سلام بچها من دیروز رفتم گچ و بخیهای بینیم بازکرد بینیموچسب زد اما قبل چسب زدن دیدم خیلی ورم داره هنوز.از نیمرخ خوب بود از روبرو نوک دماغم عین دلقک بود🤭😂قرص اناهیل و اب کرفس و اب اناناسم میخورم غذای کم نمک میخورم.سوالم اینکه چند ماه تقریبا طول میکشه تا اون ورم نوک بینی کم بشه امکانش هست یسالم بمونه؟؟؟؟
سلام عزیز. میتونم بپرسم الان ورم بینیتون در چه حده؟؟ هنوز هم از تمام رخ ورم داره؟؟ من شنبه پیش دکتر ...
تمام رخ ورمش بعد یکی دوماه خابید اما نوک بینیم چون نیمه گوشتی بود یکم گرده الان نزدیک چهارماهه عمل کردم خیلی نسبت به یکی دوماه پیش بهترشده گردی نوکش.ولی ازاول عمل راضی بودم و فرم بینیم مشخص شد همونروزای اول
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
آره شنبه عمل کردم. دیروز تامپون رو درآورد. گفت شنبه یا یکشنبه هفته بعد برم برای برداشتن اسپلینت فرم ...
ببین فعلا نمیشه هیچ نظری داد مخصوصا که اسپلینت داری.من خاهرم۱۳تیرعمل کرد پیش مزین خاهرزادمم۱تیر هردو استخونی بودن اونقد دماغشون خوب شده باورنمیکنی یکماهه عمل کرده به خاهرزادم گفت دیگه چسب نزن فقط شبا.اینم بکم خاهرزادم عمل کرد شب اول اونقد ورم داشت شوهرم گفت این ازتودیرتر ورمش میره اما به ماه نرسید ورمش رفت فرم بینیشم نازشده.حالا بری مطب شاید ببینیشون یه مادرودختر جوونن باهم میان
خاهرزاده منم تاکید داشت طبیعی باشه اما اولش یکم سربالا بود الان اومده روجای خودش طبیعی شده مال منم اوایل سر بالابود الان بهتره.اما درکل من تیغه بینیم قبل عملم سربالابود دکترگفت مال توخیلی طبیعی نمیشها
سلام آره خیلی بهترم. دیروز برای دومین بار رفتم مطب چسب زد برام. ورمو که دارم ولی خودم احساس میکنم نسبت به اون موقع که تازه اسپلینت رو برداشته بود یکم کمتر شده ورمم
راستی تا آخر خود دکتر چسب میزنه؟؟ یا از یه جا به بعد میگه خودم بزنم؟