2777
2789
عنوان

فردا امتحان دارم کسی میدونه چجوری تو یه شب یه کتابو خوند؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1052 بازدید | 42 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من زبان رو نمیدونم

ولی کتاب های دروس دیگه رو اینجور مواقع فقط شکل ها و نمودارها و توضیح این دوتا رو میخوندم

ولی معمولا تقریبا نزدیک ۵۰ درصد مطالب در شکل ها و نمودارها خلاصه شده

لطفا به جز استارتر کسی ریپلای نکنه ممنونم
۱۲

فکر کنم ۳ درس باشه حجمش کمه چرا که نه ۲ درس رو امشب بخون ساعت بزار فردا زودتر بیدار شو ۱ درس بخون

‏اگه چیپس لیمویی دوس داری نمیخوام نظرتو راجع به هیچ چیز دیگه ای بدونم.     میشه اگه دوست داشتی دعا کنی من خوب شم :((((

روی چیزایی که مطمئنی میاد تمرکز کن و روی یه کاغذ بنویس ریز و تا شب مرور کن  هم می‌نویسی خیالت ...

اصلا حال تقلب ندارم🤦🏻‍♀️نهایتا دو سه تا لغت بنویسم اصلا نمیدونم چرا گشاد شدم

اگه امتحان شبه نهاییه رو نمونه سولای نهایی از ۴۰۰ به بعد زمان بذار 

اگه زبانت خوبه که اوکیه دیگه

واسه لغات زیاد مشکلی نداری

یه نگاهیم به گرامرا بنداز

موفق باشی

واسه خوب کردن حال آدما حتما لازم نیست دکتر باشی؛ یه ذره مهربون باشی کافیه.

داستان وار همه رو بخون، روی یه مطلب نمون 

فقط دقیق بخون و رد شو

بیس دیقه متمرکز درس بخون بعد پاشو ۷ دیقه یکم راه برو به برگ سبز و طبیعت فکر کن بعد دوباره بیس دیقه درس و تا آخر همینو ادامه بده

مطمئن باش دو دور کتابو می‌خونی

فقط بخون هیچیو نمی‌خواد حل کنی یا بنویسی، تمرینا و سوالای کتاب تمرین هم بخون

همین دیگه نمیدونم چجوری بخونم

کلانمیدونی چطوری درس بخونی یا نمیدونی چحوری زیان بخونی؟ تاحالا زبان نخوندی؟؟؟ 

اعتقادت رابرای خودت نگه دارو انسانیتت را به تمام دنیانشان بده
کلانمیدونی چطوری درس بخونی یا نمیدونی چحوری زیان بخونی؟ تاحالا زبان نخوندی؟؟؟ 

آخرین بار دی بود خوندم که اونم مریض شدم نرفتم امتحان .پس در نتیجه پارسال خرداد آخرین بار امتحان زبان دادم😂🤦🏻‍♀️

چندمی؟ منم فردا زبان دارم از قسمتای‌ مهمی که میدونم توی امتحان میاد شروع میکنم خوندن‌ بعد از درسای‌ آخر شروع میکنم خوندن به اول کتاب که اگه وقت نکردم حداقل درسای مهمو‌ بلد باشم اینجوری بخون قطعا میتونی‌ تا صبح جمعش کنی بعد‌ ۵ ، ۶ تا درس اخرو‌ خیلی بخون از اونا بیشتر سوال میاد

تا بخوای برای بقیه ثابت کنی عمرت به باد رفته پس بیخیالش‌ دختر😉‌   رمان زیاد میخونم اگه خواستید توی تاپیک‌های رمان تگم کنید چندتا رمان خوب معرفی کنم بهتون:) حس‌ ششمی هستم و لطفاا‌ ازم نخواید‌ بگم کی‌ باردار‌ میشید یا کی‌ درسخون میشید اینا به خودتون‌ بستگی داره!!!😑