2777
2789
عنوان

واقعا همتون زندگیتون درحال نابودیه؟!طلاق عاطفی

| مشاهده متن کامل بحث + 1035 بازدید | 82 پست
من که همیشه گفتم عاشق همسر و زندگیمم

خدا حفظشون کنه برات و خوشیات پایدار باشه انشالله

برا ظهور امام زمانمون(عج) دعا کنیم                                              الهم عجل الولیک الفرج

شوهر من دوبار زندگیمو نجات داده

کنارش رشد کردم

اعتماد به نفس گرفتم

مثل دو تا دوستیم و باهم شادیم

ولی قطعا هر زندگی بالا و پایین داره

همیشه شادی یا همیشه غم نیست

آدم توی شادیهاش که شاده

توی غم هاش دنبال راه حل میگرده تا برطرفش کنه

زندگی رو آسون بگیری آسون می‌گذره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه سریا هم هستن جلو بقیه بوس وبغل حتی جلو بچه ها,تو خیابون یا مهمونی بگو بخند,اونوقت توخونه دعواهاشو ...

نمیدونم 

با یه خط با چندتا جمله نمیشه ریشه ی دعواهروپیدا کرد 

خیلیایی که تا مرز طلاق رفتن ولی طلاق نگرفتن شاید عاشق تر از ماها که زندگی عادی داریم باشن فقط کوتاه اومدن رو بلدنیستن شاید 

شایدم خشمشون رو نمیتونن کنترل کنن 

من یک زنم چلچراغ خونه. گرما بخش زندگی.لبریز از ارامش و حیا.ارزش من خیلی بالاست اونقدر که نزارم تنم باعث لذت رهگذر بشه.زن یعنی شکوه یعنی قدرت یعنی تولد یعنی گریه ی فرشته هنگام افرینشم.زن باشیم چون زن یعنی همه چیز💞💖💞
شوهر من دوبار زندگیمو نجات داده کنارش رشد کردم اعتماد به نفس گرفتم مثل دو تا دوستیم و باهم شادیم ...

ان شالله همیشه خوب وخوش باشین

داشتن مرد خوب وهمراه نعمته

برا ظهور امام زمانمون(عج) دعا کنیم                                              الهم عجل الولیک الفرج
نمیدونم  با یه خط با چندتا جمله نمیشه ریشه ی دعواهروپیدا کرد  خیلیایی که تا مرز طلاق رفت ...

خیلی از زندگیا با لج ولجبازی و غرور نابود شده رفته

دقیقا درکت میکنم

باشوهرم لج کنم قهر کنم اونم لج کنه وقهر کنه معلوم نیس چقد قهرمون طول بکشه

نمیدونم  با یه خط با چندتا جمله نمیشه ریشه ی دعواهروپیدا کرد  خیلیایی که تا مرز طلاق رفت ...

نمیدونم چی بگم رفته بودیم مهمونی جلو بچه های من بوس وبغل ,فرداش ماشین کلانتری در خونشون بخاطر دعوای شدید,قطعا عاشقا بیشتر کوتاه میان ,اینا بیشتر میخواستن جلو منکه شوهرم یه کم مشکل داره کلاس بذارن

🍃چه سکوتی عالم را فرا می‌گرفتاگر هر کسی به اندازه عملش سخن می‌گفت.👤امام علی (ع)
توزندگی بایدصبرکردمن۱۲ سال صبرکردم الان حاضر نیستم خداروشکرزندگیموشوهرموباچیزی عوض کنم درحالی که اوا ...

۱۲ سال

قلق گیری مردا زمان میبره ولی بعدش زندگی رنگ ارامش میگیره

به شرطی که مردت مرد باشه

هرز نپره

نمیدونم چی بگم رفته بودیم مهمونی جلو بچه های من بوس وبغل ,فرداش ماشین کلانتری در خونشون بخاطر دعوای ...

بخدا که گناهه چزوندن بقیه

خیلی وقتا به زندگی خیلیا باحسرت نگا کردم ولی دیدم وضعشون خیلی خرابه

تکیلف مجردا چی میشه که فقط زده میشن

خب مگه زندگی خانوادت و دوربری هات نمیبینی؟ نباید که از فضای مجازی برداشت کرد. قطعا دعوا وجود داره ولی روزای خوب بیشتره. من که خانوادم خیلی رمانتیکن هر روزم سر چیزای الکی بحث دارن ولی واسه اینه که دوتاشون همش خونه هستن حوصلشون سر میره. ولی همشم با هم بیرونن و میان تعریف میکنن که کجا رفتن و چیکار کردند. در کل طرز تفکر مرد و زن فرق داره یه سری کتاب روانشناسی بخون و از بزرگترای دورت هم سوال بپرس. ادما اول ازدواج خیلی دعوا دارن. من کلی دخترعمو دارم که بچه مدرسه‌ای دارن دیگه تمام مراحل دعوا و خوشی اونا رو دیدم. بستگی به سیاست خودت داره که چجور کنترل کنی رابطه رو

هیچ آدمی بی عیب نیست و هیچ زندگی بی دعوا و مشکل نیست، مردم ناراحتی هاشونو میارن اینجا ،خوشی هاشونو که نمیان بگن،ذرست برعکس اینستا

اگه تو تاپیکی راهنماییت کردم ،کمکت کردم، واسه عاقبت بخیری بچه هام صلوات بفرستی ممنون میشم، خدا خیرت بده
بعضی هام از کاه کوه میسازن    خیلیها مشکلات افسردگی واعصاب دارن    یا سختی بی پو ...

بخصوص این فضای مجازی

هرکسی تیپ میزنه و دل خیلیا رو میسوزونه

زنا رو بجون شوهراشون میندازه

باعث میشن از زندگی خودشون دلزده بشن

بلاگرا هم که هروز یه مدل لباس

هرروزم مانیکور وپدیکور

بخدا که گناهه چزوندن بقیه خیلی وقتا به زندگی خیلیا باحسرت نگا کردم ولی دیدم وضعشون خیلی خرابه

اره واقعا ,ای کاش اگرم محبتی هست واقعی باشه نه واسه چزوندن بقیه

🍃چه سکوتی عالم را فرا می‌گرفتاگر هر کسی به اندازه عملش سخن می‌گفت.👤امام علی (ع)
هیچ آدمی بی عیب نیست و هیچ زندگی بی دعوا و مشکل نیست، مردم ناراحتی هاشونو میارن اینجا ،خوشی هاشونو ک ...

اره واقعا راس میگی

اینستا چقد همه خوشبختن