2777
2789

من یه اشتباهی کردم نمیگم‌شما این کارو بکنید دو تیکه از جلوی موهامو فقط بلوند کردم فیس فریممو بعد در حالت عادی عادیه ولی زیر مقنعه انگار کل موهامه البته من همیشه میپوشنم ولی یکم معلوم میشه بعضی وقتا بعد امروز یه معاون پرورشی عقده ای داریم اومد گفت چرا موهاتو رنگ کردی ازدواج کردی والدین اومدن گفتن دانش آموز متاهل دارید گفتم چه ررررربطی دارهههههههه😭😭😭😭

من اصلا از اون دسته از آدمام که برای خودم از ازدواج متنفرمممممممم

چقدر بعضیا عقده این مدرسمم غیر انتفاعیه روز اول ثبت نامم با موهای من کاری نداشتن

فقط امیدوارم زودتر مدرسه تموم شه نفس بکشم

درسمم بخدا میخونم حتی نمونه دولتی  هم قبول شدم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کل مدرسه ما موهاشونو رنگ کردن دولتی دیگه خبری از گیر دادن نیست آخهشهرستانی؟

آره خیلی بده تو این شهرا نمیخوام توهین کنم ولی قابلیت دیدن همچین دختری رو ندارن بخاطر همین خوشم از شهرای کوچیک نمیاد قطعا مهاجرت میکنم

واقعااااااا خیلی عقده این خیلییییی یعنی اینطوری نباشن میمیرن

من مطمعنم قسم میخورم از حسادته این رفتاراشون. چون خودشون دیگه از دور خارج و بدرد نخورن. زندگیاشون پر از دعوا س و به دخترای جوون حسودی میکنن

16

نگاه کن عزیزم یه چیز میگم ناراحت نشو

به دل هم نگیر همیشه گفتم هرچیزی جای مشخصی داره

شما سنت کمه میدونم دوس داری مثل بقیه هم سن و سال هات باشی ولی از نظر من هم کارت درست نیس چرا تو سن نوجونی سادگی و معصومیت چهره دخترونه ات از بین میبری 

حالا جدا از اینا بازم انتخاب خودته

ولی خب اگه مدرسه گیر میده یه جوری رنگ کن که مشخص نباشه تا نخواد اعصاب خوردی برا خودت و بقیه درست بشه

کاش هد فریم انجام میدادی اینجوری هم زیبایی داره هم پوشیده اس

موفق باشی عزیزم امیدوارم ناراحتت نکرده باشم

تو مرا جان و جهانی