2777
2789
عنوان

مامانم برای سیسمونی کمکی نمیکنه🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 2132 بازدید | 114 پست

دلم برا پدر و مادرهای ایرانی که دختر دارن می سوزه 

پدر و مادر خودم هم چهارتا دختر دارن، چهارتا جهیزیه، چهارتا سیسمونی، واقعا کمر شکن هست، آخه کجای قانون و شرع همچین چیزی نوشته 

اطرافمون پدر و مادرهای پسردار راحت مکه رفتن، چندبار کربلا رفتن، پدر و مادر من زیر هزینه کم شکن جهیزیه و سیسمونی به زور سر چند سال شاید بتونن برن مشهد، هیچ کاری برا خودشون نکردن 

هموطن عزیزم سلام. تمسخر، توهین، فحاشی در هر شکلی؛ گفتاری، نوشتاری، ایموجی، استیکر، هشتک و...، فقط نشان دهنده ذهن، زبان و فرهنگ خالی از منطق و استدلال قوی و نبود دلایل معتبر و مدارک درست هست. عزیزانم، لجبازی، کنایه زدن و برچسب زدن به دیگران هیچ افتخاری نداره. با هم مهربان باشیم، انرژی مثبت و امید به هم هدیه کنیم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عشقم ناراحت نباش مامان من نه برا سیسمونی نه برا جهازم یه قرون بهم پول نداد....همش و همسرم داد 

مامان منم جهازمو خیلی خیلی جزئی داد

بیشترشو شوهرم خرید

زندگی کن هر لحظه رو،این روزا دیگه هیچوقت برنمیگرده✨

من حتی برای جهیزیه هم خودم نذاشتم زیاد برام خرج کنن خودم کار میکردم و بیشتر وسایل را خودم خریدم

در حدی که مامانم گله میکرد که چرا هرچی میخوام برات بخرم اجازه نمیدی

از این رسم و رسومات هم اصلا خوشم نمیاد چون بچه ای هست که من و همسرم خواستیم به دنیا بیاریم خونواده من چرا باید پول بدن

خداروشکر خدا برام جبران کرده 

دلم میخواهد زودتر دستهایت را بگیرم …… ❤️ 
من نگفتم پول سیسمونی رو بدن گفتم یه کمک ناچیز،همین که اونم همه دارن اینجا هجوم میارن که نداشتی چرا ...

توقع کمکت زشته عزیزم، منطق داشته باش کسی بابت بچه دار شدن شما نباید پول سیسمونی بده، برای کادو و هدیه حالا یه چیزی اونم بعد تولد نه الان، شما دارید مادر میشید قراره تربیت کنید دوتا بچه رو و تحویل جامعه بدید نباید این چیزا واست مهم باشه 

وای چقد قسر در رفته ک نده خخ

هییی خواهرررررر پول خودمو که کار کرده بودم ۱۵میلیون سال ۹۰ خورد بهش دادم تا طلای آبشده بخره خودش ازم گرفت  چقدررر ساده بودم  بعدم نداد ۳۵ میلیون هم سال ۹۵ گرفت ازم و خورد گفت بریز تو حساب داداشت  بعدم پول بهش دادم آپارتمانشو خریدم الکی گفت اون پولها رو که دادی به حساب اون آپارتمان  من گفتم ۲۵۰ دادم بهت گفت آپارتمان ۲۷۰😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳 باور کن اگه میگفتم ۳۰۰ میلیون دادم بهت میگفت آنارتمان ۳۴۰ تومن یعنی رسما بدهکارم شدم ببینم چقدررربدبخت  یه دونه داماد داره چندبهر موندیم تا ۱۰شب با شکم گرسنه برگشتیم ! 😪😔😪😔😪 والله خودم خجالت کشیدم هر دو کارمندم هستن یه دونه داماد خووب دارن همه چی تموم!

اینارو دخترای جوان بعد چند سال زندگی مشترک متوجه میشن که ریال به ریال درآوردن پول چقد سخته تا بوده ب ...

اره پدر و مادر دختر دار اصلا هیچی از زندگی نمی‌فهمن برا همین قدیمی ها دوست داشتن پسر داشته باشن 

دختر دارها جهیزیه بدن سیسمونی بدن کلی هم حرف بشنون 

هموطن عزیزم سلام. تمسخر، توهین، فحاشی در هر شکلی؛ گفتاری، نوشتاری، ایموجی، استیکر، هشتک و...، فقط نشان دهنده ذهن، زبان و فرهنگ خالی از منطق و استدلال قوی و نبود دلایل معتبر و مدارک درست هست. عزیزانم، لجبازی، کنایه زدن و برچسب زدن به دیگران هیچ افتخاری نداره. با هم مهربان باشیم، انرژی مثبت و امید به هم هدیه کنیم.
سه سال پیش ۴۰😐

به من الان بیست تومنم بده خیلی خوشحال میشدم

به خاطر پولش نه،بفهمم حداقل نگرانمه بفکرمه،بگه بچه اولته هدیه‌من به تو

زندگی کن هر لحظه رو،این روزا دیگه هیچوقت برنمیگرده✨
من نگفتم پول سیسمونی رو بدن گفتم یه کمک ناچیز،همین که اونم همه دارن اینجا هجوم میارن که نداشتی چرا ...

من میفهمم چی میگی!!!!

خودم باردارم و قراره سیسمونی رو خودم بخرم

تصمیم خودم بوده و گله ای ندارم

چیزی هم قرار نیست از خونواده بگیرم

اما این که مامانم گاهی میگه فلان چیزو بگیرم برات، انگار یه جورایی ته دلم خوشحال میشم 🌸🌸

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.
والا سیسمونی بخوای منتطقی بهش نگاه کنی وظیفه پدر مادره ربطی به بقیه نداره تازه  ما هنو رسم &nbs ...

با این گرونیا و اوضاع دیگ انتظاری ازشون نمیره مگه یکم وضعشون خوب باشه بتونن فراهم کنن

هرچی به شوهرو خانوادش رو ندی بهتره 😂😂😂 ما که خیری ندیدیم

خدایا،قسمت وحکمتت رو بذار برای اونایی که میفهمن.. برای منِ نفهم معجزه کن🌱 مرسی ..بوث بعت☹♥️ خدا یااا شکرت تا ته دنیا شکرت💜💜 شکرت بخاطر معجزه قشنگت❤❤ خودت برام حفظش کن😍🥰 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات مهمونم کن🌺
با این گرونیا و اوضاع دیگ انتظاری ازشون نمیره مگه یکم وضعشون خوب باشه بتونن فراهم کنن هرچی به شوهرو ...

نه هر وقت ما میریم بهترین پذیرایی زوومیکنن هروقتم اونا میان  ما از اونا بهتر پذیرایی میکنیم خانواده  هامون روابط خیلی خوبی دارن

خواهرای شوهرم بدون اطلاع همسرشون هرچی پس اندازی و هدیه دارن رو جمع میکنن وسیله سیسمونی میخرم میبرن‌خونه مادرشون و بعد میگن مامان برامون خریده، اینجوری آبرو داری میکنن، البته همین مادرشوهر نذاشت همسرم بمن پولی بده که پس اندازی بشه برام و اینکارو کنم چون راهو بلد بود ، حتی دوره بارداری نذاشت همسرم یه لباس برام بخره و عقده شده تو گلوم مونده این همه بدجنسیش.

شما هم حفظ آبرو کن از مادرت خودت اگه پس اندازی داری بخر بگو مادرم خریده چون همسرت بهترین مرد کره زمین هم باشه ممکنه یجایی به روت بیاره

تنها کسی که باید از اون بهتر باشی، دیروز خودته
به من الان بیست تومنم بده خیلی خوشحال میشدم به خاطر پولش نه،بفهمم حداقل نگرانمه بفکرمه،بگه بچه اولت ...

خودت بگو به مامانت رک و پوست کنده

حداقل لوازم ضروری رو تهیه کنن حالا خعلیم نمیخاد مارک و گرون باشه

انشاالله حل میشه نگران نباش فق صحیح و سالم بیان بغلت وسیله مهم نیست زیاد

من ک وسایلشو میبینم کلی غصه میخورم💔

خدایا،قسمت وحکمتت رو بذار برای اونایی که میفهمن.. برای منِ نفهم معجزه کن🌱 مرسی ..بوث بعت☹♥️ خدا یااا شکرت تا ته دنیا شکرت💜💜 شکرت بخاطر معجزه قشنگت❤❤ خودت برام حفظش کن😍🥰 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات مهمونم کن🌺
نه هر وقت ما میریم بهترین پذیرایی زوومیکنن هروقتم اونا میان  ما از اونا بهتر پذیرایی میکنیم خان ...

عزیزم پایدار باشید🌱

اره پدر و مادر دختر دار اصلا هیچی از زندگی نمی‌فهمن برا همین قدیمی ها دوست داشتن پسر داشته باشن  ...

دقیقا یادمه 13 سال پیش وقتی باردار شدم گفتم هرگز نمیزارم سیسمونی بگیرن واقعا دلم براشون میسوخت 5 تا دختر بودیم کمرشون شکست واسه هرکدوم جهاز بخرن نمیگم جهاز آنچنانی ولی یه خونه ای که قراره زندگی کنن رو تکمیل کردن اونوقت آقای داماد خونه اجاره ای داشته باشه و هی هرسال بکشونیم اثاث این خونه اون خونه داغون بشن ... نزاشتم سیسمونی کنن گفتن شوهرت صداش در میاد گفتم بیخود کرده بچه رو اون درست کنه خریدهاشو شما؟