2777
2789
عنوان

جلوییم بو میده🤐😷

| مشاهده متن کامل بحث + 4202 بازدید | 91 پست
 کادو بده بهش اینا رو، یه عدد مام ضد تعریق.یک عدد اسپری خوشبو کننده بدن یا بادی اسپلش.و قرص نعن ...

برای باد معده هم بگو عزیزم به خودت رحم نمیکنی به رحم کن.کمتر بخور اما با کیفیت.

واقعا عصبی شدم،یاد خاطره ای افتادم.دقیقا یک دختری میز جلویی ما بود. و یه هم میزی داشت تپل.و همیشه بوی بد می اومد از میز جلو.و ما تهمت زدیم به دختر تپله اما نبود.بوی گل میداد.بغل دستیش بو میداد.و هرگز یادم نمیره نگاه دختر تپله رو.که وقتی بهش گفتیم بو میدی.☹️☹️☹️هرچند بعدش از دلش در اوردیم.

همیشه همه رو همونطوری که دلم خواست باور کردم نه اونطوری که بودن
ببین من تو خوابگاه تخت پایینم شبا ول میداد هی بوی بدی میداد دررررکت میکنم خییییلی بده جاتو عوض کن را ...

بعد آدم نمیتونه هم ب طرف تذکر بده کسی که انقد نمیفهمه دیگه چی میشه بهش گفت اخهه😂🤦‍♀️واقعا عذاب اوره

کاربری دست دونفره..من و دوستم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای بچه ها من اینقد وسواس بو دارم نگم براتون 

اصلا وسواسی نیستما ولی سر بو چرا 

خیلی حالت تهوع میگیرم وقتی ی ذررررره بوی بد ب مشامم بخوووره بعضی وقتا حتی از بوی ماهی سرخ کردنی 

هنیییشه سعی میکنم حموم کنم بوی شامپو بدم 

یا همیشه عطر میزنم 

عادت خوبی نیس ،بعضی وقتا از بوی بعضی غذاها بدم بیاد نمیتونم لب بزنم اصن

برای باد معده هم بگو عزیزم به خودت رحم نمیکنی به رحم کن.کمتر بخور اما با کیفیت. واقعا عصبی شدم،یاد ...

وای بنده خدا خیلی بده کاری ک نکردی بیوفته گردنت

و من آن روز یک چیز را یاد گرفتم،آدمها از آنچه نشان میدهند به مراتب کثیف ترند..