2777
2789

با چاقو

لایکم نکنید......      .  . قبل از آرزو کردن از خدا بخواهید لیاقتش  رو بهتون بده که بتونید نگهش دارید 😊   هر گاه عیب های خود را پذیرفتید کسی نمی‌تواند از آن  بر علیه شما استفاده کند.     خدایا اون موقع که داشتی سرنوشت های زجر آور رو مینوشتی دلت به حال اون آدم نسوخت؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بستگی داره رابطتون چجوری باشع بگو تا بگم

نگا ما رفیقیم..

یکم از رفیق بیشتر با هم خیلی خوبیم و از همه لحاظ با هم راحتیم از همهه لحاظ

بعد خوب اون ۳ ساله با رلشه و میگه که میخوام بعد روز تولدش باهاش کات کنم (حتی میگفت رلمم گفته که با هر کی دوس داری رل بزن و هر موقع خواستی بگو که کات کنیم) و من برگامم ریخت که چطوری میتونه رلش اینقدر روشنفکر باشهه/=

من میخوام بدونم تو اگه جای من باشی کات میکنی؟؟

این هم بگم رابطمون آخرش به ازدواج ختم نمیشع(چون دوتامون ازدواج نمیخوایم)

😂😂 آخه میدونی اون رل داره و ما هم فقط رفیقیم اما گفته میخوام با اون کات کنم و اینطور چیزا

واسه من اگ رل داشته باشه ع وسط ب دونیمه مساوی تقسیمش میکنم 

احساس میکنم زیادی اوپن مایندی

آخه میدونی وابستش شدم  و این هم بگم اولش که با هم دوست شدیم اصلا بهم‌نگفته بود که رل داره

خداییش چطور میتونید وابسته پسری بشید که دلش با یه دختر دیگه ست🫤 خدایا مغزم دیگه پوکید از این شدت از اوپن مایندی 

تفکرات تون تو حلقم🙄

نگا ما رفیقیم.. یکم از رفیق بیشتر با هم خیلی خوبیم و از همه لحاظ با هم راحتیم از همهه لحاظ بعد خوب ...

اره نگا رفیق تو اگ یکن دیگ بمونی با توجه ب اینکه دختری حس وابستگی برات ایجاد میشه بعد این حس و با عشق اشتب میگیری بهتره ک کم کم ارتباطتو باش کمرنگ کنی ب نظرم و در اخر تموم کنی چون اون وابستگی دردسر میشه برات