2777
2789
عنوان

تجربه هاتون در بحث مربوط به مهریه

| مشاهده متن کامل بحث + 1049 بازدید | 50 پست
عزیزم طرف نمیا ک خونه ای خودش زحمت کشیده خریده بزنه بنام ی خانم ک .

هستند افرادی که قبول کردند

دوست بنده اصلا سکه ننوشت 

گفت هر اقای داماد داره نصف 

الان دوتا خونه هاشون و ماشین همه نصفه 

حتی حق طلاق هم داره!

وزن شروع :۷۵  وزن هدف:۶۰  شروع رژیم :۲۷ آبان ۱۴۰۲   وزن فعلی در تاریخ ۱۴ بهمن :۶۸/۵✌️.      رسیدن به وزن هدف ۲ام :۶۵ کیلو در تاریخ ۱۲ اسفند 🥰         وزن هدف ۳ام انشالله رسیدن به ۶۰کیلو 🫠

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم طرف نمیا ک خونه ای خودش زحمت کشیده خریده بزنه بنام ی خانم ک .

حرفتون درسته زجمت کشیده 

این پدر و مادر هم زحمت کشیدن دختر بزرگ کردن خدای نکرده اگر باهم نساختن چیییییی؟؟؟

بعععله به نامت بزنن

طرف در جا بلند میشه میره، چی میگه به آدم! نیومده میخواد صاحب بشه، خوب طرف یه عمر زحمت کشیده انوقت چرا باید مفت بده به من. 

باز سکه واسه بعد هست

من وقتی پیام میدم لبخند به لب دارم، پوستمم حسابی کلفته. اگه تمایل به بحث و گفتگو نداری کافیه یه استیکر گل برام ریپلای کنی  
مخاطب من استارتر بودن نه شما تحریمها هم به من ربطی ندارن. من باعث و بانیش نبودم. می‌خواستن مث ادم ا ...

تحریم ها ب هیچکس ربطی نداره ولی کمر همه رو خم کرده گلم، پس باید دوتل خانواده چ خانواده عروس چ خانواده داماد درک کنن همدیگه رو (اگر انتظاراتمون بالا باشه ک نمیشه ازدواج کرد توی این روزگار تحریم های ما) البته الآن شما میگی خب ازدواج نکنن و منم در جواب میگم باشه بشین ترشی بنداز خودت رو گل قشنگم

فقط بانوجان این رو بدون باید توی این وضعیت اقتصادی خیلیییییییییییییی همدیگه رو درک کنیم🙏🏻🌹❤️

میشه لطفا برای شفاوسلامتی مامانم خیلی حالش بده😭 😭و برگشت عشقم که باهاش ازدواج کنم اول اسمشm هست ۳حمد بخوونی مرررسی😍😘😍😘😍
طرف در جا بلند میشه میره، چی میگه به آدم! نیومده میخواد صاحب بشه، خوب طرف یه عمر زحمت کشیده انوقت چر ...

همین دیگه 

شما هنوز مفهوم مهریه رو متوجه نشدی 

بابا مهریه رو باید همون شب اول پرداخت کرد 

هیچکی به شرع عمل نکرده اینم آخر عاقبت مون 

انقدر از زن بهره میکشن

تحریم ها ب هیچکس ربطی نداره ولی کمر همه رو خم کرده گلم، پس باید دوتل خانواده چ خانواده عروس چ خانواد ...

ببخشیدا هم توهین میکنی هم ادای با ادبا رو در میاری 

یعنی چی ترشی بنداز 

حرفتون درسته زجمت کشیده  این پدر و مادر هم زحمت کشیدن دختر بزرگ کردن خدای نکرده اگر باهم نساخت ...

خب اینو میگم بهش میگه من چی؟ من حقی ندارم اگه زندگی به شکست بخوره فقط دختر ضرر میکنه و من نمیکنم؟ 

موندم چی بهش بگم، اینجا هم گفتم چطور صحبت کنم بگید همه فقط پیشنهاد میدن چقدر بگیر

من وقتی پیام میدم لبخند به لب دارم، پوستمم حسابی کلفته. اگه تمایل به بحث و گفتگو نداری کافیه یه استیکر گل برام ریپلای کنی  
حرفتون درسته زجمت کشیده  این پدر و مادر هم زحمت کشیدن دختر بزرگ کردن خدای نکرده اگر باهم نساخت ...

خب همه قبول نمیکنن

مطرح میشه کرد ولی سماجت نه مگر اینکه مهم نباشه ک طرف بره .

خب اینو میگم بهش میگه من چی؟ من حقی ندارم اگه زندگی به شکست بخوره فقط دختر ضرر میکنه و من نمیکنم؟&nb ...

خیلی معمولی و روان 

اگر بخوادت و شما هم معقول موضوع رو بیان کنی حله 

همه چی رو واسه خودمون ده بار مرور میکنیم بعد میگیم سخته و انجام نمی‌دهیم 

هر چی تو ذهنته مودبانه و شرعی و قانونی بیان کن 

ببخشیدا هم توهین میکنی هم ادای با ادبا رو در میاری  یعنی چی ترشی بنداز بی ادب

خب عزیزدلم قبول کن ناراحت شدم، باید درک کنیم همدیگه رو بعدشم بقرآن قصدم توهین نیود درکل میگم ک باید درک کنیم همدیگه رو وگرنه تا تهش هیچکس نباید ازدواج کنه

میشه لطفا برای شفاوسلامتی مامانم خیلی حالش بده😭 😭و برگشت عشقم که باهاش ازدواج کنم اول اسمشm هست ۳حمد بخوونی مرررسی😍😘😍😘😍
خب عزیزدلم قبول کن ناراحت شدم، باید درک کنیم همدیگه رو بعدشم بقرآن قصدم توهین نیود درکل میگم ک باید ...

بله درک کردن کار خوبیه 

ولی شما که نصیحت می‌کنی خودتون باید بیشتر رعایت کنی