2777
2789
عنوان

مامانم برای سیسمونی کمکی نمیکنه🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 2132 بازدید | 114 پست
واقعا  اصلا فکر کنید خانواده دختر توان مالی خوبی هم داشته باشن، پول خودشونه چرا باید مجبور باش ...

اینارو دخترای جوان بعد چند سال زندگی مشترک متوجه میشن که ریال به ریال درآوردن پول چقد سخته تا بوده بیچاره ها خرج بچه کردن و دانشگاه .و جهاز تا میفرستن خونه بخت سر سال میگن باردارن کلی باید پول سیسمونی بدن من چند نفر رو میشناسن که رفتن زیر وام و قسط که مثلا سیمونی بخرن   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه ما خداروشکر جمعش کردیم و کار خوبی کردیم البته اینایی که دیدم جدید ااومدن بدنیا خانواده شو ...

خب خداروشکر

بنظرم بایدی درکار نیس اگر بدن لطف کردن اونم درحد توان !

کلی جهیزیه اوردم شوهرم لیاقتشو نداشت هزار بار گف جم کن ببر وکلی حرف و حدیث

دیگ گفدم سیسمونی حیفه براش به کام خودم باشه😪🚶‍♀️

خدایا،قسمت وحکمتت رو بذار برای اونایی که میفهمن.. برای منِ نفهم معجزه کن🌱 مرسی ..بوث بعت☹♥️ خدا یااا شکرت تا ته دنیا شکرت💜💜 شکرت بخاطر معجزه قشنگت❤❤ خودت برام حفظش کن😍🥰 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات مهمونم کن🌺
نه من خودم خانواده جدا دارم شوهر دارم بچه خودمه چرا توقع داشته باشم یکی دیگه بهم پول بده؟ اگر پول سی ...

من نگفتم پول سیسمونی رو بدن

گفتم یه کمک ناچیز،همین

که اونم همه دارن اینجا هجوم میارن که نداشتی چرا باردار شدی!🥲

زندگی کن هر لحظه رو،این روزا دیگه هیچوقت برنمیگرده✨
خب خداروشکر بنظرم بایدی درکار نیس اگر بدن لطف کردن اونم درحد توان ! کلی جهیزیه اوردم شوهرم لیاقتشو ...

والا سیسمونی بخوای منتطقی بهش نگاه کنی وظیفه پدر مادره ربطی به بقیه نداره تازه  ما هنو رسم  حلوای  عروس داریم اصن یه وضیه

یعنی شما هیچوقت انتظار کمک از پدر مادرتون ندارید؟ مگه من غریبه ام،حالا از شانس بدم تو شرایط گرونی ح ...

ن ندارم. برا من و داداشمم مامان بابام خودشون خریدن. 

الان دیگ شرایطی نیست ک بگید از شانسم تو این شرایط حامله شدم، الان دیگ کلا تا اطلاع ثانوی شرایط همینه قبل بچه دار شدن میتونستید نگاه ب این وضع بکنید. ماه نهمم ک باشید بازم 9 ماه قبل شرایط همین بود.

توقع داشتن آدم ناراحت میکنه. 

الان مامانت ک ناراحت نیست شما ک توقع داری ناراحتی. 

بیخیال شو بابا. 

بچه هاتون جوری بزرگ کنید توقع نداشته باشن ازتون. 

به نام خداوند رنگین کمان🌈                                       این اکانت از تاریخ 26/11/1401 دست منه و همه تاپیکارو گردن میگیرم...                                                                                     
سیسمونی دیگه ربطی به شهر نداره دیدم همه قوم ها میگیرن ما که تهرانی هستیم بازم این رسم رو داریم بابام ...

با رسم نداریم!!!!

آرام من بمان کنارم بمان بنگر مرا که میدهم بی جان _ هر جا روم تو سایه ای از منی تو غم گسارم تو دنیای منی_ دریای من ز موج گیسوی تو روانه ام سوی تو تمام من تو_ ای ماهم به چشم من نگاهی تا باران به جان من ببارد_ میخواهم نفس که در هوایت نایی بر نوای من بیارد_چشمان تو چشمه امید است بر حال خراب ناامیدم_ آوازت غزل ترین کلام است من با تو به آسمان رسیدم_آغوش تو پناه طوفان من جان میدهد به جان تو جان من _ چشمان من کنار دنیای تو فقط تماشای تو تو آرزو تو....

مامان منم یه سوزن واس سیسمونی نداد واس دلخوشی من نکرد یه لباس بخره بگه بیا واس بچت

20 اسفند1400. 8 صبح روز جمعه ای که از شبش از استرس خابم نمیبرد گوشیم زنگ خورد که ای کاش نمی‌خورد ای کاش اون جمعه رو نمیدیدم صدای پشت گوشی که با گریه گفت بیا که بابا حالش خیلی بده. لباس مشکی پوشیدم و رفتم و پارچه سیاه روی در دیدم و پدری که دیگه نبود.اون جمعه من مردم. از اون روز هر جمعه می میرم. خدایا متنفرم از تمام جمعه هات. خدایا از چیزی که می‌ترسیدم سرم اومد از من ک گذشت هیچکسو با عزیزانش امتحان نکن خدایا. خدایا میشه فقط یه روز پدرمو بهم برگردونی 😭خدایا دلم ازت پره ولی بازم شکرت. خدایا دومین نی نیمم گرفتی نمیدونم حکمتت چیه دلم شکسته ولی بازم شکرت 💔بابایی نی نی من ک خیلی دوست داشتی ببینیش اومد 💖 میدونم که از اون بالا واسش دعای خیر میکنی. دوست دارم🖤
با رسم نداریم!!!!

ما

آرام من بمان کنارم بمان بنگر مرا که میدهم بی جان _ هر جا روم تو سایه ای از منی تو غم گسارم تو دنیای منی_ دریای من ز موج گیسوی تو روانه ام سوی تو تمام من تو_ ای ماهم به چشم من نگاهی تا باران به جان من ببارد_ میخواهم نفس که در هوایت نایی بر نوای من بیارد_چشمان تو چشمه امید است بر حال خراب ناامیدم_ آوازت غزل ترین کلام است من با تو به آسمان رسیدم_آغوش تو پناه طوفان من جان میدهد به جان تو جان من _ چشمان من کنار دنیای تو فقط تماشای تو تو آرزو تو....
دوستان درسته جهاز و سیسمونی وظیفه پدر دختر نیست ولی میتونن لطف کنن دیگه.به هرحال بچه شونه میبینن دست ...

دقیقا چون خانواده شوهر هیچ کمکی نمیکنن، دخترا میگن خانواده عروس هم نباید خرجی کنه.

مثال خودم، من از سوزن تا بزرگترین و ناکارآمدترین وسیله سر جهیزیه داشتم ولی پدر مادر همسرم برای جشن عروسی عین مهمان اومدن و بعد مجلس پاشدن رفتن، حتی هدیه هم ندادن خدا شاهده، و تا به الان بعد اینهمه سال که گذشته سر سوزنی کمک نبودن که هیچ خونه و ماشینشون رو هم همسرم براشون خرید

تنها کسی که باید از اون بهتر باشی، دیروز خودته
اخی دستشون دردنکنه.ولی من فکر کنم اگر پول بگیرم وسایل نخرم صداشون درمیاد 

صدای کی درمیاد؟؟؟خانوادت؟ یا شوهرت؟؟

شوهر من و خانوادش کلا لیاقت نداشتن کلی جهاز اوردم هزار بار گفتن جم کنن ببر وکلی حرف و حدیث 

دیگ دیدیم ارزش نداره لیاقت ندارن بابام زد بحسابم برا خودم بمونه شوهرمم خبر نداره 

خدایا،قسمت وحکمتت رو بذار برای اونایی که میفهمن.. برای منِ نفهم معجزه کن🌱 مرسی ..بوث بعت☹♥️ خدا یااا شکرت تا ته دنیا شکرت💜💜 شکرت بخاطر معجزه قشنگت❤❤ خودت برام حفظش کن😍🥰 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات مهمونم کن🌺