2777
2789
عنوان

چه جوابی به این خواستگار بدم؟

436 بازدید | 27 پست

سلام بچه ها من پنج ساله یک دونه خواستگار دارم که خیلی دوستم داره اوضاعش خوبه خارج از کشور کار میکنه .خانوادشم خبلی خیلی وضع مالیشون خوبه.بهم میگه ازدواج کنیم میبرمت خارج همه هزینه هاتم باخودم.اما به رسم و رسوم ایران اصلا اعتقاد نداره یعنی نه جهیزیه میخواد نه مهریه میده نه بقیه رسمارو اجرا میکنه همیشه میگه من از رسم و رسومات ایران برای ازدواج خوشم نمیاد باعث دعوا میشه.منم جهیزیه ندارم خونوادم یه تیکه زمین دارن گفتن اگه خاستی ازدواج کنی میفروشیم باهاش جهاز میخریم اگه بگم جهاز نمیخام اون زمین میزنن به نام خودم.

با این شرایط به نظرتون ازدواج کنم؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نه به درد نمیخوره😐

بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد  وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی ست

شرایط خودتو بسنج کاری ب رسم و رسوم نداشته باش ببین اخلاقش چجوری ک جای دوری میخوای بری باهاش زندگی کنی قابل تحمله یا صرفا بخاطر اوضاع مالیش زیر نظرش داری

وزززن فعلی بدلیل افسردگی۷۳_ارزومه دوباره برسم۵۰.                                                                       ۷۸🔓۷۳🔓۵۰🔒

تواین تصمیم ب این بزرگی بهتره خودت باتوجه به زندگی و روحیاتت و باشناختی ک ازاون آقا داری سبک سنگین کنی ببین به صلاحته این ازدواج یانه

زمانی پخته میشی که می فهمی نیازی نیست به هر چیزی واکنش نشون بدی یا به هر حرفی جواب بدی...(درخواست دوستی قبول نمیکنم)
خودت راضی ای؟  بعضی دخترا دلشون عروسی و جهاز میخاد کلا مدلشونه  اگ نمیمونه ب دلت  ...

نه منم خودم مثل بقیه دخترا نیستم درگیر تجملات و اینا نیستم حتی جشن عروسیم برام مهم نیست.ولی چون تاحالا ندیدم کسی اینجوری ازدواج کنه میترسم.

اخلاقتون بهم ميخوره؟حتما مشاوره قبل ازدواج برين.ولي شرايطش و عقايدش رو من ميپسندم

اره خیلی اخلاقامون به هم میخوره در حدی که من بارها تلاش کردم با ادمای دیگه اوکی بشم با این که اوناهم سطح بالا بودن اما مثل این نشدن برام