2777
2789
عنوان

چه جوابی به این خواستگار بدم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 436 بازدید | 27 پست
اره خیلی اخلاقامون به هم میخوره در حدی که من بارها تلاش کردم با ادمای دیگه اوکی بشم با این که اوناهم ...

خب ديگ!😁پس مباركه

🤍  من با همه خوب و مهربونم! اگه جز اون همه نیستی بیشتر به حرفات فک کن!💜

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

[QUOTE=285902274]اخلاقتون بهم ميخوره؟حتما مشاوره قبل ازدواج برين.ولي شرايطش و عقايدش رو من ميپسندم[/ ...

خرج نكردن ؟! ايشون احتمالا ب واسطه ي اينك اينجا زندگي نميكنن اين عقايدو دارن. حقوق برابر زنو مرد، و  حق طلاق براي خانم و ساير حقوق خانم اگه رعايت بشه شايد واقعا نياز ب اهرم فشاري مث مهريه نباشه..هردوطرف كار كنن و هردو طرف هم خرج كنن... 

خرج نكردن ؟! ايشون احتمالا ب واسطه ي اينك اينجا زندگي نميكنن اين عقايدو دارن. حقوق برابر زنو مرد، و ...

حق طلاق اینجا هم هست و مردهای الان اتفاقا بعد یک سال از طلاق گرفتن زن خوشحال هم می شن

خرج نكردن ؟! ايشون احتمالا ب واسطه ي اينك اينجا زندگي نميكنن اين عقايدو دارن. حقوق برابر زنو مرد، و ...

اره دقیقا خیلی به برابری احترام میذاره.همیشه تشویقم کرده که رشد کنم.حتی تو این پنج سال یه بارم سرم داد نزنه یا عقیدشو تحمیل نکرده🥺با این که من یه کارایی کردم که هرمردی بود عصبانی میشد تاحالا نازک تر از گل نگفته بهم 

حق طلاق اینجا هم هست و مردهای الان اتفاقا بعد یک سال از طلاق گرفتن زن خوشحال هم می شن

خب اگ زندگي ب جايي برسه ك از نبودمون خوشحال باشن ،ادامه دادنش ب چ دردي ميخوره؟

خب اگ زندگي ب جايي برسه ك از نبودمون خوشحال باشن ،ادامه دادنش ب چ دردي ميخوره؟

دلیلش همیشه  به جایی رسیدن زندگی نیست بلکه طلاق که اسان شد مادرشوهر راحت با خواندن به گوش بیرون می کنه.. منظور طلاق اسان الان  باعث می شه مرد از اول با هدف خیانت بیاد و دو روزه رها کنه. انها خیلی از احادیث  سرقت کرده اند و در امور اجتماعی  کپی زدند. پرسش نیمی از علم پیامبر را می گه امسال کشف کردیم!!!! اینجا هم اصلا جدیث نمی فهمند