2777
2789
عنوان

اگر شوهرتون چیزی بخره که خیلی بنجل باشه بعد به زور

| مشاهده متن کامل بحث + 881 بازدید | 51 پست
آخخخ گفتی. باهم دعوامون شد. چون واقعا زشت بود. بهش گفتم آخه اینا چی ان... اینا دونه ایی 50 هم نمی ار ...

خیییلی حرفت اشتبا بوده. چقد خوردش کردی

اون رفته برا تو چیزی گرفته بعد تو

دیگ هیچوقت ذوق خرید برات نداره

تورو دست نمیزنم تورو نفس میکشم(♥️دا ♥️)                         💞چاویلت😥🙂 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

آخخخ گفتی. باهم دعوامون شد. چون واقعا زشت بود. بهش گفتم آخه اینا چی ان... اینا دونه ایی 50 هم نمی ار ...

شورته ؟

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
جلو خودش اسفاده کن

آخه الان دستمون تنگه. بهش گفتم نخر خودم میخرم. بعد رفته کل پولی که خرج مون بوده داده به دوتا بنجل شما باشید عصبی نمیشید؟؟ بهش گفتم نخر نخر تا خودم بخزم

خدایا مرسی  

وای مامان منم همش از کادو بابام ایراد میگیره بابام ناراحت میشه 

کاربری دوم . پارسال ب نی نی یار گفتم حذفم کنه بخاطر کنکورم  کسی ک داره امضامو میخونه زیبا ترین مخلوق خداست  

جلو خودش بپوش. بعد شاید از نظر تو بنجل باشه. عکس بذاری بهتره.

من جلو خودش می‌پوشم. چندین بار هم بهش گفتم پول بده به خودم من میخرم. یه بار خرید بنجل نبود خداییش خیلی قشنگ بود. ولی کوچک بود. وقتی متوجه شد سایزم رو نمیدونه دیگه به خودم پول میده و سالی یکی دو بار برام میخره 

منم یه بار شوهرم واسه تولدم یه چیز بنجل بدرد نخور گرفته بود یعنی بد جور قاطی کردما😄😄

مجبوری دوبار استفادش میکنم بعدم میزارمش کنار ک‌یادش بره 

جایی‌ خوانده بودم که درد آدم را بزرگ می‌‌کند و روح را صیقل می‌دهدو تجربه را زیاد می‌کند. هیچ جا ننوشته‌اند که درد با یک زن، با یک مادر چه می‌‌کند. مادران درد کشیده یا زود می‌میرند، یا برای همیشه می‌‌روند، یا می‌‌مانند با چشمانی که رنگِ بی‌‌تفاوتی‌ گرفته استو دستانی که زیر ناخن‌هایش جز درد چیزی نمی‌روید، و گیسوانی که رقص بر شانه‌های زنانه را به خاطر نمی‌‌آورند. مادرانی بی‌ هیچ آرزویی، با ‌دنیایی کوچک. دنیایی بسیار بسیار کوچک. هیچکس از مادرانی که به بهشت نمی‌‌روند چیزی ننوشته است.

بعدشم سعی کن زیر پوستی و به مرور زمان جنس های مختلف و سلیقه خودت در مورد جنس و رنگ و طرح رو نشونم بدی. مثلا بگی ازفلان چیز فلان مدلی خوشم میاد یا اگه پایه هست با خودت خرید ببری. 

شوهر من سلیقه اش خوبه ولی گرون می اندازن بهش . این منو حرص میده. من میگردم قیمت مناسب پیدا میکنم . ولی اون اولین مغازه گرون مسخره میاره

میدونم کارم اشتباه بود خیلی بد واکنش نشون دادم. مخصوصا مه خواهر و مادرش هم بودن و کلی پشتش در اومدن به منم گفتن هرچی خریده به خودت میاد دیگه.... 

ولی بخدا من خیلی حساسم رو لباس خیلی زیاد. الان پشیمونم از رفتارم مخصوصا جلوی اینا ولی زورم گرفته که کلی پول داده وقتی بهش گفتم تو نخر خودم میخرم. بعد سر خود رفته گرفته

خدایا مرسی