2777
2789
عنوان

اکسم زنگ زد

1259 بازدید | 16 پست

یک ماهه به خاطر خیانت اون جدا شدیم 

هفته های اول خیلی گریه میکردم و زنگ بهش میزدم تا اینکه گفت چیکار کنم برات خب گریه نداره ک ،من اینم من تنوع طلبم...

امروز دقیقا یک ماه شد زنگ زد گفت میخواستم ببینم بهتر شدی یا نه حرفی از برگشتن یا دلتنگی هم نزدیم جفتمون..

من هنوز عاشقشم و شبی نیست براش گریه نکنم و دلسرد نشدم ازش

الان معنی زنگ زدنش این بود که برگردیم بهم یا چی؟

در ضمن رابطش با اون خانوم جدید هم بهم خورده 

اندوه دوري را چه تسکین است جز خیال 🖤

من دو هفته پیش التماسش کردم زنگ بهم بزنه ولی نزد،چند وقت پیشش هم به دوستم گفته بود ک من دیگه زنگ نمیزنم بهش پیام نمیدم که فراموش کنه از فکرش بره، برای خودش بهتره ک نباشم 

زنگ زدن من وابستش میکنه ارومش نمیکنه 

ولی الان چرا پس زنگ زدد؟

اندوه دوري را چه تسکین است جز خیال 🖤

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نه معنیش اینه میخواسته ببینه زنده ای هنوز یا از غمش دور از جون مردی

چرا دنبال معنی کار مردا میگردین واقعا؟؟ اینا اصلا کارشون معنی نداره والا

یوقتایی تو زندگی، موقعیت هایی پیش میآد که انسان باید تاوان دعاهای مستجاب شده خودش رو بپــردازه. پس حواست به دعاهات باشه🌱

خوب دیگه وقتی توزنگ میزنی اونم میگه تنوع طلبم الان خودتو بی ارزش کردی دنبال اون افتادی ما چی بگیم .بره گمشه سگ ولگرد .البته این اکس ورل و...برای اینه که هرز بپرن وگرنه عقد وازدواج مگه چشه 

خدایا شکرت

عزیزم من فکر میکنم آدم وقتی زنگ میزنه و به کسی التماس میکنه و اون آدم پس میزنه آدم بدتر میشه بدتر میشکنه و میخواد باز اصرار کنه واقعا کاش جا داشت من بر میگشتم جای شما نه که تپ ازدواج با این مشکل روبه رو شم دلم شکسته دیکه