2777
2789
عنوان

کبودی جای سرم بیشتر شده

126 بازدید | 13 پست

دیگه نمیتونم حتی استین کوتاه بپوشم 

خیلی بد کبود شده 

چقد طول میکشه جاش بره؟ 

قراره این هفته برم جایی شلوغه😭

اگه بشه عکسم میذارم

درخواست دوستی قبول نمیکنم ! احترام خط قرمز منه بی حرمتی توهین قضاوت و .. اصلا تحمل نمیکنم و نمیبخشم 🔴تنها بزرگ شدم تنها هم ادامه میدم🎭🎧 #موزیک_آسایش

این عادیه چند روزه خوب میشه

الان تقریبا یه هفته ای میشه فکنم ..

راهی هست زودتر بره جاش؟

درخواست دوستی قبول نمیکنم ! احترام خط قرمز منه بی حرمتی توهین قضاوت و .. اصلا تحمل نمیکنم و نمیبخشم 🔴تنها بزرگ شدم تنها هم ادامه میدم🎭🎧 #موزیک_آسایش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدالعنت کنه تزریقاتیای بی تجربه رو هر سری کل دستم کبود میشد میگفتن تو بد رگی🗿

اره دقیقا به منم همینو گفتن 

حالا اشکال نداره یاد میگیرن ولی نگران جاشم من

یه هفته س درد میکنه نمیتونم فشارش بدم 

کبودیشم گسترده شده

اره دقیقا به منم همینو گفتن حالا اشکال نداره یاد میگیرن ولی نگران جاشم منیه هفته س درد میکنه نمیتونم ...

خودشون بلددنیستن من یه کلینیک خصوصی رفتم چیزی نگفتن حتی کبود هم نشد دستم 😐😑😑😑😑

یخ بزار ولی غیر مستقیم

باشه دیگه سیسی جان، فهمیدیم همه فن حریفی ؛      ‌👁️👄👁️

خودشون بلددنیستن من یه کلینیک خصوصی رفتم چیزی نگفتن حتی کبود هم نشد دستم 😐😑😑😑😑یخ بزار ولی غیر م ...

جدیدا نمیشه عکس گذاشت نه؟ هرچی تلاش میکنم میچرخه فقط  ارسال نمیشه 

اولین باره انقد بد میشه وسط ارنج هستا داخل دست ازونجا تا ساق دستم رسیده بعد کبودیش رنگین کمونیه😂🤦🏻‍♀️ سرخ و بنفش و دورشم سبز و زرد شده اییییی 

جدیدا نمیشه عکس گذاشت نه؟ هرچی تلاش میکنم میچرخه فقط ارسال نمیشه اولین باره انقد بد میشه وسط ارنج ه ...

باید اول نینی‌یار تایید کنه عکسو

میدونم منظورت چیه خیلی مزخرفه همش شکلش هم دردش

باشه دیگه سیسی جان، فهمیدیم همه فن حریفی ؛      ‌👁️👄👁️

باید اول نینی‌یار تایید کنه عکسومیدونم منظورت چیه خیلی مزخرفه همش شکلش هم دردش

برای یه عکس؟ پروفایل نیستا 

جدیدا اینجور شده؟ چه خبر بود اخه 

قبلا ابنطور نبود اینجا

منم یبار اینجوری شدم پرستار خوب رگ نگرفته یخ بزار

امکان از دست ناواردا 

باشه پس..مرسی