2777
2789
منک راضی بودم  قبل زایمان یبار رفته بودم بلوک زایمان دیدم چ زجری میکشن

نه بابا دیگه اونقدراهم بدنیست 😁

به استارترهم گفتم اکثرایاازترسشون جیغ میزنن یااینکه بدنشون مناسب طبیعی نبوده 

من دردهردوروکشیدم واقعاسزارین هم سخته وخطرعفونت بخیه هابیشتره😕

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از من به تو یک نصیحت فووووق خواهرانه.  برو سزارین کن.  قرض کن اگر نداری اما سزارین کن.  نمیخوام بترسونمت.  نمیخوام مث من روزی صد دفعه بگی غلط کردم😭😭😭😭😭 من اشتباه کردم اطمینان ب حرف دکتر کردم طبیعی زایمان کردم هر دو بار بدترین دوروز عمرم بود.  سر زایمان ارزوی مرگ کردم گفتم خدایا منو ببر نمیخوام دیگ.  نترس.  برو سزارین کن.  چهارتا خواهرشوهرام سزارین کردن اخدنگفتن.  من دستشویبمو نمیتونم کنترل کنم و هزار عیب و ایراد دیگ....  دردشم ک نگم برات 

عزیزم خیلی سخته اما ترس دردی رو دوا نمیکنه

فقط باید قوی باشی

من سزارین‌ شدم.‌خودم علی رغم نظر دکتر خواستم عمل شم. دردی کشیدم شب اول که از بچه دار شدن‌پشیمون شده بودم. و تا حدود ۱۰ روز بقدری درد داشتم که فقط گریه میکردم.

اما بخاطرپسرم تحمل کردم. شما هم میتونی. آدم وقتی بچه رو میبینه برای بار اول دیگه اون ادم‌قبلی نیست و یهو قوی میشه.شما میتونی

فقط با علم‌به اینکه زایمان بشدت سخته برای روز زایمان اماده شو 

نه بابا دیگه اونقدراهم بدنیست 😁 به استارترهم گفتم اکثرایاازترسشون جیغ میزنن یااینکه بدنشون مناسب ط ...

ولی من منظورم این نیس ک طبیعی بده اتفاقا خوبه ولی تو ایرا ن ...

اره خب بدن با بدن متفاوته 

❤DaYaNa❤   من از دیوانه ها دیدم هزاران عاقل مرده  ∆              ❤خدا❤
سزارین هزین بالاست. البته من نمیدونم اخرطبیعی میارم ساسزارین. هفته26هستم

اصلا نترس به حرف هیچکسم گوش نده بدن هیچکس مثل کس دیگه نیس همین استرس و ترس باعث انقباض عضلات میشه و زایمان رو سخت می‌کنه هرقدر اروم و ریلکس باشی راحتر زایمان میکنی دکترام بیشتر و بهتر کمکت میکنن،تا توی موقعیت قرار نگیری مشخص نیست هیچی الان فقط به نی نی فک کن کیف کن موقع زایمان به این فک کن که قراره ببینیش و بغلش کنی همین میشه روحیه خوب وانگیزه،

ولی من منظورم این نیس ک طبیعی بده اتفاقا خوبه ولی تو ایرا ن ... اره خب بدن با بدن متفاوته 

درست میگی 😕ولی توی بیمارستانای خصوصی هم خوبه .توی دولتی هازائوروزجرکش میکنن😖

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤

الهی یه درد کوچیک و ناگهانی بیاد سراغت و بعدش به راحتی زایمان کنی

من اصن درد زایمان ندارم ینی بچه اولم 41 هفتم بود ولی درد نداشتم سزارین کردن دومی هم انقباض رحمی داشتم ولی درد نداشتم بازم سزارین کردن 

آخه ما کلا ارثی درد زایمان نداریم مثلا خالم 5 دیقه درد داشته مامان خودم میگه سخت ترین زایمانم نیم ساعت طول کشید 

نترس ان شاالله بدون زحمت فارغ میشی

آمد به سرم از آنچه می ترسیدم.....
من تجربه ندارم اما حس میکنم تو میزان لذت تو رابطه هم تاثیر داره اما واقعا نمیدونم درسته یا نه

نه عزیزم درست نیست 😁

البته اگه مامادرست بخیه نزنه ممکنه مشکل پیش بیاد 

منم ازدردش میترسم😣

سلام عزیزم من تجربه خودمو میگم زایمان اولم بود آخرین معاینه که رفتم پیش دکترم گفت طبیعی زایمان میکنی ولی نشد و سزارین شدم البته 12 ساعت درد کشیدم تا طبیعی بشه ولی فشار خون بالا داشتم و آخر سر سزارین ام کردن

درست میگی 😕ولی توی بیمارستانای خصوصی هم خوبه .توی دولتی هازائوروزجرکش میکنن😖

اره خصوصی باز بهتره

دولتی توهین هم میکنن ..

❤DaYaNa❤   من از دیوانه ها دیدم هزاران عاقل مرده  ∆              ❤خدا❤