2777
2789
عنوان

اگر شوهرتون چیزی بخره که خیلی بنجل باشه بعد به زور

| مشاهده متن کامل بحث + 881 بازدید | 51 پست
باید هیچ نمیگفتی فوقش یه بار جلوش میپوشیدی اون که یادش نمیمونه چی خریده  وانتظار هم نداره هرروز ...

آخه ما همین پولو فقط داشتیم برای تا آخر برج.... میتونست خشگل و مناسب باشه. 450 داده یه شومیز که مال دهه 70 باشه. یه تاپ گرفته از اینا که روش عکس چاپ شده رنگش رفته عکسه

خدایا مرسی  
آخه الان دستمون تنگه. بهش گفتم نخر خودم میخرم. بعد رفته کل پولی که خرج مون بوده داده به دوتا بنجل شم ...

ولش کن اعصاب خودتو خورد نکن. مردها فکر میکنن یه چیز رو گرون بخرن یعنی دارن عشق شون رو به زنشون نشون میدن. باور کن راست میگم و این رو نشونه سپاسگذاری از همسرشان میدونن. شوهر منم دقیقا یک ماه پیش همین کار رو کرد. با اینکه من روسری خریده بودم. ولی رفت به عالمه روسری خرید و به کیف ست که چندان هم خوشگل نیست. شد یک میلیون و خورده ای فقط روسری و کیف که من آی حرررررص خوردم چون هنوز مانتو نخریده بودم و کللللی وسیله دیگه. 

مسایل واجب رو ول می‌کنه می‌ره موارد غیر واجب مسخره که مثلا منو خوشحال کنه. حالا حرص نخور. تو ذوقش بزنی دیگه سرد میشه. 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره🥺

من باشم دلشو نمیشکنم یبار حداقل میپوشمش کم کم میزارم کنار.مثلا ی شلوار داره اسپرته ک هم براش تنگ بود هم کوتاه گیر داده بود تو بپوشش برا تو ...منم نامردی نکردم یبار پوشیدم چون خیلی برام بزرگ بود قانعش کردم کم کم ک این مناسب من نیست.الان دیکه یادش رفته

من همه ی خریدام ب سلیقه ی شوهرمه همشونم بنجلن ولی من تاجا دارم تشکر میکنم دهنمو میبندم چون حساسه ناراحت میشه

یادت باشه تو این دنیا هیچ چیزی از هیچ کسی بعید نیست... اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش...     شوهر خدا نیست نون شبت گرو اون نیست پس از سر ناچاری کنارش نمون اگر حرمت گزار نیست .
آخه ما همین پولو فقط داشتیم برای تا آخر برج.... میتونست خشگل و مناسب باشه. 450 داده یه شومیز که مال ...

😄😄😄 زرنگ باش پس مادر و خواهرش ميدونن حالام جلو اونا فقط بپوش و شوهرتم 

بعدشم غذا بريز رووش و اينا از اينا كه پاك نميشه ميندازيش دور ديگه 

بي خيال 

میدونم کارم اشتباه بود خیلی بد واکنش نشون دادم. مخصوصا مه خواهر و مادرش هم بودن و کلی پشتش در اومدن ...

نمیدونم دیگ چیکار میتونستی بکنی خودتو از چشم بندازی 😐😐😐😐

فکر می‌کنی این لحظه دیگ از یاد همسرتون میره ؟! 

آخه ما همین پولو فقط داشتیم برای تا آخر برج.... میتونست خشگل و مناسب باشه. 450 داده یه شومیز که مال ...

حق داری

باید روی سلیقه شوهرت کار کنی. مدل های که دوست داری رو از اینستا پیدا کن بگو ببین این چقدر قشنگه بهم میاد به نظرت؟ 

پول دستمون اومد از این جوری بخریم. کم کم رو سلیقه اش کار کن . 

من باشم دلشو نمیشکنم یبار حداقل میپوشمش کم کم میزارم کنار.مثلا ی شلوار داره اسپرته ک هم براش تنگ بود ...

من ناراحتیم از پولشه که اصلا به این لباس نمیاد. وقتی الان دستمون تنگه چرا باید پول بده به چیزی که نمیشه بود. حق ندارم از کوره در برم؟! فروردین رفتیم سفر یه مقدار کم مونده بود که تا آخر ماه باهاش سر کنیم. خیلی سخته. اگه یه چیزی باشه که دوبار بپوشیش دلت نمیسوزه خب

خدایا مرسی  
ولش کن اعصاب خودتو خورد نکن. مردها فکر میکنن یه چیز رو گرون بخرن یعنی دارن عشق شون رو به زنشون نشون ...

برای منم هرچی روسری زرد استفراغی پیدا کنه میخره منم هر کدوم دوبار پوشیدم فقط

یادت باشه تو این دنیا هیچ چیزی از هیچ کسی بعید نیست... اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش...     شوهر خدا نیست نون شبت گرو اون نیست پس از سر ناچاری کنارش نمون اگر حرمت گزار نیست .

مطمعنی دست دوم نیست ؟

شوهر من یبار اینکارو کرد فهمیدم لباسای خواهرش اورده برا من 

💚حیوانم ارزوست 💚
میدونم کارم اشتباه بود خیلی بد واکنش نشون دادم. مخصوصا مه خواهر و مادرش هم بودن و کلی پشتش در اومدن ...

خیلی گیر بهش نده میشه شوهر من که هیچی برام نمیخره خودم برای خودم هم میخرم صدتا بهونه میگیره و غر هم میزنه چقدر لباس میگیری

نمیدونم دیگ چیکار میتونستی بکنی خودتو از چشم بندازی 😐😐😐😐 فکر می‌کنی این لحظه دیگ از یاد همسرتون ...

یه لحظه واقعا فشارم رفت بالا... البته با روی خوش اینارو گفتم. ولی اونا شروع کردن تبدیلش کردن به دعوا و گارد گرفتن... بخدا ما کلا 1 تومن برامون مونده تا سر برج که حقوق بدن. گفتم برای شب که مهمون داریم یه شومیز بخرم. صبح گفت خودم میخرم گفتم نخر خودم میخوام بگیرم. بعد اومده خونه میگه 980 دادم برات لباس گرفتم. منم تشکر کردم بعد که لباسارو دیدم نتونستم واقعا تحمل کنم که کل دارو ندارمون الان بره پای چیزی که حتی یک بار نپوسم. بعد میگم اینا خوب نیستن گرون خریدی عوض کنیم. گارد میگیره و میگه باااید همینو بپوشی

خدایا مرسی