2777
2789
عنوان

مامانم برای سیسمونی کمکی نمیکنه🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 2132 بازدید | 114 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ما رسم سیسمونی نداریم ولی جوجوش بچه با مخالفات احیل و روغن حیونیش با خانواده مادریه هرچی پر پیمونه ت ...

ما صفر تا صد با خانواده دختره

حتی همینایی که گفتی هم باید بیارن

قبلنا خانواده شوهرم صبونه دعوت میکردن خداروشکر الان از مد افتاد دیگ🤣🤲

خدایا،قسمت وحکمتت رو بذار برای اونایی که میفهمن.. برای منِ نفهم معجزه کن🌱 مرسی ..بوث بعت☹♥️ خدا یااا شکرت تا ته دنیا شکرت💜💜 شکرت بخاطر معجزه قشنگت❤❤ خودت برام حفظش کن😍🥰 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات مهمونم کن🌺

دوستان درسته جهاز و سیسمونی وظیفه پدر دختر نیست ولی میتونن لطف کنن دیگه.به هرحال بچه شونه میبینن دستش تنگه و دلش بیقرار یه کمک کنن قلبش آروم بشه.من خودمم پدرم نهدجهاز داد نه سیسمونی همش خودمون خریدیم ولی بی شک اگر پدرا حمایت میکردن زودتر زندگیم و کم و کسری ها جمع میشد و به آرامش می رسیدم.اینجور که شما میگین پس توقع شماهم از خاتواده شوهر توقع زیادیه و حق اعتراض ندارین

من حسابم زِ همه مردم این شهر جداست/من امیدم به خدا، بعدِ خدا هم به خداست
اگه دستشون خالیه هرگز توقع نداشته باش بعدش جمع کنید این سیسمونی خریدن از طرف خخونواده زن رو گناه نکر ...

واقعا 

اصلا فکر کنید خانواده دختر توان مالی خوبی هم داشته باشن، پول خودشونه چرا باید مجبور باشن سیسمونی بخرن، نهایت اگر وضع مالی خوبی دارن بعد از تولد کادوی خوبی بیارن 

هموطن عزیزم سلام. تمسخر، توهین، فحاشی در هر شکلی؛ گفتاری، نوشتاری، ایموجی، استیکر، هشتک و...، فقط نشان دهنده ذهن، زبان و فرهنگ خالی از منطق و استدلال قوی و نبود دلایل معتبر و مدارک درست هست. عزیزانم، لجبازی، کنایه زدن و برچسب زدن به دیگران هیچ افتخاری نداره. با هم مهربان باشیم، انرژی مثبت و امید به هم هدیه کنیم.
ما صفر تا صد با خانواده دختره حتی همینایی که گفتی هم باید بیارن قبلنا خانواده شوهرم صبونه دعوت میک ...

نه ما خداروشکر جمعش کردیم و کار خوبی کردیم البته اینایی که دیدم جدید ااومدن بدنیا خانواده شوهر کمکشون کرد تو سیسمونی ما مهمونی  میدن موقعه ایی کهوبچه بدنیا میاد اقوام درجه یک دیگه بقیه اش مهمون میاد

دو تا پسر

بگردم🥺🥺🥺

انشاالله صحیح و سالم بغلت بگیریشون 

مال منم ۲تا پسر بود ۲۵ هفته زاییدم نموندن برام💔💔

دوقلویی کلا پرخطره خعلی مواظب خودت باش

خدایا،قسمت وحکمتت رو بذار برای اونایی که میفهمن.. برای منِ نفهم معجزه کن🌱 مرسی ..بوث بعت☹♥️ خدا یااا شکرت تا ته دنیا شکرت💜💜 شکرت بخاطر معجزه قشنگت❤❤ خودت برام حفظش کن😍🥰 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات مهمونم کن🌺
من خیلی ناراحتم،حتی تعارفم نزد بگه حالا فلان چیزشون میخرم هیچییی🥲

اول اینکه مبارکت باشه.

دوم اینکه چطوری دلت میاد ازشون پول بگیری!

برای نینی چند دست لباس بخر و پوشک و پتو روانداز و یه سری وسایل واقع ضروری ، کمد و تخت نخر. بچه که از اول توی تخت نمی‌خوابه که هر کی هم داشته فقط جاگیره و استفاده نکردن، بعد انشالله بنا به نیاز هرچی دوستداشتی کم کم بخر که بهت فشار نیاد.

برای ما رسمه که مادر دختر همه چی بخره ولی من واقعا ما ناراحتم از این موضوع

تنها کسی که باید از اون بهتر باشی، دیروز خودته
ن واقعا نمیشدم🤦🏻‍♀️ اخه هیچوقت تو خانواده ما کسی کمک نکرده همه چیز با مادر پدره وقتی میخوایم بچه ...

یعنی شما هیچوقت انتظار کمک از پدر مادرتون ندارید؟

مگه من غریبه ام،حالا از شانس بدم تو شرایط گرونی حامله شدم

نگفتم سیسمونی منو کامل باید بده،ولی انتظار داشتم یه مبلغی بده به عنوان هدیه اصن،بگه برو فلان چیزو بخر.

نمیدونم شایدم من اشتباه میکنم ولی قلبم شکسته از کارش

زندگی کن هر لحظه رو،این روزا دیگه هیچوقت برنمیگرده✨
سه سال پیش ۴۰تومن گرفتم😐 اونموقع سرسری قیمت گرفتم سیسمونی کامل ۲۰.۲۵ تومن میشد دیگ دوقلو بود ۴۰ د ...

اخی دستشون دردنکنه.ولی من فکر کنم اگر پول بگیرم وسایل نخرم صداشون درمیاد 

عشقا واسه حاجتم یه صلوات بفرستید💕
دو تا پسر

دوست عزیز نمیخواد دلتو آشوب کنی ضروریات بچه رو بگیر هربار که هی بزرگترشدن و دیدی چیزی لازمه همون وقت بگیر که یهویی بهت فشارنیاد.لباس هم بزار هربار که رشد داشتن برو بازار براشون تهیه کن

من حسابم زِ همه مردم این شهر جداست/من امیدم به خدا، بعدِ خدا هم به خداست
خب بالخره ادم توقع داره از مادرش نمیخام پول زیاد بده،یه کمک کوچولو که میتونه،جهازمم بیشترشو شوهرم خ ...

موقعی ک بیشتر جهازت رو شوهرت خریده

باز برای سیسمونی گلایه میکنی و ناراحت میشی 

موقعی ک مامانت جهاز نخریده میخاد سیسمونی بخره