سلام دوست خوبم، اومدم که در درجه اول بگم نگران نباش نترس خوب خوب میشی💚 من نیت کردم که اگه فلج بلزم بهتر شد بیام اینجا و واسه کسایی که این بیماری رو تجربه میکنن توضیح بدم، چون من با خوندن توضیحات یکی از دوستان تو همین سایت به خودم اومدم.
من سوم عید سرما خوردم فکر کنم کرونا بود، کلی برنامه داشتم به خودم واسه عید رسیده بودم، شب خوابیدم صبح پا شدم دیدم طرف چپ صورتم بی حس شده، از ترس روز و شب نداشتم ، اولش گنگ بودم ، ولی بلافاصله رفتم دکتر مغز و اعصاب( کوروش قراگوزلی) بهم کورتن ۵۰ داد که خیلی قویه ولی برای بلز من لازم بود، ۱ قرص دیگه بنام ویبرابکس هم خوردم،ویتامین b1300, شربت ایمونس، ویتامین زینک، ویتامین b complex, قرص منیزوم که مخصوص اعصاب و عضلاته، omega3، ویتامین E , ویتامین c و b12، ویتامین D3،همه اینارو مصرف کردم، البته همه ویتامینارو تو یه روز نخورین و سر خود هیچ دارویی نخورین چون باید حتما تحت نظر پزشک باشین که خدایی نکرده بدتر نشین، خلاصه دکتر گفت تا ۱۰ روز فیزیوتراپی نباید بری، من عفونت و التهابم خیلی بالا بود، چند بار رفتم درمانگاه و بیمارستان کلی پنسیلین و دگزا زدم، کلی انتی بیوتیک خوردم، عیدم بود همه جااا تعطیل !!! دکترا نبودن، تو این مدت فقط گریه کردم و جیغ و شیون، به همه گیر میدادم دعوا میکردم چون شوکه شده بودم! غافل از اینکه همه این حالتها برام مثل سمه! خواهش میکنم عصبی نشین گریه کمتر بکنین ، میدونم سخته نمیشه ولی اگه میخواهین خوب بشین به خودتون کمک کنید ، من میدونم فکر میکنی دیگه تمومه ولی تموم نیست، اگه سریع دارو درمانی رو شروع کنی عصبی نشی به خودت برسی خوب میشی ، تو این مدت موز، اووکادو، سیب زمینی، تخم مرغ، اب هویج، اب پرتقال، اناناس، پروتئین، بادوم هندی و پسته، توت فرنگی رواین دائمی غذای من بود، همه اینایی که گفتم فوق العاده به درمان کمک میکنه و مفیده، امااااااا شکر سمه ، حذف کنید شیرینی و شکر رو،بعد از ۱۰ روز سریع رفتم فیزیوتراپی که مخصوص فلج بلزه، سمت پل رومی تهران، از همه شهرا اومده بودن واسه بلز(مهرسا) ۳۰ جلسه هر روز رفتم ، گرونم بود ، ولی مجبور بودم، چون سلامتیم و ظاهرم مهم بود از بلوار فردوس هر روز خدا این مسیر طولانی و شلوغ رو رفتم ، روز اول کلا یه طرفم مثل سنگ شده بود، تکون نمیخورد، کلی واسه مصرف کورتون ورم کرده بودم ولی بعد از ۳ جلسه تاثیر فیزو شروع شد، اول یکی از دندونام موقع خنده معلوم شد و به تدریج بهتر و بهتر شدم، البته هر ۲ ساعت ۱ بار ورزش صورت انجام دادم، ۲ مدل ورزشه: ۱- مقاومتی ۲- کششی، حتما بادکنک باد کنید( با سمتی که درگیره) ۱۰ بار در روز، ادامس بجوین با سمت درگیر ولی از ۱۰ دقیقه بیشتر نشه، من این جایی که رفتم گفت به هیچ عنوان گرم نکن، حتی بعد از ورزشام یخ میذارم بغل گوشم، البته هرجایی متدش فرق داره ولی من همین روشو پیش گرفتم، دائم سعی کنید با چشم درگیر چشمک بزنید، تمام مدت که چشمم باز مونده بود شبا با پد چشمی بستم خوابیدم، راستی قطره چشمی یادتون نرت ( اشک چشم) چون چشم زخم میشه اگه خشک بمونه، هر روز تا دیدین اذیتین قطره بریزین، من شبا پماد چشمی هم زدم، بعد دکترم برام نوار عصب عضله صورت نوشت که رفتم بیمارستان امام حسین انجام دادم، گفت ۵۰٪ چشم و ۷۰٪ دهنتو درگیر کرده، توروخدا هر جایی فیزیو نرین قبلش تحقیق کنید، چون اگه مزمن بشه تبدیل به سینکینیزی میشه که دیگه درمانش سخت و طولانیه، یه جا دیگه تو اینترنت یه فیزیوتراپی دیدم اسمش رویش بود، سمت شهریاره، اونم فکر کنم خوبه، البته من نرفتم ولی کلیپای ورزششو تو یوتوب دیدم، من علاوه بر ورزشای دکتر خودم ورزشای رویشم انجام دادم، یادتون نره عضلات صورت خیلی حساسه و محکم نباید ورزش کنید، خیلی با ارامش، اسیبو بدتر نکنید،خلاصه من الان امروز حدود ۳ ماه از بیماریم میگذره ولی کامل خوب شدم چون تا جون داشتم پیگیری کردم،البته تا ۱ ماه باید ورزشامو انجام بدم ولی چون بهتر شدم دیگه فقط ۲-۳ بار در روز انجام میدم، لطفا به طبیعت برین و یکم حالتونو خوب کنین موزیک امیدبخش گوش کنید و اصلااااا به حرفای منفی و ادمای انرژی منفی که میگن طول میکشه خوب شی یا معلوم نیست خوب شی گوش نکن،اونا رو تو دنیای منفیشون رها کن و به خودت و بدنت ایمان داشته باش، از خدا بخواه، با بدنت با صورت قشنگ و ماهت صحبت کن، من از ته قلبم از اعماق وجودم آرزو میکنم که تویی که این مطلبو خوندی در درجه اول سریع و زود کمتر از ۲ هفته خوب بشی، و بعد دعا میکنم که هیچ بنده خدا با این مریضی و هیچ بیماری دیگه ای دست و پنجه نرم نکنه،به خودت کمک کن دوست خوبم💚