2777
2789
عنوان

تجربه هاتون در بحث مربوط به مهریه

| مشاهده متن کامل بحث + 1049 بازدید | 50 پست
همین دیگه  شما هنوز مفهوم مهریه رو متوجه نشدی  بابا مهریه رو باید همون شب اول پرداخت کرد ...

اگه بنا به پرداخت واقعی باشه تهش میشه 100تومن مثل افغانی ها باز اینجور بعدها میشه بیشتر گرفت

من وقتی پیام میدم لبخند به لب دارم، پوستمم حسابی کلفته. اگه تمایل به بحث و گفتگو نداری کافیه یه استیکر گل برام ریپلای کنی  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب همه قبول نمیکنن مطرح میشه کرد ولی سماجت نه مگر اینکه مهم نباشه ک طرف بره .

بره 

بهتر از اینه که خدای نکرده طلاق بگیرن و دختر باکره رو  به زن مطلقه تبدیل کنن و تمام موقعیت و آینده رو ازش بگیرن

اگه بنا به پرداخت واقعی باشه تهش میشه 100تومن مثل افغانی ها باز اینجور بعدها میشه بیشتر گرفت

افغانی چیه 

مهریه اگر تعیین نشه بعد از شب زفاف اندازه مهر دختر هم‌شأن باید بهت بده 

۱۰۰ تومن چیه ؟ 

خیلی ما ناآگاهیم

خیلی معمولی و روان  اگر بخوادت و شما هم معقول موضوع رو بیان کنی حله  همه چی رو واسه خودم ...

همون تو نظرات مختلف گیر افتادم. 

ایشون یه خونه داره و ماشین داره که حاصل عمرشه و تمام خودش خریده و خط قرمزش هست. 35 سالشه و به زحمت و جون کندن به دست آورده. 

تو مسایل دیگه دست و دلباز فقط گیرمون سر مهریه هست. حق کار و تحصیل میده. 

من وقتی پیام میدم لبخند به لب دارم، پوستمم حسابی کلفته. اگه تمایل به بحث و گفتگو نداری کافیه یه استیکر گل برام ریپلای کنی  
بره  بهتر از اینه که خدای نکرده طلاق بگیرن و دختر باکره رو  به زن مطلقه تبدیل کنن و تمام ...

شاید نفر بعدی هم قبول نکنه و همینطور بعدی ..باید منتظر بشینه یکی پیدا شه ک خونه بنامش بزنه؟

همون تو نظرات مختلف گیر افتادم.  ایشون یه خونه داره و ماشین داره که حاصل عمرشه و تمام خودش خری ...

تو چه مسأله ای دست و دلبازه گل من 

ازدواج خیلی مبارکه و باید ساده گرفت و شروع کرد ولی یه شروط معقولی داره که باید واقعا جامعه و خانواده ها بهش توجه کنن 

مهریه خیلی مهمه خیلی 

بره  بهتر از اینه که خدای نکرده طلاق بگیرن و دختر باکره رو  به زن مطلقه تبدیل کنن و تمام ...

مگه ارزش زن فقط به بکارتشه دیگه خودمون این رو بگیم چه توقعی هست از مردا

عزیزم خدای نکرده،زندگی به جدایی ختم بشه،مهریه بدون حق طلاق ارزش چندانی نداره

مثلا الان عرف ۱۱۴سکه هست

شما بگو

پنجاه سکه،با حق طلاق

دیگه نهایت سی سکه،به کمترش راضی نشی

دعای ۲۷ صحیفه سجادیه یه حرز قوی هست،سعی کنید هر روز معنی فارسیش رو باحضور قلب بخونید.سبز باشید🌱

وقتی یادش میفتم حالم بد میشه خیلی بحث کردیم سرش از حقت کوتاه نیا اما خیلیم سخت نگیر

چی گفتید؟ شرایط چی بود؟ به چه نتیجه رسیدید؟