الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
آخرین بار دی بود خوندم که اونم مریض شدم نرفتم امتحان .پس در نتیجه پارسال خرداد آخرین بار امتحان زبان ...
اوکی ببین لغت خیلی مهمه اون مهم های هر درس رو ابتدای درس بالاش نوشته معنیاشونو یادبگیر بعدبرو سراغ مکالمه خط به خط معنی کن سه چهاربار برای خودت بخون کلا ترجمس چیزی نداره گرامرروهم از جزوه اینااستفاده کن اگ از کتاب متوجه نشدی
اعتقادت رابرای خودت نگه دارو انسانیتت را به تمام دنیانشان بده
گوشی رو بزار کنار و برو کل کتابو فقط بخون بعد که تموم شد درسای سختو الان تمرین کن و بخون ۲ تا درس رو هم بزار صبح زودتر بیدارشو بخون بعدهم قبل امتحان ی نگاه به کتاب بندازی حله
تا بخوای برای بقیه ثابت کنی عمرت به باد رفته پس بیخیالش دختر😉 رمان زیاد میخونم اگه خواستید توی تاپیکهای رمان تگم کنید چندتا رمان خوب معرفی کنم بهتون:) حس ششمی هستم و لطفاا ازم نخواید بگم کی باردار میشید یا کی درسخون میشید اینا به خودتون بستگی داره!!!😑
کتاب کارم سعی کن سوال های مهم هر درس رو مرور کنی بعد از اینکه اون درس رو خوندی سوالات رو از کتاب کار بزن فردا هم وقت اضافه آوردی سوال های نهایی سال های قبل رو حل کن خیلی مهمه بیشتر تیپ سوال ها مثل اون هاست
اگه چیپس لیمویی دوس داری نمیخوام نظرتو راجع به هیچ چیز دیگه ای بدونم. میشه اگه دوست داشتی دعا کنی من خوب شم :((((