2777
2789

سال قبل عقد کردم دوم فروردین امسال عروسی(قبل از شروع ماه رمضان) دوران عقد رابطه کامل نداشتیم،بعد از عروسی هم ترس داشتم چندبار سطحی امتحان کردیم ولی چون درد داشتم ادامه ندادیم هر بار مقدار کمی خون میومد تا اینکه امروز حدود ساعت هشت اینا بود فک کنم با پماد زایلاپی(بی حسی)و ژل لوبریکانت انجامش دادیم و چون حس نداشتم نمی‌دونم چطور بود اما بعدش خون ریزی شدید و دل درد شدید گرفتم طوری ک پد گذاشتم و دقیقا عین درد پریود رو دارم و خونریزی شدید پریود و باید اول اردیبهشت پریود میشدم،این خون ریزی عادیه؟باید دکتر برم؟تا کی ممکنه ادامه داشته باشه؟ممکنه پریود شده باشم؟در چ صورت باید ب دکتر مراجعه کنم،خیلی ممنون میشم کمکم کنین چون خواهر ندارم و مادرمم سنش بالاست نمیتونم ازش بپرسم(مفنامیک اسید هم برای کاهش درد خوردم اما کم نشد)

آقایون درخواست دوستی ندید،خجالت بکشید! واقعا نمی‌دونم چی صداتون کنم چون حیف اسم آقا برای شماها!!!!

عزیزم منم مثل شما بودم بعد بیست و پنج روز موفق شدیم

البته من وقتی سطحی بود خون نیومد وقتی کامل شد در حد چند قطره اومد یکی دو روز در حد لکه بینی بود

راستی انشالله خوسبخ بشین عزیزم

برای اهدافم میجنگم چون یقین دارم به همشون میرسم💙

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم بار اولت بود دخول کامل داشتید؟

آره کامل بود این بار(سه دفعه قبلا امتحان کردیم ولی ب دلیل درد زیاد کامل نبود)

آقایون درخواست دوستی ندید،خجالت بکشید! واقعا نمی‌دونم چی صداتون کنم چون حیف اسم آقا برای شماها!!!!

برو دکتر همینارو بگو شاید بهت فشار اومده

درخواست دوستی ندید لطفا با تشکر،🙏🤗.دعای همیشگیم....سلامتی همه خانوادم،خوشبختی بچه هام،خوشبختی خودم.ی خونه سه اتاق خوابه.ی ماشین خوشگل،😍
عزیزم منم مثل شما بودم بعد بیست و پنج روز موفق شدیم البته من وقتی سطحی بود خون نیومد وقتی کامل شد د ...

ممنون عزیزم❤️من خیلی شدیده الان دومین پد رو گذاشتم و کیسه آب گرم هم گذاشتم کمرم درد می‌کنه عین درد پریود ولی شدید تر

آره کامل بود این بار(سه دفعه قبلا امتحان کردیم ولی ب دلیل درد زیاد کامل نبود)

ببین بیشتر درحد لکه بینیه ....شما اگ تافردا همینطور خونریزی داشتی برودکتر......سعی کن چیزمقوی بخوری جوره کاچی....نترس گلم انشاالله خوشبخت بشی

برو دکتر همینارو بگو شاید بهت فشار اومده

از ترس نمیدونیم چیکار کنیم تا فردا نتونستم صبر کنم البته گفتم شاید بعضیا اینطور باشن برای معاینه هم رفتم گفت خونریزی دارم اما نگفت انقدر شدید

ممنون عزیزم❤️من خیلی شدیده الان دومین پد رو گذاشتم و کیسه آب گرم هم گذاشتم کمرم درد می‌کنه عین درد پ ...

شاید خب پریود شدی موقع عروسی به حاطر حجم کارا و اعصاب اینا بهم میریزه

چون منم پارسال که عروسیم بود یه مدت نامرتب شد 

برای اهدافم میجنگم چون یقین دارم به همشون میرسم💙
ممنون عزیزم❤️من خیلی شدیده الان دومین پد رو گذاشتم و کیسه آب گرم هم گذاشتم کمرم درد می‌کنه عین درد پ ...

من خودم رابطه برام خیییلی سخت بود و خونریزی هم زیاد داشتم ولی نوعش کاملا فرق میکنه ادم از پریودی تشخیصش میده درد پریودی نداره رنگشم قرمز رقیقه مث خون پریودی غلیظ نیست معمولام ادامه دار نمیشه ولی شمارو نمیدونم 

ببین بیشتر درحد لکه بینیه ....شما اگ تافردا همینطور خونریزی داشتی برودکتر......سعی کن چیزمقوی بخوری ...

چشم خیلی ممنون ک وقت گذاشتین،ن من خیلی شدیده دقیقا عین روز اول پریود هم خونریزیش هم دردش

فقط ی سوال اینکه ممکنه پریود شده باشم؟

ممنونم ازتون ان شالله همیشه شاد و سلامت باشین❤️

شاید خب پریود شدی موقع عروسی به حاطر حجم کارا و اعصاب اینا بهم میریزه چون منم پارسال که عروسیم بود ...

دقیقا خودمم چون دردام مث پریوده گفتم شاید پریود شدم ولی دلم طاقت نیاورد گفتم بیام اینجا مطرحش کنم

مرسی ک وقت گذاشتین❤️

من خودم رابطه برام خیییلی سخت بود و خونریزی هم زیاد داشتم ولی نوعش کاملا فرق میکنه ادم از پریودی تشخ ...

درسته،خیلی ممنون ک وقت گذاشتین و توضیح دادین،من علایمش و خونش عین پریوده اون اول رنگ قرمز کاملا مث بریده شدن انگشت اونطور بود اما الان مثل پریود شده رنگ تیره تر و غلیظ تر

ببین شایدم مریود شدی همیشه ک سر موقع آدم پریودنمیشه شاید ب خاطر استرس زودتر شدی اگ دارچین و زنجبیل د ...

ممنون واقعا استرسم کمتر شد،گفتم نکنه خدایی نکرده مشکلی برام پیش اومده باشه،چشم مرسی ک گفتین❤️حداقل تا صبح میتونم صبر کنم