2777
2789

دکتر نصیری چطوره؟ کار هاش تو اینیستا دیدم خوشم اومده. 

شما پیش کی عمل کردین که راضی هستین لطفا معرفی کنید و قیمتش هم بگین.

برای بینی گوشتی غضروفی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام من برای هفته بعد از دکتر کوچک زاده وقت مشاوره گرفتم 

عزیزم پیج اینیستا داره؟ 

اینکه میگن پیش متخصص گوش و حلق و بینی عمل کنیم بهتره، راسته؟ 

ایشون الان نگاه کردم جراح پلاستیکن

عزیزم پیج اینیستا داره؟  اینکه میگن پیش متخصص گوش و حلق و بینی عمل کنیم بهتره، راسته؟  ا ...

بله عزیزم من خیلی تحقیق کردم 

من حتی با منشی دکتر حسنانی و دکتر محبی هم صحبت کردم 

دکتر محبی که تا دو سال دیگه بهت نوبت عمل میده و دکتر حسنانی هم تازه چند ماه بعد نوبت ویزیت میدن

دکت  کوچک زاده پیج ندارن ولی نظرات رو که خوندم دیدم خیلی ها راضین 

واقعیت کارهای دکتر محبی رو دیدم 

اگه فرد معروف باشی و یا از خارج بیای به صورت وی ای پی عمل میکنن و برات وقت میزارن

دکتر کوچک زاده هم البته هزینه عملش کم نیست و منشی گفته از ۵۵ ملیون شروع میشه 

بله عزیزم من خیلی تحقیق کردم  من حتی با منشی دکتر حسنانی و دکتر محبی هم صحبت کردم  دکتر ...

چقدر گرون

من نهایتا 33 بتونم بدم برا عمل

پس بیخیال این دکتر ها بشم

همون دکتر نصیری فک کنم خوب باشه برام 

دکتر نصیری چطورن 

عزیزم از رو عکس نمیشه تصمیم گرفت اخه هم روتوش میکنن و هم خیلی کارهای دیگه

من حتی عکسمو برای دکتر بشارت زاده فرستادم ولی نمیدونم چرا اینقد از این دکتر های معروف بد میگن 

🤔🤔

نادریان چطور وقت میده؟قیمتش چطوره

نآدریان که قیمت گرفتم یک ماه قبل تقریبا میگفتن ۷۰ ملیون به بالا

تازه به این زودی ها که نوبت نمیدن شما پیش این دکتر ها باید ۱۰۰ تا ۱۵۰ از الان کنار بزاری

۱۰۰/۱۵۰,😓😲😲 حامد امامی میشناسی؟

نه عزیزم ببین محبی نادریان حسنانی دکترهای معروفی هستن که الان ۶۰ به بالا میگیرن دکتر محبی میگن بعد از دو سال نوبت عملت میشه حالا شما فکر کن که چقد گرون میشه