2777
2789
عنوان

اونایی که شغل ازاد دارن بیان تو

124 بازدید | 3 پست

دوستانی که خودتون یا همسرتون شغل آزاد دارین مثل کاسبی یا مغازه 

از بعد از عید کسب و کارتون چجوریه ؟

مشتری هاتون چطور بوده ؟ بیشتر شده یا کمتر ؟

احساس می کتید قدرت خرید مردم اومده پایین یا فرقی نکرده ؟

این گرونی ها رو کسب و کار شما چه تاثیری گذاشته؟

لیسانس حقوق وکیل پایه یک دادگستری ، فوق لیسانس معماری از دانشگاه هنر تهران ، دانشجوی دکترای روانشناسی بالینی دانشگاه علامه طباطبایی _ متولد تهران _ ساکن شهرک غرب ، برای خودم یک کلینیک پوست و زیبایی و لیزر دارم تو سعادت آباد که خدا رو شکر چرخش می چرخه

همسرم فنی کاره و مغازه فروش قطعات ماشین داره

خوبه خداروشکر 

ما قسط هم زیاد داریم بازم خداروشکر خوبه

کاربری پانزدهم😑این سیمکارت برای مادرشوهر خدابیامرز خواهرمه😑نزارین تن مرحوم تو قبر بلرزه😑پس گزارش نزن‌ چای شیرین

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من فروشنده هستم ایام عید شهر ما خیلی شلوغ میشه و مسلما فروشمون بیشتره ولی بخوام مقایسه کنم نسبت به سال قبل اکثرا مشتریا براشون دیگه کیفیت مهم نیست و دنبال جنس قیمت مناسب هستن و به چشم دیدم که خیلیا نمیتونستن خوب خرید کنن و فروشمون اونجوری که انتظار داشتیم نبود بعد از عید هم افت کرده فروش نیست 

کی فکرشو میکرد‌ یه روزی حرفامونو به آدمایی بگیم که تاحالا ندیدیمشون...!🥲🥲🥲