2777
2789

۴ میلیون هزینه درست کردنش میشه

ال سی دیش شکسته، به نظرتون می ارزه؟

مدل گوشی شیائومی نت ۸

گفتی قلبت با منه اما یکی دیگه تو رو داره ..خوش‌به حالش پر و بالش شدی! دستاشو میگیری! خوش به حالت که توو بهترین حالِت هستی و.. براش میمیری!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گوشی من سامسونگه ۱۷۰۰ شد 

پس چرا شیائومی انقددد گرونه

گفتی قلبت با منه اما یکی دیگه تو رو داره ..خوش‌به حالش پر و بالش شدی! دستاشو میگیری! خوش به حالت که توو بهترین حالِت هستی و.. براش میمیری!
نو بخواد بخره چقد میشع اگ اختلاف نداره هموتو بفروشید چهارمیلیونم بزارید روش یچیز دیگ بخرید اخع ال ...

نمیدونم نوش چقدره

گوشی سامسونگ بهتره یا شیائومی؟

من سامسونگ دارم با اینکه مدلش خیلی از واسه شوهرم پایینتره ولی یک ساله دارمش راضی ام هنگی نداره

نه بابا شیایومی نوت هشت دست دومش تو دیوار چهار میلیونه ،اونوقت واسه ال سی دیش چهار میلیون میدی،ارزش نداره، بده بره یه گوشی شش میلیونی بخر، حافظه ۶۴ رم 4ها شش تومن هستن

اگه تو تاپیکی راهنماییت کردم ،کمکت کردم، واسه عاقبت بخیری بچه هام صلوات بفرستی ممنون میشم، خدا خیرت بده