یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
دعای خیرت گرفت ساعت ۲ شب آوردنشون خدا حاجت روات کنه ان شاءالله
دیدی گفتم میاره مرد کجا لیاقت نگه داشتن بچه کجا خدا با ما خانمهاست انشالله دلت همیشه خوش باشه انشالله شوهرت میاد به دست و پات میافته ذکر یاودود و آیت الکرسی رو زیاد بخون عالیهبرا همه چیز خوبه
ان شاءالله دعا کن بچه هام پیشم بمونن تو رو خدا دعاتون گیراس خدا دلتو شاد کنه
می مونن شوهرت هم میاد آشتی کنون فقط رابطو تو با خدا قوی کن ولی از من نصیحت زیاد وابسته بچه و شوهر و هیچ کس جز خدا نباش خدا همه کس و کار ماست پناه ماست بچه ها تا وقتی بچه ان خوبن بزرگ شدن خدا کنه باهامون خوب باشن شما هم برامن دعا بچه دوم باردار بشم ممنون یاودود وآیت الکرسی رو زیاد بخون براهمه چیز خوبه
می مونن شوهرت هم میاد آشتی کنون فقط رابطو تو با خدا قوی کن ولی از من نصیحت زیاد وابسته ب ...
مرسی فدات بشم
بخدا یاد طفل معصوم حسین علیه السلام میفتم بچه ان گناه دارن بزرگ بشن گلیمشونو بکشن بالا دیگه دلم مطمئن میشه راحت میشم دخترم ۳ سالشه از وقتی آوردنش همش بغلمه یه تکون بخورم جیغ و گریه میکنه خیلی ترسیده اس تو اتاق هم برم گریه میکنه میگه ولم نکن دعا کن آروم بشه خیلی ترسیده اس
نامه ای از طرف خدا🌸🌸🌸بندهی من،طاقت بیار حتی اگه طناب طاقتت به باریکترین قسمتش رسیده،من هستم غصه هیچی رو نخور درستش میکنم..........
دعای خیرت گرفت ساعت ۲ شب دوتا عموهای اون عوضی آوردن بچه هامو خدا خیرت بده هرچی تو دلته بهت بد ...
ای الهی شکر الهی شکر
دوستان خیریه محک در حال خرید دوتا دستگاه خیلی ضروری برای کودکان سرطانی هست لطفن اگر میتونید حتی خیلی کم بهش کمک کنید...تو تاپیک هام هست .https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=11171557&slug=%D9%BE%D9%88%DB%8C%D8%B4-%D8%AE%D8%B1%DB%8C%D8%AF-%D8%AF%D9%88-%D8%AF%D8%B3%D8%AA%DA%AF%D8%A7%D9%87-%D8%B1%D8%A7%D8%AF%DB%8C%D9%88-%D8%AA%D8%B1%D8%A7%D9%BE%DB%8C-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%DA%A9%D9%88%D8%AF%DA%A9%D8%A7%D9%86-%D8%B3%D8%B1%D8%B7%D8%A7%D9%86%DB%8C-%D8%AA%D9%88%D8%B3%D8%B7-%D9%85%D8%AD%DA%A9&postId=293720726من یه مادرم..خیلی وقته دیگه همه تصمیمات و انتخابام تحت تاثیر همین مادر بودنه....پس قضاوتم نکن...نظرات من فقط و فقط مختص شخص اسی هست.پس لطفن تو نظر من دخالت نکنید...🙂🙂🙂 همیشه دختر حرف گوش کن خانواده بودن خوب نیست..همیشه حق با پدرو مادر نیست..زندگی متاهلی یادم داد هر چیزی رو همون دفعه اول باید حل کرد..
قراره چند روز دیگه شوهرم با خانواده اش بیان حرف بزنیم
منم از فکر و خیال خوابم نمیبره
دوستان خیریه محک در حال خرید دوتا دستگاه خیلی ضروری برای کودکان سرطانی هست لطفن اگر میتونید حتی خیلی کم بهش کمک کنید...تو تاپیک هام هست .https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=11171557&slug=%D9%BE%D9%88%DB%8C%D8%B4-%D8%AE%D8%B1%DB%8C%D8%AF-%D8%AF%D9%88-%D8%AF%D8%B3%D8%AA%DA%AF%D8%A7%D9%87-%D8%B1%D8%A7%D8%AF%DB%8C%D9%88-%D8%AA%D8%B1%D8%A7%D9%BE%DB%8C-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%DA%A9%D9%88%D8%AF%DA%A9%D8%A7%D9%86-%D8%B3%D8%B1%D8%B7%D8%A7%D9%86%DB%8C-%D8%AA%D9%88%D8%B3%D8%B7-%D9%85%D8%AD%DA%A9&postId=293720726من یه مادرم..خیلی وقته دیگه همه تصمیمات و انتخابام تحت تاثیر همین مادر بودنه....پس قضاوتم نکن...نظرات من فقط و فقط مختص شخص اسی هست.پس لطفن تو نظر من دخالت نکنید...🙂🙂🙂 همیشه دختر حرف گوش کن خانواده بودن خوب نیست..همیشه حق با پدرو مادر نیست..زندگی متاهلی یادم داد هر چیزی رو همون دفعه اول باید حل کرد..
ساعت ۲ شب واسم آوردنشون خدا خیرت بده مرررسی واقعاً
عزیزززم خداروشکر خدا برای هم حفظتون کنه خیلی خوشحال شدم
چه بخوای چه نخوای میگذره زمان تنهاچیزیِ که توقف نمیکنه این روزایی که بخاطر چیزای بیخود داری خودتو آزار میدی روزای عمرته بخاطر آدمای بی ارزش زندگیتو نابود نکن جوری زندگی کن که اگه بهت بگن عمرت تموم شد با خودت بگی من واقعا زندگی کردم واز تموم روزای زندگیم لذت بردم :)