2777
2789
اتفاقا بخش خصوصی بودم ماما همراه هم داشتم. کلاس امادگی زایمانم رفته بودم.  رفتار اونا ب کنار من ...

😕😕الهی .شایدبدنت کلامناسب زایمان نیست 

من خودم بیمارستان خصوصی بودم .ماماهاحتی یه بارم سرم دادنزدن وهردم یه روش کاهش دردبرام می آوردن وکمرمو روماساژمیدادن 

ولی شنیدم توی دولتی آدموازبچه خواستن پشیمون میکنن 

عجیبه که توی خصوصی هم بدرفتاری بامادرهست 

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای منم دعا کنید صبح میرم بیمارستان برای زایمان طبیعی منم درد ندارم با آمپول فشار زایمان میکنم اولی ...

انشاءالله به سلامتی زایمان کنی ونی نی توبغل بگیری😍

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤

وای منم همش می ترسیدم هرچی فیلم می دیدم وحشتناک بود اصلا واسم خیلی سخت میومد،همش می گفتم یا خودم می می رم یا بچه رو به کشتن میدم،می ترسیدم نتونم زور بزنم و بچه گیرکنه،

اما بخدا سر زایمان گفت زور بزن اولی رو زدم گفتم یا فاطمه زهرا،داشتم دومی رو میزدم گفت سلام بهار خانوم خوش اومدی(اسم دخترم)

من😐

ماما😊

دخترم🙃

اصلا انتظار نداشتم زایمانم راحت باشه،

به این فیلم ها زیاد توجه کن،پیاده روی داشته باش،من حتی نرسیدم به اون کلاسهای قبل زایمان بدم

ان شاءالله زایمان تو هم مثل من باشه راحت❤

😕😕الهی .شایدبدنت کلامناسب زایمان نیست  من خودم بیمارستان خصوصی بودم .ماماهاحتی یه بارم سرم د ...

ماسک اکسیژن و ماساژ و دوش.  فایده نداشت ک.  وای یادم افتاد حالم بد شد.  باردارشدم سه قلو از ترس زایمان رفتم سقطشون کردم  دقیقا پارسال اسفند

ماسک اکسیژن و ماساژ و دوش.  فایده نداشت ک.  وای یادم افتاد حالم بد شد.  باردارشدم سه ...

😔وای چراسقط؟ چندقلوهاروسزارین میکنن 

صددرصدشمابدنت مناسب طبیعی نبوده .نمیدونم چرابعضی دکترانمیفهمن 🤦🏻‍♀️

ماسک اکسیژن و ماساژ و دوش.  فایده نداشت ک.  وای یادم افتاد حالم بد شد.  باردارشدم سه ...

من یکی از اشناهامون بهش گفته بودن که طبیعی بنده خدا رفت طبیعی درد طبیعی رو کشید ولی نتونست سریع بردن واسه سزارین 

دکترت هیچی نگفته همون موقع که نمی تونی برو سزارین ؟

من یکی از اشناهامون بهش گفته بودن که طبیعی بنده خدا رفت طبیعی درد طبیعی رو کشید ولی نتونست سریع بردن ...

نه. من بچه 4200 رو طبیعی دنیا اوردم.  دختر اولمم 3600 بود.  قشششنگ پوستم کنده شد سر هر دو.   دومی رو رفتم سزارین...  اما تو اتاق عمل قبل بیهوشی چک کردن گفتن بچه پایینه.  بردنم بلوک طبیعی.  کلی گریه کردم 

نه. من بچه 4200 رو طبیعی دنیا اوردم.  دختر اولمم 3600 بود.  قشششنگ پوستم کنده شد سر هر دو. ...

یاابالفضل

خداحفظشون کنه😍😍😍😍

آره دیگه بچه ی درشت زاییدنش سخت میشه  افتادگی رحم پیدا میکنی و.....خیلی اذیت میشه آدم 

شایان ذکر است که بچه ی من۲۶۵۰بود که راحت زاییدم🙃