2777
2789

من برای اینک بپرسم مهمانی بگیرم چ شرایطی داره ی لحظه رفتم پیشش سوالمم این بود ک یکی قبلا افسردگی داشته و پرنده هم داره پیش روانپزشک می‌رفته بخواد با استفاده از این مهمانی بگیره میشه یا ن و براش آیا دردسر میشه ؟؟؟ گفت نمیدونم😐 

بچه ها شما میدونین ممکنه برای طرف دردسر بشه ؟؟ مثلا مهمانی اینجوری بگیره 

بعد گفت نکنه تو افسردگی داری الان و گفتم ن چند تا سوال پرسید پیچوندمش یکیشون این بود ک ب مرگ فکر میکنی یا ن سکوت کردم جوابش ندادم و گفتم مگ دانشجو ها اسکلن هم چین چیزایی رو اینجا بگن صاف میرین ب خانواده طرف میگین همینقدر رک فقط اون کلمه اسکل نگفتم 😅 

بعد اسم و فامیل و اسم رشته ام و شماره ام رو نوشت 😐 چرا ؟؟؟ نکنه برام دردسر بشه ؟؟

بعد گفتم من دیگ حرفی ندارم میخوام برم همون ی سوال بود و رفتم

خوشحال میشم رایگان بتونم کمکی ب کنکوری ها بکنم🥺❣️ 

به کسی که نمیگن معمولا

بعضی موقعا معرفی میکنن به مرکز مشاوره دانشگاه 

بعضی موقعا هم میخوان کمک کنن

اگر خیلی حاد باشه به خانواده تماس میگیرن( مسائل خیلی پیچیده و گاهی هم قضایی)

در کل بنظرم بهتر بود میرفتی پیش آموزش دانشگاه، میگفتی شرایط مهمانی گرفتن برای دانشجو چیا هست، بهت توضیح میدادن، سربسته هم میموند

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این چ مشاوری بودددد😒😒😒

مشاور کارش بررسی و کمک به حال روح و روانه

اطلاعات چندانی در مورد مهمانی گرفتن و اینها نداره

اتفاقا میخواسته به اسی کمک کنه( چون میشناسمش میگم)

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

به کسی که نمیگن معمولابعضی موقعا معرفی میکنن به مرکز مشاوره دانشگاه بعضی موقعا هم میخوان کمک کنناگر ...

اموزش دانشگاه رفتم پرسیدم شرایط مهمانی گرفتن سه تا جیزه یا سهمیه داشته باشی یا بیماری خاص یا ازدواج کنی 

من دیگ جلوی آموزش دانشگاه گفتم بیماری خاص مثلا چی گفت مثلا افسردگی و ...سرطانی و ...

مشاور کارش بررسی و کمک به حال روح و روانهاطلاعات چندانی در مورد مهمانی گرفتن و اینها ندارهاتفاقا میخ ...

اجی چرا اسم و فامیلم و شماره ام رو گرفت من اصلا هیچی نگفتم و بعد گقتم دیگ سوالی ندارم اومدم بیرون

اموزش دانشگاه رفتم پرسیدم شرایط مهمانی گرفتن سه تا جیزه یا سهمیه داشته باشی یا بیماری خاص یا ازدواج ...

خب پس با استاد مشاورت صحبت کن بگو میخوام مهمانی بگیرم، ببین بعدش چجور میشه، باید شهریه پرداز بشی یا نه

اگرم گفت شرایطت چیه بگو شخصیه با اموزش صحبت کردم.

بعدم برو پیش روانپزشک نامه برات بنویسه مبنی بر افسردگی و اینها. تحویل اموزش بده تا کارهای مهمانی رو انجام بدن

عه رهگذر تویی 🌹نه برات دردسر نمیشه یکم از دفتر و جزوه هات عکس بده خواهرت چطوره ؟ ازدواج کرد ؟ دیگع ...

سلام خانومم خوبی عزیزمممم😍🥰❤️ 

چشم چشم عکس میگیرم بعدا برات میفرستمممم 

ن هنوز ازدواج نکرده 

اجی چرا اسم و فامیلم و شماره ام رو گرفت من اصلا هیچی نگفتم و بعد گقتم دیگ سوالی ندارم اومدم بیرون

میخواست حواسش بهت باشه

کار بدی نکرده که دورت بگردم

🙂 حساس نشو

عزیزم نگران نباش مشاور غیر از موارد خودکشی و دیگر کشی به کسی نباید چیزی بگه . اگر حرفی زده باشه میتو ...

مرسی گلم پس چرا شماره ام رو گرفت ؟؟؟

میخواست حواسش بهت باشهکار بدی نکرده که دورت بگردم🙂 حساس نشو

قربونت برم من عزیزم خودت چطوری خوبی ؟؟؟؟؟ 

میخواست حواسش بهت باشهکار بدی نکرده که دورت بگردم🙂 حساس نشو

الان بنظر خودت اگ یکی با استفاده از این بیماری بخواد مهمانی بگیره آیا براش بد میشه در اینده