2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه باباا😂😐 ببخشید میخواستم بدونم که میتونی درکم کنی یا نه.. نگاه به نظرت الان این پسره منو واسه ...

والا من که دقیقا از چیزی خبر ندارم اما شاید همین ریشه رفاقت تون باعثش شده یا شایدم تو شما چیز جالبی براش هست

والا من که دقیقا از چیزی خبر ندارم اما شاید همین ریشه رفاقت تون باعثش شده یا شایدم تو شما چیز جالبی ...

آخه میدونی نمیخوام از خودم تعریف کنممم اصلاا همچین آدمی نیستم 

اما رلش یه چهره خیلی معمولی و بسیارر ساده ای داره و من  خوب چهرمم واقعا خیلی خوبه 

میگم شاید به خاطر چهرم باشه.. نمیدونم

آخه میدونی نمیخوام از خودم تعریف کنممم اصلاا همچین آدمی نیستم  اما رلش یه چهره خیلی معمولی و ب ...

آره اونم میشه 80 درصد ماها گیر قیافه ایم🫤

اگر این باشه بدترین نوع دلبستگیه خدایی نکرده فردا کوچکترین اتفاقی برای صورتت بیفته حداقلش اینه که سرد میشه احتمالا مقایسه ت کرده با رلش دیده تو سرتری سر خورده سمتت (متمایل شده همون مودبانه ش) ✓

به نظرت باهاش کات کنم؟؟

والا من ی غریبه م نمیخام نقش فضولو ایفا کنم 

اما عقل من میگه این وابستگی تهش جای خوبی نیست چون قبلا هم رل داشته ایشون مشخصه که از شما بهترو پیدا کنه خدافظی هم نمیکنه باز خودتون میدونید و عقل تون که این مدت با این فرد رفیق بوده... 

والا من ی غریبه م نمیخام نقش فضولو ایفا کنم  اما عقل من میگه این وابستگی تهش جای خوبی نیست چون ...

خیلی ممنونم ازت و حرفای خوبت(:

آره به نظرم همین الان تموم بشه خیلی بهتره تا اینکه بعدا تموم بشه و اون موقع که کلی خاطره ساختیم من بمونم و خاطره هامون..

درکل ازت خیلی ممنونم واقعا حرفات کمکم کرد💜

خیلی ممنونم ازت و حرفای خوبت(: آره به نظرم همین الان تموم بشه خیلی بهتره تا اینکه بعدا تموم بشه و ا ...

خواهس میکنم کار خاصی انجام ندادم ان شاءالله  بهترینا تو مسیرت باشه و خلاص💛