2777
2789
دوستانی که دیدید و میدونید چیه میشه راجبش بگید بهم

نگرانی نداره چند روز شروع شده.اول برید دکتر مغز و اعصاب دارو میده داروها رو مصرف کنید بعد دو هفته که التهاب کم شد حتما بگید فیزیوتراپی بنویسه.قرص ویتامین ب بخورید ولی دکتر تجویز میکنه.با روغن چرب کنید از کنار لب به سمت گدش بکشید‌  ماساژ بدید قطره اشک‌مصنوعی مرتب بریزید تو چشم تا قرنیه خشک نشه.یخ نکنه .از حموم بیرون میاید یه حوله بندازید رو صورتتون .حوله گرم یا کیسه اب گرم بزارید

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من سه ماه پیش گرفتم با دارو و فیزیو تراپی خوب شدم ۹۵ درصد ولی میترسم دوباره بشه شده فوبیا زندگیمو مخ ...

نترس اگر خوب شدی که دیگه برنمیگرده.

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷

وای این پروسه ها رو من ۳ ماه پیش گذروندم نمیدونید چی گذشت بهم 

من هنوز چشمم یکم جون نداره .خودم متوجه میشم ظاهرا مشخص نیست اصلا.دکتر بهم گفت نگران نباش.اینم چون خودم مرتب چک میکنم چشمامو فشار میدم متوجه میشم 

انشااله که نفست حق باشه عزیزم دکترا ام میگن احتمال عودش کمه ولی من استرسی ام دیگه

استرس برات بده.من دکتر یدونه قرص داده بهم شش ماه بخورم برا استرسم.ماست  و ترشیجاتم کمتر بخور.البته الان دیگه مشکلی نداره.ولی سردی کمتر بخور