2777
2789

۲سالشه مادرشوهرم به شدددتتت لوسش کرده هرچی میخواد دراختیارش میذاره منو شوهرمم اعتراض میکنیم اهمیتی نمیده یا یواشکی میده حالا با این کارا وابسته خودش کرده میریم اونجا یه جوری بهش می‌چسبه که اصلا منو نمیبینه با اینکه تو خونه چسب منه، حالا از مهرماه میرم سرکار اونم اصرار داره بیارش اینجا من بیکارم میدونم نذارم ناراحت میشه دیگه  گفتم یه هفته پیش شما یه هفته پیش مامان خودم میذارم ، گیری کردم😪

💙

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام

طاعاتتون قبول حق

اگر بذاری پیشش که دیگه بچه ی خودت نیست وازت حرف شنوی نخواهد داشت کلا بچه ای که زیر دست خود پدرومادرنباشه دیگه کنترلی روش نیست ومنفی ومثبت اون ادما تو تربیتش اثرمیذاره 

نرید سرکار بچه واجبتره

واقعا خوشبحالت کاش منم مادرم نزدیکم بود یا همچین مادرشوهری میداشتم مال من یک دقیقه بدم دستش میگه کمرم درد میکنه میترسم بیوفته الکی ها 

من مادرم دوره اما دو روزی که میریم پسرم همش با مادرمه هر جا بره دنبالشه دخترمم بچه های خاله و دایی هام میبرن همون دو روز یکم استراحت میکنم

خدایا مراقب عزیزانم باش❤

خیلی خوبه که، اگر بدونید الان بچه تون چه حس خوبی داره و چقدر روی رشد شخصیتی و حتی هوش اجتماعی بچه تون تاثیر داره هیچ وقت فکر جدا کردن نمیکنید. ببینید اگر ترستون اینکه بچه تون شمارو فراموش کنه کلا ترس نابجایی هست.هرگز این اتفاق نمیفته ،از لحاظ علمی میگم این اتفاق نمیفته.

سلام😊 

اگه بد اموزی نمیکنه واخلاقش باتو خوبه اشکال نداده بزرگ که بشه وابستگیش کم میشه دوستی کسی بچه ای نیست باهاش بازی کنه ببرش پارک باهاش حرف بزن ک یاد بگیره چی خوبه چی بد ضرر داره با قصه بهش بگو

پسرم ودخترم تمام هستی من