2777
2789

عزیزم یه سوال ذهنم رو درگیر کرد. درسته اول صفحه اش زشته کخ نوشته نزدیکی با مرد متاهل ولی تو ادامه اش رو خوندی ؟ ادامه اون پسته اگه ورق بزنی میبینی اتفاقا گفته که چقدر این کار زشته . یعنی به دید مثبت نگاه کن که این زن می خواسته به شوهرت بفهمونه که این کار درست نیست 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مطمعنم شوهرت بهت خیانت میکنه شک ندارم برو پستای قبلی که واست گذاشتمو بخون. اول ببین دایرکتش قبلا باز ...

حالم بهم خورد از طرز حرف زدنت

چرا به کسی که دو تا بچه داره تو روز روشن تهمت میزنی؟

مگه تو شوهر اسی رو میشناسی که این حرفارو میگی بهش

یعنی چی با حرفات تو زندگی این خانم آشوب میندازی و پیشنهاد های کثیف میدی

واقعا برات متاسفم

یا امام رضا...
مطمعنم شوهرت بهت خیانت میکنه شک ندارم برو پستای قبلی که واست گذاشتمو بخون. اول ببین دایرکتش قبلا باز ...

عزیزم حرفاتو میفهمم اما همسر من درسته ۷تا۳صبح ماه رمضونا نیست ولی من فیلم هر روزشو دارم ک کجا هس و چرا نیست ماجراش بخاطر اون کافه و قلیانه وابسته شدید

حالم بهم خورد از طرز حرف زدنت چرا به کسی که دو تا بچه داره تو روز روشن تهمت میزنی؟ مگه تو شوهر اسی ...

من تو گوگل داشتم میگشتم کاملا اتفاقی دیدم چی پست گذاشته واسه اینکه اینارو بهش بگم اصلا نینی ساختم واقعیت تلخه ولی بهتر از اینه که سرش کلاه بره اصلا دلم نمیخواد ناراحتش کنم خودمم یه زنم ولی سادگی زیادیشم خوب نیس اون مرد هرکاری دلش میخواد بکنه اونوقت زنش بشینه تو خونه بچه های اونو بزرگ کنه درو دیوارو نگاه کنه. اصلانم قصدم اشوب و اینا نبود خداشاهده فقط من خیلی قشنگ این مردارو میشناسم و تجربشو دارم

عزیزم من قصدم اشوب و اینا نبوده اگرم از حرفام ناراحت شدی معذرت میخوام فقط نظرمو رک گفتم وگرنه که این وسط چی میرسه به من اخه. تو خودت بهتر همسرتو میشناسی هر کاری صلاح میدونی همونکارو بکن. ❤️❤️❤️ارزوی بهترینارو دارم برات

من تو گوگل داشتم میگشتم کاملا اتفاقی دیدم چی پست گذاشته واسه اینکه اینارو بهش بگم اصلا نینی ساختم وا ...

باور کن علنا اگ روزی مچشو گرفتم همون روز با ی کیس بهتر از خودش میریزم رو هم و هری نامشو با بچه هاش میدم میرم بی رحم تر از خودش 

ولی مشکل شوهر من خیلی حاده این مشکل هم روش اضافه شد دگ دارم کم میارم مطمنم ک خیانت نمیکنه چون ن پول داره ن قیافه فقط هیکل و قدبلند 

هرچی داره هم از من داره خیلی مشکلات داریم بخاطر اینک شوهرم پول نداره منم خانوادم قبلا وضعیت مالی عالی اصن الان سختمه بی پولی بخاطر عشق عاشقی خر شدم والا الانم شوهرم بخاطر بی پولی مدام قلیان میکشه همیشه

باور کن علنا اگ روزی مچشو گرفتم همون روز با ی کیس بهتر از خودش میریزم رو هم و هری نامشو با بچه هاش م ...

باورکن شوهر منم دقیقا همین بود بااون قیافه داغون عنش که یادش میوفتم بالامیارم قدکوتاه لباسا داغوووون بلد نبود اصلا درست حرف بزنه خاک بر سر پولم هیچوقت نداشت ولی انقد زنای خراب تو این مملکت ریختن که نمیتونی فکرشو بکنی یه روز اومدم خونه رو تخت خونم مچشو گرفتم تازه بااازم انکار میکرد میگف اون مجبورش کرده😂به زور اومده 🤣این مردا مچشونم درجا بگیریا بازم بهونه میارن نه که بهشون اعتماد داریم یا فک میکنیم سگ بهشون پا نمیده خودمونم به زور موندیم اونام راحت  سواستفاده میکنن دخترا و زنای این مملکتم هیچی براشون مهم نیس انقد ک هرزه و بدبخت شدن. من بعضی وقتا که میشینم فک میکنم تازه میفهمم چقد این ادم به من خیانت کرده بود و من نفهمیده بودم 

باور کن علنا اگ روزی مچشو گرفتم همون روز با ی کیس بهتر از خودش میریزم رو هم و هری نامشو با بچه هاش م ...

از ته قلبم امیدوارم همه مشکلاتتون حل بشه :) و من اشتباه فک کرده باشم ولی تو ازین به بعد حواستو بیشتر جمع کن بهش و مراقب خودت باش

باورکن شوهر منم دقیقا همین بود بااون قیافه داغون عنش که یادش میوفتم بالامیارم قدکوتاه لباسا داغوووون ...

شوهر من هیکلی و قدبلند صورتشم خوبه ها چش رنگی اما بیش از حد تیره پوستش (بنده خدا از جبر کار ازاد)زمستونا یکم باز میشه سرصورتش اما ب من نمیرسه کلی فرق داریم بچه هامون هرکدومش ب یکیمون شبیهه من تابحال هیچ چیز شک برانگیزی ازش ندیدم من تجربم زیاده ولی گیر هم نیستم ولی شمارو واقعا درک میکنم و نمیدونم اگ روزی مچشو رو تختم گرفتم میتونم وایسم نگاه کنم حتما ی بلایی سرش میارم ک عمر تا عمر یادش نره 

شوهر من بیش از حد اجتماعیه خیلی یعنی انقد راحته مردم فکر بد میکنن ولی هیچی تو دلش نیست خیلی فردین بازی زیاد داره 

از ته قلبم امیدوارم همه مشکلاتتون حل بشه :) و من اشتباه فک کرده باشم ولی تو ازین به بعد حواستو بیشتر ...

صد در صد دگ حالی ک اون شب داشتم تابحال تجربه نکردم شوهرم از ترس نخاست بره سرکار سرش داد زدم رف با کلی قرص و ماساژ دادنم بدترین حس دنیاس ادم دلش میخاد هردوتاشونو بکشه و راحت شه