2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من حنابندون عروسی رو خیلی دوست دارم 

لباست رو رنگی بخر مخصوصا یکسری لاس های عثمانی هست که زرشکی شون خیلی نازه از اونا اگه تونستی بخری یا بدوزی خیلی جذاب می شه بعد ست می شه با کت و شلوار داماد که کرم بپوشه با کروات زرشکی 

بعد دیگه جای حنا قشنگ باشه و حنا رو به صورت این خشک مانند ها باشه مخصوصا شکل گل خیلی قشنگه 

من برای حنابندان خودم خیلی ایده دارم ها در آینده البته 😂😂

من داداشم همیشه میگه رقاصی دیگه از مد افتاده و برای عروسیم از این کارای جالب مثل سعيد فتحی روشن میارم. 

اما برای تزئینات و اینجور چیزا، میشه مدرن کار کرد، میشه هم سبک های سنتی بر اساس شهرتونو انتخاب کنید. مثلا تو شهرتون رسوم خاصی باشه و شما اجرا کنید. من دوستی داشتم که روز حنا بندونش به سبک قدیم و سنتی بود و کاملا مراسم داشتن. اما خب اکثرا حنابندونه صرفا بزن و بکوبه. 

منو دعوت کن مجلستو گرم کنم😅

دیجی خوووب بگیر و همینطور آتلیه خوب

بجز رقص با مادر و پدراتون و دیگه آهنگ نذارید با همه تک تک برقصید حوصله مهمونا سر میره نهایتا با خواهرو دوستاتون با یه اهنگ برقصین بقیه نیان 

رقص تکی عروس هم خییلی خزه انجام نده

یه ایده و اینههکه خدم میخام این حرکت و بزنم خیلی شیک و قشنگه . ب جا اینکه  دست گلت و بندازی رو هوا چندد نفرن پشت سرت پر پر بزنن دست گلت قشنگ بزار کنار از قبل چند عدد شاخه گل سفارش بدین بعدش همون لحظه ک میخای پرتشون کنی برگرد برو سمت مادرت و یکی از شاخه  هارو بد ه بهش و دستشو ببوش 😍اگه خاهر داری ب خاهرت و مادرشوهر و خاهرشوهرت یا ب سلیهقه خدت افراد و تعیین کن

بججای تزعین سبد حنا ک خیلی خز شده میتونی حنای خام بگیری از این کپسول های عشق بود داخلش قرص  مینداختن یه تهداد از اونا بگییر بعد حنارو بریز داخلش و درش کیپ کن دراخر پاپیونی گلی ... بزن و پخش کنین

من حنابندون عروسی رو خیلی دوست دارم  لباست رو رنگی بخر مخصوصا یکسری لاس های عثمانی هست که زرشک ...

ایشالا به زودی اجراشون کنی 😘ما بندرعباس هستیم اکثرا برای حنابندون لباس های عربی و هندی استفاده میشه

من داداشم همیشه میگه رقاصی دیگه از مد افتاده و برای عروسیم از این کارای جالب مثل سعيد فتحی روشن میار ...

منم خیلی رسمای قدیمی رو دوس دارم اما هزینه بردارن😑