2777
2789
عنوان

بچه هامو به زور از بغلم کشیدن بردن

| مشاهده متن کامل بحث + 1366 بازدید | 94 پست
حالا کمی آروم باش،اگه برای بچه ها اذیت کرد برو شکایت کن مجبور میشه که بیاره اصلا نگران نباش

بخدا تو عذابم خیلی نامرده 

نامه ای از طرف خدا🌸🌸🌸بنده‌ی‌ من،طاقت بیار حتی اگه طناب طاقتت به باریک‌ترین قسمتش رسیده،من هستم غصه هیچی رو نخور درستش میکنم..........

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا لعنتش کنه به نظرت خدا اینا رو میبخشه ؟

بخدا هیچیش نمیشه مریض شدم تو رو خدا دعا کن بچه هامو بیاره واسم دلم آروم بگیره

نامه ای از طرف خدا🌸🌸🌸بنده‌ی‌ من،طاقت بیار حتی اگه طناب طاقتت به باریک‌ترین قسمتش رسیده،من هستم غصه هیچی رو نخور درستش میکنم..........
بچه هات اومدن؟خیلی توفکرتم

نه کثافت نیاوردشون خیلی ظالمه خیلی

فردا پاسگاه احضار کرده تو رو خدا دعا کنین بچه هامو بیاره

اعصابم ریخت بهم بچه هات چین؟؟

دخترم ۳ سالشه 

پسرم ۱ سالشه 

داغونم بخدا کاشکی بمیرم

انشالله بچه هات عاصیش کردن

فردا بهت پسش بدن

دوستان خیریه محک در حال خرید دوتا دستگاه خیلی ضروری برای کودکان سرطانی هست لطفن اگر میتونید حتی خیلی کم بهش کمک کنید...تو تاپیک هام هست .https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=11171557&slug=%D9%BE%D9%88%DB%8C%D8%B4-%D8%AE%D8%B1%DB%8C%D8%AF-%D8%AF%D9%88-%D8%AF%D8%B3%D8%AA%DA%AF%D8%A7%D9%87-%D8%B1%D8%A7%D8%AF%DB%8C%D9%88-%D8%AA%D8%B1%D8%A7%D9%BE%DB%8C-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%DA%A9%D9%88%D8%AF%DA%A9%D8%A7%D9%86-%D8%B3%D8%B1%D8%B7%D8%A7%D9%86%DB%8C-%D8%AA%D9%88%D8%B3%D8%B7-%D9%85%D8%AD%DA%A9&postId=293720726من یه مادرم..خیلی وقته دیگه همه تصمیمات و انتخابام تحت تاثیر همین مادر بودنه....پس قضاوتم نکن...نظرات من فقط و فقط مختص شخص اسی هست.پس لطفن تو نظر من دخالت نکنید...🙂🙂🙂 همیشه دختر حرف گوش کن خانواده بودن خوب نیست..همیشه حق با پدرو مادر نیست..زندگی متاهلی یادم داد هر چیزی رو همون دفعه اول باید حل کرد..
انشالله بچه هات عاصیش کردن فردا بهت پسش بدن

بخدا بچه هام کوچیکن آزار و اذیتی ندارن

خدا ازش نگذره دلمو کرده بود تو شیشه الانم بچه هامو گرفت جونمو گرفت دعا کن واسم بیارنشون 

بخدا بچه هام کوچیکن آزار و اذیتی ندارن خدا ازش نگذره دلمو کرده بود تو شیشه الانم بچه هامو گرفت جونم ...

عزیزم اتفاقن چون کوچیکن ازار و اذیت دارن برای اونا

انشالله خدا نجاتت بده

دوستان خیریه محک در حال خرید دوتا دستگاه خیلی ضروری برای کودکان سرطانی هست لطفن اگر میتونید حتی خیلی کم بهش کمک کنید...تو تاپیک هام هست .https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=11171557&slug=%D9%BE%D9%88%DB%8C%D8%B4-%D8%AE%D8%B1%DB%8C%D8%AF-%D8%AF%D9%88-%D8%AF%D8%B3%D8%AA%DA%AF%D8%A7%D9%87-%D8%B1%D8%A7%D8%AF%DB%8C%D9%88-%D8%AA%D8%B1%D8%A7%D9%BE%DB%8C-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%DA%A9%D9%88%D8%AF%DA%A9%D8%A7%D9%86-%D8%B3%D8%B1%D8%B7%D8%A7%D9%86%DB%8C-%D8%AA%D9%88%D8%B3%D8%B7-%D9%85%D8%AD%DA%A9&postId=293720726من یه مادرم..خیلی وقته دیگه همه تصمیمات و انتخابام تحت تاثیر همین مادر بودنه....پس قضاوتم نکن...نظرات من فقط و فقط مختص شخص اسی هست.پس لطفن تو نظر من دخالت نکنید...🙂🙂🙂 همیشه دختر حرف گوش کن خانواده بودن خوب نیست..همیشه حق با پدرو مادر نیست..زندگی متاهلی یادم داد هر چیزی رو همون دفعه اول باید حل کرد..
عزیزم اتفاقن چون کوچیکن ازار و اذیت دارن برای اونا انشالله خدا نجاتت بده

ان شاءالله عزیزم اسمم حدیث هستش دعام کن لطفاً

بچه هات اومدن؟خیلی توفکرتم

ساعت ۲ شب واسم آوردنشون 

مممممرررررسییییی از دعای خیرتون خدا حاجت رواتون کنه بحق امام علی

انشالله بچه هات عاصیش کردن فردا بهت پسش بدن

دعای خیرت گرفت ساعت ۲ شب دوتا عموهای اون عوضی آوردن بچه هامو 

خدا خیرت بده هرچی تو دلته بهت بده

خدا لعنتش کنه به نظرت خدا اینا رو میبخشه ؟

دعای خیرت گرفت ساعت ۲ شب آوردنشون خدا حاجت روات کنه ان شاءالله

خیلی نگرانت هستم. دوست دارم بدونم بچه ها رو آوردن برات

ساعت ۲ شب واسم آوردنشون 

خیلی ممنونم بابت دعای خیرت ان شاءالله حاجت روا بشی