بهتره بر ترست غلبه کنی واصلا هیچ فیلمی از زایمان طبیعی نبین من چندتا بچه زایمان طبیعی کردم ولی هیچ وقت فیلمی ندیدم و نمیخوام ببینم چون فقط به خداتوکل میکنم موقع زایمان ترس که نداشته باشی درد مهم نیست چیز وحشت ناک وغیر قابل تحملی نیست وگرنه هرکی زایمان طبیعی میکرد میمرد که اینجاهم بیشتر میترسوننت
من سر یکی از بچه هام بعد از زایمان تو بخش بودم یه خانمی فارغ شد 18 سالش بود قبل اینکه بیات مادرش اومد تو اتاق همش غر میزد چرا سزارین نکرد دخترم اخه طبیعی واسه چیشه هرچی گفتم حرف گوش نمیده میگه الا طبیعی یکم دیگه دختر وبا بچه اش اوردن بخش قشنگ راحت بود به نسبت زایمان اول سرحال بود نشست بچه اشو شیر داد رفت سرویس خودشو تمیز کرد قشنگ امده بود خونه خاله به غر زدنای مادرش هم توجه نمیکرد😂
خلاصه هیولا که نیست بچه میخوای بزایی اینقدر لحظه ی دیدنش شیرینه و قشنگه که من حتی گاهی دلم برا بارداری و زایمان تنگ میشه اگه هزاران بار به دنیا بیام بازم طبیعی زایمان میکنم به خاطر اون لحظه که بچه از شکمم درمیات ومن با تمام دردم بهش نگاه میکنم و وقتی میپیچن تو حوله میزارن رو سینم وای نگم برات چه لحظه ی باشکوهی به نظرم از دستش نده 😍