2777
2789
عنوان

کسایی که عمل بینی انجام دادن

| مشاهده متن کامل بحث + 572 بازدید | 48 پست
سلام عزیز منم گیلانم. رودسر. میشه بگی پیش کدوم دکتر عمل کردی و هزینش چقدر شد؟ در کل راضی هستی؟ طبیعی ...

من لنگرود هستم پیش دکترسید طاهره مزین عمل کردم بیمارستان شفای لاهیجان.بیست میلیون شد هزینش.نمیدونم والا من گفتم فقط یکم نوک بینیم افادست بردار اما شنبه رفتم گچ بازکنه انگارسربالابود البته خود بینیم تیغش سربالابود..دکتر مزین کلا کاراشون طبیعیه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای واقعا نوکش خیلی بدشده دکترم گفت توهفتهای اینده کمترمیشه ورمش😭😭

من خواهرم عمل کرد قشنگ دماغ واقعیش و یکسال بعد عمل دیدیم ما که ورمش کاملا خوابید 

دوست عزیز منم بچم کوچیکه و آخر این ماه عمل بینی دارم تونستی بهش شیر بدی شما ؟؟؟؟ از روز چندم بغل کردی بچتو؟

من خواهرم عمل کرد قشنگ دماغ واقعیش و یکسال بعد عمل دیدیم ما که ورمش کاملا خوابید  دوست عزیز من ...

اره بعد مرخص شدنم گفتن شیراوبت بدوش بعد به ششیریده.من تا چند روز اول کمکی داشتم اما تقرییا از روز پنجم ششم بغلش کردم

اره بعد مرخص شدنم گفتن شیراوبت بدوش بعد به ششیریده.من تا چند روز اول کمکی داشتم اما تقرییا از روز پن ...

یعنی همون روز هم بهش شیر دادی شما؟...... فشار نمیاد به بینیت ؟ آخه خواهرم عمل کرده بود میومد بچه رو برداره چون باید سرش و دولت میکرد خیلی می‌گفت اذیتت میشه....... ببخشید سوال میپرسم ها خیلی. دو دلم 

یعنی همون روز هم بهش شیر دادی شما؟...... فشار نمیاد به بینیت ؟ آخه خواهرم عمل کرده بود میومد بچه رو ...

اره من شیردادم شب اول به بچم نه سرم دلا نکردم درازکشیدم شیرخورد کنارم نشسته ندادم

نه اصلا فشار نیامدولی همیشه بغلش نمیکنم فقط موقع که میخام پی پی رو‌بشورم

خبلی لطف کردین ممنونممم 

میگن تا وقتی دارو بیهوشی تو بدنه نمیشه شیر داد شما چند ساعت بعد شیر دادین اخرین سوالمه شرمنده

خبلی لطف کردین ممنونممم  میگن تا وقتی دارو بیهوشی تو بدنه نمیشه شیر داد شما چند ساعت بعد شیر د ...

نه عزیزم بازم‌سوال دارین بپرسین.دکترخودم گفت ۴۸ساعت بعد نمیتونی شیربدی اما متخصص بیهوشی گفت مرخص شدی شیراولت رو‌بدوش بعد به دخترت شیربده

سلام عزیز. میتونم بپرسم الان ورم بینیتون در چه حده؟؟ هنوز هم از تمام رخ ورم داره؟؟

من شنبه پیش دکتر مزین عمل کردم بالاخره و الان بینیم پر ورمه. دکتر هم گفت باید حداقل ۵ ماه تا ۱ سال صبر کنم تا ورمش بخوابه. میخواستم بدونم برای شما الان بهتر شده؟ در کل راضی هستین؟