2777
2789
عنوان

کنکورم

| مشاهده متن کامل بحث + 212 بازدید | 27 پست
اره پارسال ک کنکور دادم سر جلسه سوالا خیلی برام راحت میومد با اینکه زیاد نخونده بودم همش میگفتم اگ ۱ ...

سرزنش تاثیر نداره باید ارامشتو حفظ کنی با ارامش درس بخونی به هیچی ام فکر نکنی .من مشکل خودم این بود روزی ۱۳ ساعت درس میخوندم وسط درس خوندن ب این فکر میکردم ک اخ جون ب زودی راحت میشم بعد تهش مینشستم گریه میکردم ک سر جلسه کنکور باید چی کنم 😂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلامت باشی عزیزم ..حقوق میخونم 

موفق باشین ..باز خوبه راحت شدین کنکور خیلی چیزه نحس و بدیه ...بعدش حتی اگ طرف قبول هم بشه فکر کنم اثرات استرس و ناراحتی روانیش خواهد موند😔

موفق باشین ..باز خوبه راحت شدین کنکور خیلی چیزه نحس و بدیه ...بعدش حتی اگ طرف قبول هم بشه فکر کنم اث ...

قربونت .نه با این دید بهش نگا نکن.البته من خودم خیلی اذیت شدم خیلی استرس گرفتم اذیت شدم کلی تو اون سه سال گریه کردم سر همین کنکور چون از دهم شروع کردم خوندن ولی وقتی از جلسه ازمون میای بیرون کلا سبک میشی حس ازادی پیدا میکنی هیچ اثری ام نمیمونه جز این ک چند روز بعدش بیکاری اذیتت میکنه 😁و دیگ هر جا‌ دلت بخاد راحت میری  

قربونت .نه با این دید بهش نگا نکن.البته من خودم خیلی اذیت شدم خیلی استرس گرفتم اذیت شدم کلی تو اون س ...

😂چه باحال فکر میکنی ...من بیشتر بعد جلسه روم فشاره ک آیا قبولم یا ن بعدش چی میشه..همون دوران بیکاری هم فکر کنم بهم خوش نگذره 🤪کلا با  وجود خودم مشکل دارم 

😂چه باحال فکر میکنی ...من بیشتر بعد جلسه روم فشاره ک آیا قبولم یا ن بعدش چی میشه..همون دوران بیکاری ...

خب همین اصلا به تهش فکر نکن ..فقد تلاشتو بکن اگه خوب تلاش کنی نتیجه ی خوبی ام میگیری ..من شب قبل کنکورم مرغ مینا خریدم تا ۲ نصفه شب داشتم بهش غذا میدادم ۷ صب رفتم سر جلسه فرداشم رفتم شمال😂از این ک میدیدم دیگ ی کوله کتاب نیست باهام کسی ام نیست بگ تو نیا برو سر درست حس خیلی خوبی داشتم 😂♥️

خب همین اصلا به تهش فکر نکن ..فقد تلاشتو بکن اگه خوب تلاش کنی نتیجه ی خوبی ام میگیری ..من شب قبل کنک ...

😂چه قشنگ ..باشه بهش فکر نمی‌کنم ینی حداقل سعیمو میکنم ❤

اگه سوالی داری میتونم راهنماییت کنم بگو عزیزم 

با اجازه اسی 

این تایپکمه 

ممنون میشم جواب بدید 

دوستان از الان اگر شروع کنید برا خوندن کنکور 

فلسفه منطق چطوری می‌خونید 

کدوم باید حذف بشع...