الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
یه سریا هم هستن جلو بقیه بوس وبغل حتی جلو بچه ها,تو خیابون یا مهمونی بگو بخند,اونوقت توخونه دعواهاشو ...
نمیدونم
با یه خط با چندتا جمله نمیشه ریشه ی دعواهروپیدا کرد
خیلیایی که تا مرز طلاق رفتن ولی طلاق نگرفتن شاید عاشق تر از ماها که زندگی عادی داریم باشن فقط کوتاه اومدن رو بلدنیستن شاید
شایدم خشمشون رو نمیتونن کنترل کنن
من یک زنم چلچراغ خونه. گرما بخش زندگی.لبریز از ارامش و حیا.ارزش من خیلی بالاست اونقدر که نزارم تنم باعث لذت رهگذر بشه.زن یعنی شکوه یعنی قدرت یعنی تولد یعنی گریه ی فرشته هنگام افرینشم.زن باشیم چون زن یعنی همه چیز💞💖💞
خب مگه زندگی خانوادت و دوربری هات نمیبینی؟ نباید که از فضای مجازی برداشت کرد. قطعا دعوا وجود داره ولی روزای خوب بیشتره. من که خانوادم خیلی رمانتیکن هر روزم سر چیزای الکی بحث دارن ولی واسه اینه که دوتاشون همش خونه هستن حوصلشون سر میره. ولی همشم با هم بیرونن و میان تعریف میکنن که کجا رفتن و چیکار کردند. در کل طرز تفکر مرد و زن فرق داره یه سری کتاب روانشناسی بخون و از بزرگترای دورت هم سوال بپرس. ادما اول ازدواج خیلی دعوا دارن. من کلی دخترعمو دارم که بچه مدرسهای دارن دیگه تمام مراحل دعوا و خوشی اونا رو دیدم. بستگی به سیاست خودت داره که چجور کنترل کنی رابطه رو