2777
2789
تا دو هفته داروهایی که دکتر داده استفاده کنه.و بعد دو هفته حتما بره فیزیوتراپی تا روند درمانش تسریع ...

من فیزیوتراپی نرفتم تو خونه مامانم برام ورزش میداد صورتمو ولی الان خوبه خوب شدم

من انقدر براي زندگيمون جنگيدم كه فرصت نشد باهات زندگي كنم …………………

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فیزیوتراپی میرفتید بهتر بود ورزش و ماساژ داره و با برق کار میکنن خیلی زود خوب میشن.معمولا دکتر مغزو اعصاب به خاطر اینکه عدم قرینگی نمونه توصیه میکنه

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷

دوستانی که دیدید و میدونید چیه میشه راجبش بگید بهم

عزیزم یک روز صب بیدار شدم دیدم نصفه زبون سر شده احساس میکردم پرز نداره بعد اهمیت ندادم یهو بعد از دوروز دیدم نصفه دهنم سرشده نصفش حس داره حرف میزدم دهنم کج بود بعد یاو چشمم دیگ بسته نشد یعنی شبا با چسب پنج سانتی چشممو میبستم بعد ابروم بعد لپم کلا نصفه صورتم فلج شد 

من سه ماه پیش گرفتم با دارو و فیزیو تراپی خوب شدم ۹۵ درصد ولی میترسم دوباره بشه شده فوبیا زندگیمو مختل کرده

عزیزم میشه بفرمایید چطور ورزش میدادن؟

یک پماد دکتر داد.مامانم میزد رو صورتم حالت دورانی ماساژ میداد

واقعا؟؟خداروشک چقدر نگران بودم نکنه دوباره بگیرم

نگران نباش .میدونی ویروس فلج بلز با شوک عصبی و بهم ریختگی شدید اعصاب فعال میشه.و من نشنیدم کسی دوبار مبتلا بشه دکترم همینو میگه

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷

من سه ماه پیش گرفتم با دارو و فیزیو تراپی خوب شدم ۹۵ درصد ولی میترسم دوباره بشه شده فوبیا زندگیمو مخ ...

وایی خیلی بده خیلییی،من الان ۲۴سالمه تو ۱۶سالگی گرفتم شایدم ۱۵دقیق نمدونم ولی تاالان دیگ نگرفتم

[QUOTE=286404872]نگران نباش .میدونی ویروس فلج بلز با شوک عصبی و بهم ریختگی شدید اعصاب فعال میشه.و من نشنیدم کسی دوبار ...[/QUOTوایی از این استرس که دست از سر من بر نمیداره هر زمان استرس یه چیزیو دارم

اسم پمادش تو خاطرتون نیست؟

ن ولی اصله کاری یک قرص بود یک خشاب قرص بهم داد اون اصله کاری بود اونو ک خوردم درست شد همه چی