2777
2789
عنوان

تهوع بارداری فقط غروب و شب

| مشاهده متن کامل بحث + 190542 بازدید | 101 پست

سلام عزیزم.خدا برات نگهش داره ❤❤منم دقیقااااااااا مثل توم صبحا وظهرا خوب خوبم.عصرا وشبا مخصوصا اگه نصف شب پاشم آبی بخورم یا دستشویی برم دیگه تهوع نمیزاره بخوابم....سنوی ان تی گفت از روی نحوه خوابیدنش دختره.ولی اصلا قطعی نیست وخریدنکنی.من دوشت دالم پشملی باشه بچه اولم.

هرچیزکه درجستن آنی ،آنی

سلام خانما من هفته ۸ بارداریم . چند روزه غروبا تهوعم شروع میشه . بالا نمیارم ولی حس تهوع دارم دوس ندارم شوهرم منو بغل کنه یا زیاد بیاد نزدیکم حالم بد میشه. حس خفگی بهم دست میده .دوس دارم خیار بخورم ، دوغ بخورم چیزای خنک حالمو خوب میکنه. دوس دارم خیار وگوجه رو نمک بزنم بخورم بیشتر خیار. شیر رو قبلا دوس داشتم الان نمیتونم بخورم.تقریبا همه چی میخورم . به بوی عطر و اسپری تند حساس شدم 

الهی به امید تو .... 🤲

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام خانما من هفته ۸ بارداریم . چند روزه غروبا تهوعم شروع میشه . بالا نمیارم ولی حس تهوع دارم دوس ند ...

بزاق دهنمم زیاده همش قورت میدم لحظه به لحظه .

الهی به امید تو .... 🤲

من بچه اولم ک پسر بود

عاشق شیرینی جات بودم و شوری

ترشی اصلا نمیخوردم

ویار اصلا نداشتم

حالم خیلی خوب بود

درضمن رنگ پوستم تیره شده بود

ولی الان دوباره باردارم

هفته 10

از صبح حالم نمیگم خیلی عالیه ولی خیلی بهتر از غروبام

غروب ک میشه حالت تهوع، سرگیجه، بیحالی

و تنبل شدم به زور از جام بلند میشم

رنگ پوستم تغییر نکرده

اشتهامو از دست دادم تقریبا

به ترشی جات بیشتر تمایل دارم

نمیدونم بچم دختره یا نه

اما حس میکنم دختره

چون حالت هام با پسرم زمین تا آسمون فرق میکنه

وای اصلا نمیشه گفت.یه خانومی سنشم بالابود تاگفتم شبا حالم بده گفت یه دختر توراه داری...منم تعجب کردم ...

سلام عزیزم حالا چیشد جنسیتت؟؟؟دختر یا پسردار شدی؟؟

متاسفم،منو ببخش،دوستت دارم ،ازت ممنونم.                           خدایا بابت همه چی ممنونم ازت 
سلام عزیزم.خدا برات نگهش داره ❤❤منم دقیقااااااااا مثل توم صبحا وظهرا خوب خوبم.عصرا وشبا مخصوصا اگه ن ...

نی نیت چی شد دخمل شد یا پسر 

پسر قشنگم خوش اومدی تو قلبم منتظر بوسیدنو بوییدنت هستم ارسلانم 

منم باردارم 

12هفته خیلی با شک گفت پسره

علایمم عصرو شب تهوع دارم 

شوری دوست دارم 

از چیزی بدم نمیاد 

خوراکمم زیاد شده 

سر بارداری اولم صبح ها حالم بد میشد چند بار بالا آوردم وزن کم کردم هوس هیچی هم نکردم دختر بود 

پسر قشنگم خوش اومدی تو قلبم منتظر بوسیدنو بوییدنت هستم ارسلانم