2777
2789
عنوان

تجربه هاتون در بحث مربوط به مهریه

1049 بازدید | 50 پست

من یه خواستگار دارم، هنوز رسمی نیومده و خودم فعلا بخاطر اختلاف سنی رسمی نکردم. 

تو صحبتمون تقریبا به مهریه هم رسیدیم. 

خواهرهای گلم و حتی برادرها، در مورد تجربه و صحبت در این مورد که داشتید بگید، مثلا چطور صحبت کردید. چی گفتید و شنیدید و شرایط چی بود. حالا مجرد و متاهل فرق نداره و اگه سر مهریه مثلا خواستگاری بهم خورده. منظور خود بحثش هست. 

عزیزان ببخشید جسارت نباشه خدمتتون، پیشنهاد که چی و چقدر باشه نمیخوام. لطفا فقط تجربتون

من وقتی پیام میدم لبخند به لب دارم، پوستمم حسابی کلفته. اگه تمایل به بحث و گفتگو نداری کافیه یه استیکر گل برام ریپلای کنی  

ببین جاندلم مهمتراز مهریه از نظرمن حق طلاقه خواهر

میشه لطفا برای شفاوسلامتی مامانم خیلی حالش بده😭 😭و برگشت عشقم که باهاش ازدواج کنم اول اسمشm هست ۳حمد بخوونی مرررسی😍😘😍😘😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۱۱۴تا سکه اگه خونه داره قسمتی از خونه رو به نامت بزنه

بیشتر حق و حقوقتو بگیر مثل مکان و تحصیل و کار و طلاق 

وزن شروع :۷۵  وزن هدف:۶۰  شروع رژیم :۲۷ آبان ۱۴۰۲   وزن فعلی در تاریخ ۱۴ بهمن :۶۸/۵✌️.      رسیدن به وزن هدف ۲ام :۶۵ کیلو در تاریخ ۱۲ اسفند 🥰         وزن هدف ۳ام انشالله رسیدن به ۶۰کیلو 🫠
ببین جاندلم مهمتراز مهریه از نظرمن حق طلاقه خواهر

بدون مهریه خوب به چه درد میخوره؟ 

من وقتی پیام میدم لبخند به لب دارم، پوستمم حسابی کلفته. اگه تمایل به بحث و گفتگو نداری کافیه یه استیکر گل برام ریپلای کنی  

تاریخ تولد چ به میلادی چه به قمری چ به خورشیدی خودمون هم خوبه مخصوصا قمری میگن پربرکت میشه زندگی(البته فقط شنیدممم) 

میشه لطفا برای شفاوسلامتی مامانم خیلی حالش بده😭 😭و برگشت عشقم که باهاش ازدواج کنم اول اسمشm هست ۳حمد بخوونی مرررسی😍😘😍😘😍
تو رو به هر کی می‌پرستی سکه مهر نکن فقط ملک

یعنی همین اول ازش بگیرم؟ 

بدون مهریه خوب به چه درد میخوره؟ 

مهریه ک مهمه ولی درکنارش حق طلاق حتمااا بگیر

ملک هیچکس مهر نمیکنه یا خیلی کم ولی پول بهتر از سکه اس

نه پول مگه چقدر میدن 

مامان من ۴تومن ۲۰سال پیش بود الان شده ۲۰۰تومن پول ۷تا سکه هم نیست

وزن شروع :۷۵  وزن هدف:۶۰  شروع رژیم :۲۷ آبان ۱۴۰۲   وزن فعلی در تاریخ ۱۴ بهمن :۶۸/۵✌️.      رسیدن به وزن هدف ۲ام :۶۵ کیلو در تاریخ ۱۲ اسفند 🥰         وزن هدف ۳ام انشالله رسیدن به ۶۰کیلو 🫠
۱۱۴تا سکه اگه خونه داره قسمتی از خونه رو به نامت بزنه بیشتر حق و حقوقتو بگیر مثل مکان و تحصیل و کار ...

عزیزم طرف نمیا ک خونه ای خودش زحمت کشیده خریده بزنه بنام ی خانم ک .

سعی کن در وهله اول نظرتو از طریق بزرگ‌ترها برسونی، فقط وقتی خودتون دوتا هستین مستقیم صحبت کن. مبلغی ...

عزیزم توی این دوره مبلغ رو نمیشه رو دست و دلبازی بگی قبول کن ک تحریم ها ب همه فشار آورده 🌹❤️