2777
2789
عنوان

بچه ها چرا من تقدیرم تنهاییه

782 بازدید | 51 پست

بچه ها من فقط یه برادر دارم .تو یه خانواده کم جمعیت .از بچگی داداشم ازدواج کرد رفت .من تنها بودم همیشه هیچ کس نه خونمون میومد نه میرفت همیشه تنها بودیم نه دوستی نه چیزی انقدر گریه میکردم از تنهایی و اینکه حوصلم سر میره تا ازدواجم بعد از ازدواجم هم خوشحال بودم با یه خانواده پر جمعیت وصلت کردم اونا هم اصلا بهم سر نمیزدن و نمیگفتن بیا .شوهرم از صبح تا ساعت ۱۲ سره کار بور. الانم که خانوادش باهامون قطع رابطه کردن .شوهرم که نیست .هیچ کس و ندارم .باردارم دکترم گفته باید تا آخرش استراحت مطلق باشی .دیگه امروز دیوونه شدم از تنهایی و بیکاری .انقدر گریه کردم که حد نداره .چرا من همش باید تنها باشم خسته شدم دیگه😭😭😭😭😭😭

زیاد خونه نمون

همسرت که اومد برید یه دوری بزنید حال و هوات عوض شه

ای دختر صحرا .... نیلوفر🪷  هم سایتی عزیز اگه نظرم کمکت کرد برای حاجت دلم دعا کن بگو خدایا نیلوفر خیلی محتاج نگاهته ممنونم😘🩷🪷

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچ دوستی همسایه ای کسی نیست  یه کم با همسایه ها حرف بزن

دوست دارم همشون سرگرم خودشونن .انقدر بهشون زنگ زدم خسته شدم .اونا اصلا زنگ نمیزنن .مجردن.همسایه هم که اصلا من همسایه هامون و ندیدم تا حالا

عزیزم خودمم تنهام درک می‌کنم. فقط با کامنتم خواستم بگم شما تو داشتن حس تنهایی، تنها نیستید.

وآقا سخته .مخصوصا الان که تا دمه در هم نمیتونم برم .من از بچگی همش از تنهایی گریه میکردم .الانم که ازدواج کردم و باردارم همینه کارم

وآقا سخته .مخصوصا الان که تا دمه در هم نمیتونم برم .من از بچگی همش از تنهایی گریه میکردم .الانم که ا ...

عزیزم شرایط الان‌تون که خاصه و موقتیه، ولی بعدش تلاش کنید برید بیرون، شاید دوستی چیزی پیدا کردید. 

کتاب بخون، جدول حل کن ، فیلم ببین... انشاءالله بچه ات که بدنیا بیاد دلت تنگ میشه برا تنهایی الانت ، ...

حالم دیگه از تلوزیون و کتاب و اینستا و ....همه چی بهم میخوره