2777
2789
عنوان

اگر شوهرتون چیزی بخره که خیلی بنجل باشه بعد به زور

| مشاهده متن کامل بحث + 881 بازدید | 51 پست
مطمعنی دست دوم نیست ؟ شوهر من یبار اینکارو کرد فهمیدم لباسای خواهرش اورده برا من 

نه دست دو که نیست. اتیکت داره.... ولی ممکن از انبار 20 سال پیش ریخته باشن تو مغازه ولی با این قیمت فشارم رفت بالا. این ماه بخاطر سفر خیلی پول خرج کردیم. همین برامون مونده بود تا سره برج

خدایا مرسی  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگو ادرس مغازرو بده ببرم سایزشو عوض کنم رفتی با لباس دیگه که خوشت اومد عوضش کن

لباس رو که دادو بیداد کرد که باید بپوشی. الان این جنگی که با خودش و خواهر و مادرش راه افتاد چیکار کنم. منم عصبی بودم خودمو خالی کردم

خدایا مرسی  
آخه الان دستمون تنگه. بهش گفتم نخر خودم میخرم. بعد رفته کل پولی که خرج مون بوده داده به دوتا بنجل شم ...

عزیزم میدونم درکت میکنم 

شرایط سخته اونم پول خرجی داده ب این 

ولی نیمه پر لیوانو ببین براش مهم بودی ک برات گرفته

«ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَیٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ»•♥️⃟♡                ❤۱۴۰۱/۷/۱۸
عزیزم میدونم درکت میکنم  شرایط سخته اونم پول خرجی داده ب این  ولی نیمه پر لیوانو ببین بر ...

براش مهم نبودم. گفتم شومیز ندارم عصری یه شومیز بگیرم که شب مهمون داریم. بعد داشت میرفت گفت شومیز هم بخرم؟! گفتم نه نخر من خودم میخرم عصری(آخه سلیقه خانومارو اصلا اصلا نمیدونه) بعد گفت 980 دادم گفتم اشکال نداره اگه داده حداقل به لباس داده همیشه میپوشم. وفگقتی دیدم چیزی هست که یک بار هم نمیتونم به خودم اجازه بدم بپوشمش فشارم رفت بالا پیش خانواده اش اونا هم اومدن وسط و دخالت و توهین

خدایا مرسی  
یه شومیز گرفته 450 ولی مثل تونیک های دهه 70. یه تاپ گرفته 300 از این چاپی ها که رنگ عکس چاپی رفته هر ...

پس حق داری 

«ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَیٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ»•♥️⃟♡                ❤۱۴۰۱/۷/۱۸