2777
2789
عنوان

واقعا همتون زندگیتون درحال نابودیه؟!طلاق عاطفی

| مشاهده متن کامل بحث + 1035 بازدید | 82 پست

همه تاپیک ها این نیست تاپیک های خوشحالی هم زیاده. مثلا بچه دار شدن، تولد گرفتن، سالگرد گرفتن، خونه خریدن، وسیله خریدن، ارایشگاه و باشگاه رفتن، دانشگاه رفتن، سر کار رفتن و خیلی تاپیک های مثبت دیگه. 

طبق تعریفی که از فرد گشوده ذهن و فمنیست شده من خودم رو یک فرد گشوده ذهن و فمنیست می دونم که احترام و ارزش زیادی برای افراد روشن فکر قائلم. 🌿 اپن ماید یا گشوده ذهن یعنی فردی که به ایده های جدید و دانش و دیدگاه های افراد بدون پیش فرض های ذهنی ارتباط برقرار می کنه. 🌿 اینتلکچوال یا روشن فکر هم به فرد متفکر و اندیشمندی گفته می شه که دارای تحصیلات علمی هست و با استفاده از عقل گرایی و داشتن دغدغه های انسانی، اجتماعی، فرهنگی و غیره به تحقیق و تولید ایده می پردازه. 🌿 فمنیست هم فردی که باور داره جوامع دیدگاه مردان رو در اولویت قرار دادن و بیان می کنه که زن و مرد می تونن حقوق دیدگاهی و جنسیتی برابری با هم داشته باشن. 🌿

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خداروشکر زندگی خوبی دارم شوهرم فرشته اس

البته من ادم انعطاف پذیری هستم 

مثلا اگر شوهرم از چیزی ناراحت بشه نمیزارم روش بهم باز بشه و لجبازی نمیکنم اون کارو انجام نمیدم 

اونم میدونه خط قرنزهای منو 

و مواظبه 

زندگی میدان جنگ تیست 

هیچ دونفری هم عالی نیستن همه عیب و ایراد دارن

این ما زنها هستیم که باید زیرک باشیم و با پنبه سر ببریم نه با منم منم کردن 

اگر زندگی خوبی داری به خودت افتخار کن چون خیلی باهوشی 

من یک زنم چلچراغ خونه. گرما بخش زندگی.لبریز از ارامش و حیا.ارزش من خیلی بالاست اونقدر که نزارم تنم باعث لذت رهگذر بشه.زن یعنی شکوه یعنی قدرت یعنی تولد یعنی گریه ی فرشته هنگام افرینشم.زن باشیم چون زن یعنی همه چیز💞💖💞
هرکی زندگی خوبی داره بیاد واز خوبیاش بگه

مشکلات هست ولی نه اونقدر که انقدر چس ناله کنی,اینم مثل قضیه ی گرونی و طلا خریدنه,همه مینالیدن,اونوقت بازار جاسوزن انداختن نبود

🍃چه سکوتی عالم را فرا می‌گرفتاگر هر کسی به اندازه عملش سخن می‌گفت.👤امام علی (ع)

مجردم ولی شرایط من خیلی بدتر از طلاقه 

خانوادم از هم پاشیده

در حال تحصیل در رشته تجربی/عاشق نجوم و فضا/علاقه مند به موسیقی و رقص و کتابخوانی/شخصیت بسیار درونگرا و آروم و جدی/عاشق انرژی مثبت دادن به بقیه ام برای همین در اکثر تاپیکا انرژی مثبت میدم 🤍✨/حامی طبیعت و محیط زیست/منطق دان هستم همیشه به هر موضوعی از نظر منطقی نگاه میکنم نه از نظر احساسات/ بسیار عاشق تنهایی و سکوت/عاشق موقعیت و داستان های ترسناک هستم/از نگاه کردن به ماه هیچوقت خسته نمیشم بسی زیباست»»»🤍✨/در هر زمینه ای تا حدودی اطلاعات دارم کمکی خواستین میتونم کمک تون کنم(:🤍✨دختری از نسل کوروش بزرگ قوم ترک یک جرقه می‌تونه شروع یک آتش بازی فوق العاده باشه✨ freedom•~ سن شما فقط نشون میده که چند بار به دور خورشید گشتید و صرفا نشانه ی عاقل بودن شما نیست یکی ممکنه تو ۱۵ سالگی عاقل بشه یکی ممکنه تو ۶۰ سالگی هنوزم آدم عاقل و بالغی نشه پس سن فقط یک عدد هست»»»»
خداروشکر زندگی خوبی دارم شوهرم فرشته اس البته من ادم انعطاف پذیری هستم  مثلا اگر شوهرم از چیز ...

یه سریا هم هستن جلو بقیه بوس وبغل حتی جلو بچه ها,تو خیابون یا مهمونی بگو بخند,اونوقت توخونه دعواهاشون کار به کلانتری میکشه,بنظرتون علتش چزوندن فامیله؟

🍃چه سکوتی عالم را فرا می‌گرفتاگر هر کسی به اندازه عملش سخن می‌گفت.👤امام علی (ع)
خب کسی که رابطش خوبه نمیاد پست بزاره وای رابطم خیلی خوبه! قطعا همونایی هم که مشکل دارن لحظات خوب هم ...

تکیلف مجردا چی میشه که فقط زده میشن

برا ظهور امام زمانمون(عج) دعا کنیم                                              الهم عجل الولیک الفرج
یعنی دیگه نمیخادت؟ خب بگو تکلیفتو روشن کنه یه ماه کم نیس 

حتما نمیخواد که نیومده 😔🥺وگرنه مگه ادم طاقت میاره بعد چندسال انتظار و تازه سرزندگی رفتن یه دفعه چنین کاری کنه

خداروشکر زندگی خوبی دارم شوهرم فرشته اس البته من ادم انعطاف پذیری هستم  مثلا اگر شوهرم از چیز ...

سیاست همسرداری و شناخت خصوصیاته مردا خیلی مهمه

بدونی کی و کجا وچی بگی

اونوقته زندگی رو دائمی ساختی

برا ظهور امام زمانمون(عج) دعا کنیم                                              الهم عجل الولیک الفرج