2777
2789
الهی یه درد کوچیک و ناگهانی بیاد سراغت و بعدش به راحتی زایمان کنی من اصن درد زایمان ندارم ینی بچه ا ...

خوشبحالتون 😁😍

شایدتحرک هم زیادداشتن واسه همین زایماناشون زیادطول نمیکشیده 

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من نظر حدود سی نفر از فامیلامو ک سزارین بودن پرسیدم هممممه راضی ان.  طبیعی جز درد وحشتناک و...  چیزی واست نداره.  کل بخیه هامم باز شد باید برم هزینه و درد ترمیمم تحمل کنم.  اففففتضاااح بخیه زدن. هی بیهوش میشدم هی با سیلی بهوشم میوردن جای دستاشون رو صورتم کبود شده بود میگفتن بچت خفه میشه هوشیار شو...  مگه بیهوش شدنم دست خود ادمه اخه 😐

خوشبحالتون 😁😍 شایدتحرک هم زیادداشتن واسه همین زایماناشون زیادطول نمیکشیده 

من که تحرک نداشتم

ارثیه 

حالا جالبه لگنم کوجیکه نمیتونم طبیعی زایمان کنم ولی درد زایمانم ندارم ینی نداشتم

نوار قلب گرفتن خانومه تعجب کرده بود میگفت هر 5 دیقه یه انقباض داری واقعا درد نداری؟😂

آمد به سرم از آنچه می ترسیدم.....
خداروشکر که درست نیست من هر وقت خانمی میگفت زایمانم طبیعی بوده تصور می‌کردم که بنده خدا لذتی هم نمیب ...

😂😂نه بابا.ایناهمش حرفه .حتی مثل بخیه ی سزارین بیحس هم نیست 

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
من که تحرک نداشتم ارثیه  حالا جالبه لگنم کوجیکه نمیتونم طبیعی زایمان کنم ولی درد زایمانم ندار ...

دست راستت روسرما 😁

من نظر حدود سی نفر از فامیلامو ک سزارین بودن پرسیدم هممممه راضی ان.  طبیعی جز درد وحشتناک و... ...

شمابیمارستانی که انتخاب کردی خوب نبوده که مراعاتت رونکردن 

اکثرادولتی هااینطورین .واسه طبیعی فقط خصوصی خوبه 

سزارین تا چند وقت نمیتونی کار کنی زندگی یکم برات سخت میشه ادج سختی سزارین تا سه ماه اوله باید یه مراقب خوب کنارت داشته باشی ولی بعدش فکر فرش شستن و خونه تکونی سنگین و بلند کردن بار و این کار ها رو باید بزاری کنار من الان پسرم هشت ماهه اس دیروز نتونستم یه پتوی یک نفره رو بشورم شوهرم شست 

بهتره بر ترست غلبه کنی واصلا هیچ فیلمی از زایمان طبیعی نبین من چندتا بچه زایمان طبیعی کردم ولی هیچ وقت فیلمی ندیدم و نمیخوام ببینم چون فقط به خداتوکل میکنم موقع زایمان ترس که نداشته باشی درد مهم نیست چیز وحشت ناک وغیر قابل تحملی نیست وگرنه هرکی زایمان طبیعی میکرد میمرد که اینجاهم بیشتر میترسوننت

من سر یکی از بچه هام بعد از زایمان تو بخش بودم یه خانمی فارغ شد 18 سالش بود قبل اینکه بیات مادرش اومد تو اتاق همش غر میزد چرا سزارین نکرد دخترم اخه طبیعی واسه چیشه هرچی گفتم حرف گوش نمیده میگه الا طبیعی یکم دیگه دختر وبا بچه اش اوردن بخش قشنگ راحت بود به نسبت زایمان اول سرحال بود نشست بچه اشو شیر داد رفت سرویس خودشو تمیز کرد قشنگ امده بود خونه خاله به غر زدنای مادرش هم توجه نمیکرد😂

خلاصه هیولا که نیست بچه میخوای بزایی اینقدر لحظه ی دیدنش شیرینه و قشنگه که من حتی گاهی دلم برا بارداری و زایمان تنگ میشه اگه هزاران بار به دنیا بیام بازم طبیعی زایمان میکنم به خاطر اون لحظه که بچه از شکمم درمیات ومن با تمام دردم بهش نگاه میکنم و وقتی میپیچن تو حوله میزارن رو سینم وای نگم برات چه لحظه ی باشکوهی به نظرم از دستش نده 😍

هر جور که زایمان کردی ایشالله به سلامتی و راحتی باشه تنها توصیه ای که هیچ کس به من نکرد رو بهت میگم و تمام زایمان که کردی از 12 تا24 ساعت از روی تخت بیمارستان تکون نخور بعدا عوارض خیلی خیلی بدی میاد سراغت حتی برای دسشویی هم بلند نشو چون تا یه عمر کمر درد میاد سراغ آدم مخصوصا توی زایمان سزارین 

بهتره بر ترست غلبه کنی واصلا هیچ فیلمی از زایمان طبیعی نبین من چندتا بچه زایمان طبیعی کردم ولی هیچ و ...

واینکه حتما ماما خصوصی بگیر من نگرفتم یعنی اطلاع نداشتم خیلی پشیمونم اینکه زیر نظرش باشی وباهاش راحت باشی موقع زایمان خیلی کمکت میکنه حداقلش میدونی زیر نظر یه مامای خوب هستی نه اینکه موقع زایمان بری زایشگاه حالا خودت و شانست ومتاسفانه همین میشه برا اکثر کاربرا خاطره ی بد از زایمان 😖

شمابیمارستانی که انتخاب کردی خوب نبوده که مراعاتت رونکردن  اکثرادولتی هااینطورین .واسه طبیعی ف ...

اتفاقا بخش خصوصی بودم ماما همراه هم داشتم. کلاس امادگی زایمانم رفته بودم.  رفتار اونا ب کنار من خیلی درد کشیدم خیلی اذیت شدم.  دلم خوش بود زایمان دوم راحتتره.  اونم عین اولی بود