2777
2789
عنوان

کسایی که عمل بینی انجام دادن

| مشاهده متن کامل بحث + 572 بازدید | 48 پست
سلام عزیز. میتونم بپرسم الان ورم بینیتون در چه حده؟؟ هنوز هم از تمام رخ ورم داره؟؟ من شنبه پیش دکتر ...

تمام رخ ورمش بعد یکی دوماه خابید اما نوک بینیم چون نیمه گوشتی بود یکم گرده الان نزدیک چهارماهه عمل کردم خیلی نسبت به یکی دوماه پیش بهترشده گردی نوکش.ولی ازاول عمل راضی بودم و فرم بینیم مشخص شد همونروزای اول

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شنبه عمل کردی سه روز پیش؟اسپلینت رو برداشتی ؟؟؟

آره شنبه عمل کردم. دیروز تامپون رو درآورد. گفت شنبه یا یکشنبه هفته بعد برم برای برداشتن اسپلینت

فرم بینی من هنوز مشخص نشده. یعنی حتی بزرگتر از قبل عمله. کلا ورمه. بینی من استخونی بود

آره شنبه عمل کردم. دیروز تامپون رو درآورد. گفت شنبه یا یکشنبه هفته بعد برم برای برداشتن اسپلینت فرم ...

ببین فعلا نمیشه هیچ نظری داد مخصوصا که اسپلینت داری.من خاهرم۱۳تیرعمل کرد پیش مزین خاهرزادمم۱تیر هردو استخونی بودن اونقد دماغشون خوب شده باورنمیکنی یکماهه عمل کرده به خاهرزادم گفت دیگه چسب نزن فقط شبا.اینم بکم خاهرزادم عمل کرد شب اول اونقد ورم داشت شوهرم گفت این ازتودیرتر ورمش میره اما به ماه نرسید ورمش رفت فرم بینیشم نازشده.حالا بری مطب شاید ببینیشون یه مادرودختر جوونن باهم میان

امیدارم برای منم زودتر بره. برای خواهر و خواهرزادتون هم فرم بینیشون طبیعیه؟ 

فعلا که‌سربالا هست یذره اما بعد یکمدت میاد روفرم اصلی خودش.و روب حای اصلی چند میل میاد پاینتر.شما طبیعی عمل کردی؟

آره خیلی تاکید کردم که طبیعی عمل کنه

خاهرزاده منم تاکید داشت طبیعی باشه اما اولش یکم سربالا بود الان اومده روجای خودش طبیعی شده مال منم اوایل سر بالابود الان بهتره.اما درکل من تیغه بینیم قبل عملم سربالابود دکترگفت مال توخیلی طبیعی نمیشها 

نه از این نظر خوبه برای من. سربالا هم نیست. فقط خیلی ورم داره😂😂

من طبیعی دوست ندارم چون بعد یمدت افت کنه بینی سرش میاد پایین  میشه مثل قبل عمل سربالادوست داشتم که مزین نمیکنه

سلام چطوری بهتری؟ورم دماغت کم شد؟

سلام آره خیلی بهترم. دیروز برای دومین بار رفتم مطب چسب زد برام. ورمو که دارم ولی خودم احساس میکنم نسبت به اون موقع که تازه اسپلینت رو برداشته بود یکم کمتر شده ورمم

راستی تا آخر خود دکتر چسب میزنه؟؟ یا از یه جا به بعد میگه خودم بزنم؟