2777
2789
عنوان

مامانم برای سیسمونی کمکی نمیکنه🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 2132 بازدید | 114 پست

عزیزم ناراحت نباش . من خانوادم داشته باشن میدن و خدایی هم کم و کسر نمیذارن . اما الان وضع مالی شون چندان تعریفی نداره . ولی خودم دارم کم کم میخرم از پس اندازم . فقط مونده تخت کمد و دو سه دست لباس . با اینکه هنوز باردار نشدم

اولین غصه من اخرین نگاه تو بود بابایی😭🖤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من ناراحت نمیشدم. تو و شوهرت قراره بچه دار بشید به مامانت چه ربطی داره . اصلا رسم چه معنی میده . عقل این وسط چیکاره اس . اگه در حد ضروریات بچه پول ندارید چرا بچه آوردید. 

الحمدلله رب العالمین 
[QUOTE=285843670]منم توقع زیادی نداشتم،یه کمک کوچولو میکرد حداقل. کلا خودشو کشیده کنار و به روش نمیا ...

کجاشو دیدی طرفای ما خانواده عروس که قبل عروسی به کل طایفه داماد هدیه میدن . فردای عروسی هم بابت کار فشنگ شب قبلش به داماد جایزه میدن 

جهزیه و سیسمونی هم به بهترین نحو

سیسمونی دیگه ربطی به شهر نداره دیدم همه قوم ها میگیرن ما که تهرانی هستیم بازم این رسم رو داریم بابام ...

خیلی شهرها رسم ندارن . جنوبی ها نه رسم جهزیه دارن نه سیسمونی 

پدرو مادرت از هم جدا شدن

با رسم نداریم!!!!

۹۰ درصد دارن حتی کشورهای عربی هم دیدم رسم دارن رفته بودیم لبنان رسم جهاز نداشتن اما رسم سیسمونی کامل با خانواده دختر بود 

تو ایران هم همه شهرها رو اکثر رفتم اکثرا رسم دارن شاید یه عده نداشته باشن 

خدایا شکرت
خیلی شهرها رسم ندارن . جنوبی ها نه رسم جهزیه دارن نه سیسمونی  پدرو مادرت از هم جدا شدن

نه باهم زندگی میکنن ولی کاش مادرم از پدرم جدا میشد حیف مادرم با اخلاق گند پدرم ساخت مادرم از خانواده ثروتمند و طلاجواهر فروش با یه پسر یه لا قبا بی فرهنگ فقط بخاطر عشق وعاشقی ازدواج کرد اینقدر هم مظلوم بود تو این سالها سوخت وساخت مادرم از ارث پدریش داره پدرم هرچی داره از مادرم داره وگرنه کسی نبود که بخاد تلاش کنه برای زندگیش وبچه هاش 

اکثر شهرها رسم دارن من شهرهای بزرگ مثل اصفهان شیراز و خیلی جاهای دیگه مثل جنوب هم رفتم رسم داشتن حالا شاید یه طایفه برای یه قسمتی نداشته باشن عربها هم رسم دارن ما لبنان رفته بودیم با چندنفر اشنا شدیم دوستان لبنانی زیاد داریم گفتن جهاز رسم نداریم اما سیسموتی کامل با خانواده دختره کشور عراق هم همینطوره حالا شما حتما طایفه ای هستید 

خدایا شکرت
خیلی شهرها رسم ندارن . جنوبی ها نه رسم جهزیه دارن نه سیسمونی  پدرو مادرت از هم جدا شدن

اون یه قسمتهایی حتما هست وگرنه بعضی شهرهای بزرگ هم جهاز هم سیسمونی کاملترین رو میدن یکی مثل اصفهان رفته بودیم مسافرت به سیمونی به دخترشون دا ده بودن انگار جهاز دادن به نوشون  

خدایا شکرت