یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
اخه ما توی شرایط یا زتدگی شما نیستیم که به عقلت مراجعه کن
خب تو این شرایط که حرمتا شکسته شده طلاق عقلانی به نظر میرسه اما خب میترسم اگه نتونم فراموشش کنم اگه دیگه نتونم ازدواج کنم ازدواج دومم بد بشه یا تو دعوا سرکوفت بزنه چی از اونورم برگردم خب قطعا رابطه شوهرم و خانوادم خوب نیست
دلیل طلاقمو توضیح داده بودم ولی باز میگم به طور خلاصه :
شوهرم مغرور و لجبازه / تو خرج و مخارج خیلی حساب و کتاب داره و رو حقوق منم حساب باز میکنه / زیاد اهل رفت و آمد با خانواده من نیست و سر پول کادوهای عروسی با خانوادم دعواش شد و گفت باید قطع ارتباط کنیم ( این بدترین چیزش بود ) / گاهی به خاطر رابطه جنسی سر من منت میزاشت / خیلی به خواهراش اهمیت میداد و براشون وقت میزاشت و بعضی وقتا من و با یکی از خواهراش مقایسه میکرد
اینم بگم من قبل عروسی بهش پول داده بودم گفت میخوام حواله ماشین بخرم و بفروشیم سود کنیم و ار این حرفا منم یه وام گرفته بودم حدود بیست میلیون بهش قرض دادم قرار شد با سودش بهم پس بده ولی دیگه خوردیم به طلاق و من مهریه اجرا گذاشتم اونم کتمان کرد و زد زیرش و نداد ولی خودش میگه توقع نداشته باش هم مهریه بدم هم اون پول رو