2777
2789
عنوان

روز قبل زایمان طبیعی چه حالی داشتین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 11130 بازدید | 127 پست
خب وقتی علم پیشرفت کرده و این همه دکتر تحصیل کرده و کاربلد داریم  چه نیازی هست که تو خونه با ق ...

عزیزم از بین 168روش درمانی تو کل دنیا  بی عرضه ترین روش درمانی  کم اثرترین روش درمانی پر هزینه ترین روش درمانی  پر عارضه ترین روش درمانی و پر خطر ترین روش درمانی و پر اشتباه ترین روش درمانی همین طب شیمیایی مدرن هست  ک متاسفانه تو کشور ما برعکس بقیه کشورا خیلی رواج داره مثلا آلمان 80درصد درماناش با دارو گیاهیه چین با طب سوزنی  هند با طب سنتی و ماساژ درمانی و انرژی درمانی و  درمانای دیگه بیشترین کاربردو دارن.. 

زایمان یه روش طبیعی و الهی هست ک خدا صلاح دونست اینجور بچه ما انسانا و خیلی از مخلوقات بدنیا بیان.. 

با صبر و حوصله  تو زایشگاها  کدوم پیشرفت علم میخواد کمک زائو کنه؟ سوزن فشار و داروهای بی حسی پر عارضه؟ 

وکیوم کردن بچه طفل معصوم؟ 

بی حسی ها و بی هوشی های خطرناک؟ 

تیغ زدن و پاره کردن بی مورد اونجا؟ 

بی احترامی و توهین های پرستارا؟ 

تنها گیر انداختن خانم باردار  بدور از شوهر و مادر و فامیل؟ 

نخیر عزیزم اینا پیشرفت نیست پسرفته  

این انحصار طلبی و رقیب کشی وزارت بهداشت غیر بی انصافی و ناجوانمردانه س   و بیشترین آسیب رو ما مردم میخوریم 

بخاطر یک سوزن فشار بد موقع و برش و بخیه های بدون بیحسی از زایمان طبیعی ی کابوس ساختن تو ذهن همه دخترای کشورم  این خیانته 

الان هر خانمی ک دوبار تو بیمارستان زایمان کرده باشه حتما از کمردرد رنج میبره  دلیلش چیه؟ 

اما من ترجیح دادم تو خونه خودم پیش شوهر و بچه هام 

فامیل خودم با نهایت احترام و محبت بچه مو بغل بگیرم 

در ضمن ماد خودم 5شکم زایید مادرشوهرمم 6تا   اینا تجربه شون بیشتره یا دخترای 30..35ساله ک خیلیاشون حتی مجردن و هیچ درکی از زایمان ندارن؟ 

80..90درصد از زایمانا تو سوئد هلند نروژ  طبیعی و در خانه انجام میشه  اما متاسفانه تو کشور ما هنوز به بيمارستان و سزارین تشویق میکنن

مطمئن باش قابله های قدیمی 

شکست بند های قدیمی 

و درمان های قدیمی خیلی بهتر از بیمارستان رفتنه 

اساسا طب جدید هیچ بیماریو درمان نکرده   هیچ بیماریو خوب نکرده بلکه با مسکن آروم کرده اما در دراز مدت حال بیمارو بدتر و بدتر کرده و مصرف داروهای آشغالیو بیشتر کرده ک هم کلیه ها و هم کبد هارو ب نابودی کشوندن

تنت ب ناز طبیبان نیازمند مباد🌺

عزیزم از بین 168روش درمانی تو کل دنیا  بی عرضه ترین روش درمانی  کم اثرترین روش درمانی پر ه ...

اصلا حرفاتون رو قبول ندارم 

درسته که توی کشورهای پیشرفته بیشتر زایمان ها داخل خونه انجام میشه اما اگر دیده باشید با حضور پزشک و پرستار این کار رو تو خونه انجام میدن 

نه قابله 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا حرفاتون رو قبول ندارم  درسته که توی کشورهای پیشرفته بیشتر زایمان ها داخل خونه انجام می ...

اشکال نداره شما این اختیار رو دارین کدوم روش درمانیو انتخاب کنید و حتی کدوم حرفو بپذیرین یا نپذیرین با حفظ احترام و بدون توهین 

چرا ک توهین نشان‌دهنده تعصب و نادانی و شخصیت سبک افراده.. 

من نمیدونستم روز قبل از زایمانم چه روزیه برای همین خیلی آماده نبودم. کیسه آبم ۳۶ هفتگی پاره شد و تاریخ زایمانم جلو افتاد. مجبور بودم تو بیمارستان تا زمانی که دردم شروع بشه ورزش کنم و دوش بگیرم

و تو چون مصرع شعری زیبا، سطر برجسته ای از زندگی من هستی.
منم اخر مردادم😁😁😁 امشب برای اولین بار با دستم که گذاشته بودم رو شکمم تکونای پسرمو حس کردم  ...

اره بابا پسرمنم بدجورلگدمیزنه نزدیک۲۹هفته ام.پسراتکوناشون بیشتره

من زایمان اولم خیلی پیاده روی کردم یعنی خودم خسته میشدم خواهرام ازدوطرف میگرفتنم ومن راه میرفتم این ...

سلام‌گلم‌ من ۲۸ ام زایمان کردم گفته بودی خبر بده خواستم بگم بهم آمپول فشار زدن خیلی سخت بود زایمانم حدودا هفت ساعت طول کشید که دو ساعت آخرش رسما مردم و زنده شدم بچه خیلی سخت اومد و خفه شده بود که بهش اکسیژن و اینا زدن تا خوب شد خلاصه که اگه خواستی بری زایمان طبیعی صبر کن تا دردات خودش شروع بشه یا اینکه اصلا نرو طبیعی برو سزارین واقعا راحته من که دیگه توبه کردم زایمان طبیعی رو خیلی عذاب کشیدم