دنیای_زیبای_من_ مدیر عضویت: 1401/07/28 تعداد پست: 733 عنوان روز قبل زایمان طبیعی چه حالی داشتین؟ | مشاهده متن کامل بحث + 11131 بازدید | 127 پست فردا قراره بستری شم ولی نه دردی دارم نه علامتی از صبح ورزش کردم ، خونه رو جمع کردم ، دوش گرفتم ، چند تا ام طناب زدم حتی ولی هیچی نشده اصلا باورم نمیشه که فردا زایمان میکنم. شما چطوری بودین؟ 1402/01/27 | 18:46 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
avinkh عضویت: 1401/12/04 تعداد پست: 964 البته من زایمان دوممه ، زایمان اولم یکم علائم داشتم ولی بازم خیلی سخت بود گفتم ببینم اینم اونطوری می ... بچه اولتون چیه؟
sahelturk98 عضویت: 1401/08/30 تعداد پست: 1810 خواهر من ولی پشیمونه آمپول فشار زدن بهش با این که زایمان دومش بود ولی خیلی اذیت ... بعدا درست میشه دگ فرم سرش. پسر منم عین تخم مرغ شده بود میگفتم یاابوالفضل این چرا اینجوری شد. بعدا درست شد
narnia3124 عضویت: 1402/01/27 تعداد پست: 2584 من شکمم خیلی خیلی بزرگ شده دیروزم رفتم سونو همه چی نرمال بود انقدر شکمم بزرگه نمیتونم راه برم میترسم ... فکر کنم بالا ۳۸۰۰سزارین میکنن ولی شکم کوچیک و بزرگ ربطی به وزن بچه نداره بعضیا شکمشون کوچیکه ولی بچه وزنش زیاده
narnia3124 عضویت: 1402/01/27 تعداد پست: 2584 بعدا درست میشه دگ فرم سرش. پسر منم عین تخم مرغ شده بود میگفتم یاابوالفضل این چرا اینجوری شد. ... نه عزیزم ۱۵سالشه خواهر زاده م حتی چشماش هم مشکل پیدا کرد متاسفانه با ساکشن فکر میکنم کشیدن بیرون بچه رو که تنفسش قطع نشه خدایی نکرده فلج مغزی بشه چشماش خوب شد ولی سرش همونجور مونده حالا چون موهاش فره خیلی معلوم نمیشه،بلند میکنه موهاشو
sahelturk98 عضویت: 1401/08/30 تعداد پست: 1810 فکر کنم بالا ۳۸۰۰سزارین میکنن ولی شکم کوچیک و بزرگ ربطی به وزن بچه نداره بعضیا شکمشون ... عه منو شما باهمیم. تاریخ زایمان منو زدن اخر مرداد
جانگوک عضویت: 1401/03/26 تعداد پست: 4787 فکر کنم بالا ۳۸۰۰سزارین میکنن ولی شکم کوچیک و بزرگ ربطی به وزن بچه نداره بعضیا شکمشون ... وای خداپسرمن ۳۸۰۰بودخیلی اذیت شدم امیداورم اینیکی کمترباشه
narnia3124 عضویت: 1402/01/27 تعداد پست: 2584 عه منو شما باهمیم. تاریخ زایمان منو زدن اخر مرداد منم اخر مردادم😁😁😁امشب برای اولین بار با دستم که گذاشته بودم رو شکمم تکونای پسرمو حس کردم قبلا با دستم حس نکرده بودم نامرد همچین لنگ و لقد میزنه هااااا شما هم ضربه های جنینتون محکمه؟؟؟؟
sahelturk98 عضویت: 1401/08/30 تعداد پست: 1810 نه عزیزم ۱۵سالشه خواهر زاده م حتی چشماش هم مشکل پیدا کرد متاسفانه با ساکشن فکر ... اخی الهی بمیرم. ایشالله بازم بهتر شه. ولی زایمان طبیعی خدایی خیلی سختو پراز مشکلاتع. منم اذیت شدم. ولی این یکیو میخام سزارین بشم. خدا کنه بکنن. نگن طبیعی😭
narnia3124 عضویت: 1402/01/27 تعداد پست: 2584 وای خداپسرمن ۳۸۰۰بودخیلی اذیت شدم امیداورم اینیکی کمترباشه طبیعی میخوای؟؟؟خدایی سخته ۳۸۰۰مخصوصا که زایمان اول باشه من هم خودم درشت بودم هم همسرم میترسم پسرم وزنش بالا باشه سزارین بشم فوبیای جراحی دارم🥲
sahelturk98 عضویت: 1401/08/30 تعداد پست: 1810 منم اخر مردادم😁😁😁 امشب برای اولین بار با دستم که گذاشته بودم رو شکمم تکونای پسرمو حس کردم ... اره عزیزم من از چهارماهگی حس میکنم. زیادم تکون میخوره. بیشترم سمت راستمه. 🤗ایشالله بسلامتی زایمان کنیم هممون 🌹
جانگوک عضویت: 1401/03/26 تعداد پست: 4787 طبیعی میخوای؟؟؟ خدایی سخته ۳۸۰۰مخصوصا که زایمان اول باشه من هم خودم درشت بودم هم همسرم ... بله عزیزم دیگه زایمانه دوممه نمیخوام طرف دیگموناقص کنم منم شوهرم درشته پسرمم به باباش رفته واستخوانبندی درشتی داره
narnia3124 عضویت: 1402/01/27 تعداد پست: 2584 اخی الهی بمیرم. ایشالله بازم بهتر شه. ولی زایمان طبیعی خدایی خیلی سختو پراز مشکلاتع. منم اذیت شدم.&n ... من که فوبیای جراحی دارم 🥲🥲🥲از طبیعی هم میترسم یکم فکر کنم پسرمو باید از دهنم دنیا بیارم
narnia3124 عضویت: 1402/01/27 تعداد پست: 2584 اره عزیزم من از چهارماهگی حس میکنم. زیادم تکون میخوره. بیشترم سمت راستمه. 🤗ایشالله بسلامتی زایمان ک ... انشالله اره منم از چهارماهگی حسمیکردم ولی به خودم میگفتم نفخه😂😂😂تقریبا یک هفته هست که مطمئن شدم پسرمه
narnia3124 عضویت: 1402/01/27 تعداد پست: 2584 بله عزیزم دیگه زایمانه دوممه نمیخوام طرف دیگموناقص کنم منم شوهرم درشته پسرمم به باباش رفته واستخوانب ... آره درسته یبار که یه جا داغون شده منطقیه که دوباره هم همونجا داغون بشه تا جایدیگه😂😂انشالله به سلامتی و راحتی زایمان میکنی شما هم هفته من هستی😁انشالله هر دو به راحتی و سلامتی زایمان کنیم
avajan78 عضویت: 1401/07/22 تعداد پست: 379 کسی بوده بدون علائم بیمارستان رفته باشه و زایمان کنه؟ سلام گلم ب سلامتی انشالله زایمان کنی من دو هفته پیش بدون درد رفتم برا زایمان چون دیابت داشتم باید نی نی زودتر میومد ۳۸ و ۱ روز رفتم با دهانه۲ فینگر اصلا هیییچی درد نداشتم حالم کاملا خوب بود ده ونیم صبح با امپول فشار دردم گرفت ۱ ظهر زایمان کردم