2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه سزارین شدم  دلیل مشخصی نداره  میگه یا بارداری سختی داشتی یا زایمان سخت

حتما بد زایمانت کردن نمیگن بهت 

ولی خوب میشه چیز خاصی نیس 

ریش اگه کامل رسبده و اب واردش نشده زود خوب میشه 

دود اگر بالا نشیند کسر شأن شعله نیست                            جای چشم ابرو نگیرد هرچه او بالاتر است 
حتما بد زایمانت کردن نمیگن بهت  ولی خوب میشه چیز خاصی نیس  ریش اگه کامل رسبده و اب واردش ...

منم همینو میگم چون بچم و بزور دراوردن هوشیار بودم 

بعدم بخیه بهم ۵ تا یا ۶ بیشتر نزده 

یعنی کم شکم و باز کرده 

تورو خدا دعا کن زود خوب بشه 

منم همینو میگم چون بچم و بزور دراوردن هوشیار بودم  بعدم بخیه بهم ۵ تا یا ۶ بیشتر نزده  ی ...

انشاالله زود خوب میشه و بچتو سالم میاری خونه غصه نخور خوب خوب میشه براش دعا میکنم

دود اگر بالا نشیند کسر شأن شعله نیست                            جای چشم ابرو نگیرد هرچه او بالاتر است 
شما چکار کردین؟ نمیدونین نوزاد رو چند روز تو آی سی یو نگه میدارن؟ 

سلام بچه من ۱۷ روز بستری بود میگفتن فشار ریه داره ازمایشاشم ما فرستادیم المان و کلی داروهای گرون اخرم معلوم نشد چرا اینجوری شد ولی شکر خدا معجزه بود برگشت نوزادا چون در حال رشدن خیلی قوین احتمال خوب شدنشون زیاده

کاربری دست چند نفره دیدین تاپیکا به هم نمیخوره بدون داستان از این قراره🤚😂