2777
2789
عنوان

عمل بینی..لطفا بیاین دوستان🥺

504 بازدید | 21 پست

دوستان میگم دکتر خوب تو تهران کیو میشناسین که معرفی کنین؟

قیمتش خیلی بالا نباشه مناسب باشه

به من روزبه پهلوان و محمد رضا نجفی و علیرضا قدسی زاد رو معرفی کردن

واقعا نمیدونم کی خوبه و کیو باید انتخاب کنم

دکتری باشه که همون مدلی که بخوای برات عمل کنی

مثلا ی سریا خیلی سربالا و عروسکی عمل میکنن ی سریا هم طبیعی همون فانتزی و نیمه فانتزی

استرس دارم ک بد نشه

میشه اگ کسیو میشناسین که کارش خوبه بهم معرفی کنین؟

مرسییییی😘

امیدوارم هرچی از خدا برای دیگران میخواید ۱۰۰ برابرش نصیبتون بشه🥺🥰

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ۱۶سالم که بود پیش دکترحسین نژاد تو ونک عمل کردم اما الان قیمتش نسبتابالاس۵۰ ۵۵ اینطورا شده اما خی ...

مرسی

من تعریف محمد تقی عظیمی رو خیلی شنیدم همسایمونم پیشش عمل کرده خوب شده 15 تومن شده عملش 

سرچ کن محمد تقی عظیمی نی نی سایت... بچه های سایت در موردش حرف زدن... خودمم شاید برم

من تعریف محمد تقی عظیمی رو خیلی شنیدم همسایمونم پیشش عمل کرده خوب شده 15 تومن شده عملش  سرچ کن ...

ببین خیلی دکتر هست اصلا گیج میشه آدم

من نمونه کارهای روزبه پهلوان رو دیدم خوب بودن

بعضی از دکتر ها همه کارهاشون ی شکله همرو یه مدل عمل میکنن

ببین خیلی دکتر هست اصلا گیج میشه آدم من نمونه کارهای روزبه پهلوان رو دیدم خوب بودن بعضی از دکتر ها ...

اره سلیقه ایه من خودم کار خیلی از دکترا رو نمیپسندم یا نوک تیز میکنن یا خیلی دراز یا مث سرسره قوس میدن... هر جا خواستی بری خوب تحقیق کن چندین بار برو مطبش مریضاشو ببین.... 

اره سلیقه ایه من خودم کار خیلی از دکترا رو نمیپسندم یا نوک تیز میکنن یا خیلی دراز یا مث سرسره قوس می ...

اینی ک گفتی رو دارم میخونم

هیچکس پیش کسی که عمل میکنه نمیگه که بد شده

اینی ک گفتی اونطوری که خودت بخوای برات در میاره؟

مثلا بگی سربالا نباشه و اینجوری و اونجوری قبول میکنه؟

ی سریا بد اخلاقن

اینی ک گفتی رو دارم میخونم هیچکس پیش کسی که عمل میکنه نمیگه که بد شده اینی ک گفتی اونطوری که خودت ...

اره دیگه الکی نیس که آدم باید حسابی فکراشو بکنه تحقیق کنه خدایی نکرده بد بشه افسردگی میگیره

حالا من که فقط همسایمونو از نزدیک دیدم بینیه قبلیشم بد نبود ولی الانم خوب شده بقیشو سرچ کردم فقط

اره دیگه الکی نیس که آدم باید حسابی فکراشو بکنه تحقیق کنه خدایی نکرده بد بشه افسردگی میگیره حالا من ...

میگن کارشون خوبه و دکتر خوبین

ولی ی سریا مشکل تنفس داشتن 

واسه رفتن به مطبش باید وقت بگیری یا همینجوری بری؟

چون تلفن که جواب نمیدن و میگن خیلی دیر نوبت میده

اگه بخوای فقط دکترو ببینی و راجب عمل اینا سوال کنی چی