2777
2789
عنوان

روز قبل زایمان طبیعی چه حالی داشتین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 11131 بازدید | 127 پست
راه درازی داری هنوز ان شاالله به سلامت زایمان کنی عزیزم🥰❤️

قربونت عزیزم شما هم فردا بسلامتی و راحت زایمان کنی برام دعا کن لطفا  موقع زایمانت😘

ای کاش در دیزی ما باز نمی ماند یا کاش که در گربه کمی شرم و حیا بود ...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای جاااانم خداحفظش کنه من عاشقه دخترم ولی خودم ندارم،درموردروغن کرچک ازدکترنپرسیدی میگن زایمانوراحت ...

نه نپرسیدم اونم چیزی نگفته فقط بهم قرص گل مغربی داده که هر هش ساعت یکی بخورم 

کسی بوده بدون علائم بیمارستان رفته باشه و زایمان کنه؟

بله عزیزم زن عموی خودم درد زایمان نداشت و رفت بیمارستان سوزن فشار بهش زدن تا زایمان کرد اما خیلی سخته اگر درد خودش شروع نشه زایمان سختی میشه 

تازه وارد نیستم‌ کاربری قبلیم تعلیق شد  
بله عزیزم زن عموی خودم درد زایمان نداشت و رفت بیمارستان سوزن فشار بهش زدن تا زایمان کرد اما خیلی سخت ...

البته من زایمان دوممه ، زایمان اولم یکم علائم داشتم ولی بازم خیلی سخت بود گفتم ببینم اینم اونطوری میشه؟

حتما عزیزم دعاتون میکنم سالم و سلامت نی نی تون رو بغلتون بگیرید شماام منو دعا کنین استرس دارم 😢

چشم حتما 🥰

ای کاش در دیزی ما باز نمی ماند یا کاش که در گربه کمی شرم و حیا بود ...
البته من زایمان دوممه ، زایمان اولم یکم علائم داشتم ولی بازم خیلی سخت بود گفتم ببینم اینم اونطوری می ...

اهان عزیزم ایشالله ک راحت زایمان کنی گلم 

تازه وارد نیستم‌ کاربری قبلیم تعلیق شد