2777
2789

شوهرمن واقعاخوب وعالیه امایه پسرعموداره که حتی پدرش راضی نیست شوهرم باش بگرده حتی یباربخاطرش سرم دادزدکه چراجلوشونگرفتی بااین یارونگرده تازه اونموقع فهمیدم این پسره ادم درستی نیست وحق داشته.ومن باخوش زبونی کلی غیرمستقیم گفتم زیادفایده نداشت زیادم اصرارکنم عین خونوادش ازمنم پنهان میکنه رابطشو.یجورسیاست میخوام.برامن کلی ازخرابکاریاپسرعموش میگه حتی میگه یباربااینکه متاهل بوددختربازی میکردویکی فهمیدزنگ زدپلیس وهمه چیوانداختن گردن شوهرمن چون مجردبوده اون چون متاهل بودبش شک نکردن ویه قضایایی پیش اومد اخربازشوهرم ول کنش نیس میگه ازبچگی باهم بزرگ شدیم.حتی پدرش مال پدرشوهرمم بالاکشید. اهل موادهمه چی هست اسلحه هم داره خلاصه بااینکه زنش عاشقانه میخواستتش بادوبچه داره طلاق میگیره ولی طلاقش نمیده ورفته گفته زنم بخاطرپول زنم شده که بالابکشه براهمه میگه که بگه تقصیراون بنده خداست.والان کلی دادگاه شکایت شده هرسری هم به شوهرم میگه بیاباهم بریم یابیاپیشم میترسم شوهرموپرکنه گاهی میفهمم غیرمستقیم میگه بایدمردسالاریتونشون بدی زنت بترسه وگرنه عین زن من میشه وفلان.الانم برادرزنشوتهدیدکرده بااسلحه.خانومشم حاضرنیست بچه هاشوبده باباش رفته شهردیگه ولی بازپسرعموش میخوادامارشوبگیره.فقط میدونم خانومش ماشینش بنام خودش کرده ودرخواست طلاق داده مهرشم گذاشته اجراحاضرم نیست برگرده

SNS😜شهرکرد💖  آدما کلاً دودسته ان*یا زرنگن یا ساده*ساده ها واسه زرنگا*سوژه ی سواستفاده🤷‍♀️

انقد دلبری کن تفریح برو باهاش خوش خرم باش همش سرگرم باشین هرشب ی برنامه داشته باشین باتوبیشترفیق باشه یا اصن بگو حس خوبی ندارم نسبت ب اون مواظب باش زندگیمونو خراب نکنه اگ بفهمم رفتی پیشش ازت ناراحت میشم باهات حرف نیمزنم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انقد دلبری کن تفریح برو باهاش خوش خرم باش همش سرگرم باشین هرشب ی برنامه داشته باشین باتوبیشترفیق باش ...

ازوقتی تصادف کردیم دیگه اوضاع روهیچ لحاظونمیشه بیرون رفت هنه اون حرفاروهم دقیقاهمشونوگفتم🙁بازمیبینم پسره پیام داده هروقت اومدی تک بزن باماشین بیام سراغت

SNS😜شهرکرد💖  آدما کلاً دودسته ان*یا زرنگن یا ساده*ساده ها واسه زرنگا*سوژه ی سواستفاده🤷‍♀️